• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Ekim Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğin Cinsiyeti...

• Ankete Katılan
    206
  • Anket Kapalı .
geçmiş olsun nasıl bir tedavi önerdi bnde erken gitmişim birdaha bakılack sağ tarafına açıları iyi dedi ama bnde birdaha gidicem sdce bna bebeği hep Afrikalılar gbi ayrık tut dedi. devlettemi yaptırdınz acaba
Çok teşekkür ederim evet devlette yaptırdım. Pavlik bandaji önerdiler inşallah faydası olur. O kadar huzursuzumki.

Kızlar özellikle diyet yapan anneler, sebze meyve neler yiyorsunuz öğünlerde. Neye baksam gaz yapar diyorlar.
Doğumdan itibaren kızım da ben de o kadar büyük sorunlar yaşadık ki. Şuan tek derdimin açlığım olmasına inanamiyorum :skandal:Doymuyorum. Açım demiş miydim ?
Ğrotein yiyorum yumurta peynir kahvaltı da akşam köfte tavuk pilav bol salata
Bakliyat pek yemiyorum gaz yüzünden

Geçmiş olsun kuzum yaa. Doktor bakana kadar bebiş hiç belirti vermemişmiydi? Huzursuzluk çığlık vs?
Teşekkür ederim. Belirti vermedi canım. Benim eltim çocuk hast. hemşire. Geldi gördü altını değiştirdi gaz için spor falan yaptırdı. O da anlamadı fiziksel birşey. Hatta altını değiştirirken falan ekstra mutlu olan bir bebek. Bacaklarini birleştirmek genelde hatta bezini büyük kullanırım.

Bugün Ankara’da hava çok güzeldi kızlar daha yeni girdik eve önce sitede oğlumu da aldım kızıda kanguruya koydum sitede dolandık sonra kızı bebek arabasını aldım markete falan gittik biraz gezdik inşallah kızı oksijen iyi gelirde bu akşam uyur
Evet biz de yeni girdik eve, çok güzeldi gerçekten, ama benimki baygın gibi halen uyuyo, gece mahvedecek beni kesin 😬

Teşekkür ederim. Belirti vermedi canım. Benim eltim çocuk hast. hemşire. Geldi gördü altını değiştirdi gaz için spor falan yaptırdı. O da anlamadı fiziksel birşey. Hatta altını değiştirirken falan ekstra mutlu olan bir bebek. Bacaklarini birleştirmek genelde hatta bezini büyük kullanırım.
Geçmiş olsun canım, inşallah hemen düzelir. 😢Ben de bir kaç kere gaz masajı yaptım, yukarı doğru itekliyorsun ya, işe de yaradı gazı çıktı çocuğun ama doktor bugün kalça çıkıklığına sebep olursunuz dedi, şu an korkuyla kalça ultrasonunu bekliyorum. Umarım ellerimle çıkartmamışımdır çocuğun kalçayı 😢

Geçmiş olsun canım, inşallah hemen düzelir. 😢Ben de bir kaç kere gaz masajı yaptım, yukarı doğru itekliyorsun ya, işe de yaradı gazı çıktı çocuğun ama doktor bugün kalça çıkıklığına sebep olursunuz dedi, şu an korkuyla kalça ultrasonunu bekliyorum. Umarım ellerimle çıkartmamışımdır çocuğun kalçayı 😢
Bende yapmıştm bir şey olmadı yaparken bacaklarını ayrı tutun mecbur yapıyordm bende

Kızlar bebeğimde kalça cikikligi tespit edildi 😥😥😥
Geçmiş olsunn daha kemikleri çok esnek düzelir bence merak etmeyin bacaklarını ayrı tutmaya çalışın ne yazıkkı dışardan anlaşılan bir şey değilmiş bu, birinci ayında bakılmışmıydı bizim birinci ay kontolumzde bakıldı

Geçmiş olsunn daha kemikleri çok esnek düzelir bence merak etmeyin bacaklarını ayrı tutmaya çalışın ne yazıkkı dışardan anlaşılan bir şey değilmiş bu, birinci ayında bakılmışmıydı bizim birinci ay kontolumzde bakıldı
Teşekkür ederim USG ile bakılmadi. İkinci ay bakalım demişlerdi

Çocuk ortopedisine mi götürdünüz

Çok teşekkür ederim evet devlette yaptırdım. Pavlik bandaji önerdiler inşallah faydası olur. O kadar huzursuzumki.
sizden snr bnde devlete randevu aldım cocuk dr. una gdicem o mu yönlendiricek özelde dr. 3.ayda gel dedi gec kalmakta istemiyorum. yoksa kalca usgsı için ayrıca birşey yapıcakmıyım

sizden snr bnde devlete randevu aldım cocuk dr. una gdicem o mu yönlendiricek özelde dr. 3.ayda gel dedi gec kalmakta istemiyorum. yoksa kalca usgsı için ayrıca birşey yapıcakmıyım
Aman geç kalmayın. İlk aylarda müdahale olmazsa alçı falan gerekirmiş. Çocuk doktoruna gittim kalça USG istedi. Sonuç ile ortopediye yönlendirdi

Akıllı kuzularımız 😍 Dora paşa napıyor dualarımız hep sizlerle canım 🙏🏻

Benimkide tam bosaltamıyor canım bende sağıyorum hemen emzirme ardına sonrada beslenme sondasıyla onuda veriyorum

Erken teşhis canım insallah geçecektir 🙏🏻

Canım ben diyorum ya sana sen çok uzun süre tutuyorsun bebeyi oda gaz yapıyor işte sonra ağlama meme gaz vs vs kısır döngüde işte. Birazcık uzaklastırmaya bak gögsünden emin ol rahatlayacaksınızdır
Sagolasin canim😍 gaz kusma azaldı, o yüzden şükür sevk edecekti o konu kapandi ama kabızlık zorlamaya devam ediyor canım. Artık fazla koyulaştırmıyorum mamayı. Ama alerji maması da kabız yapıyormuş ve gaviskonda. Gece uyuyamadı mecbur fitil koydum öyle bile çocuk çok kabız şekilde yaptı biraz da rahatladı. Başka ne yapsam bilmiyorum mamasina zeytinyağı da koyuyorum ama işe yaramıyor
Birde haftaya sünnet yaptırmayı düşünüyorum bi kere enfeksiyon geçirdi ya doktorda kontrol etti acele değil ama yapılsa iyi olur dedi

Back
X