- 10 Mayıs 2014
- 3.082
- 3.141
- 333
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun benim bir tanıdığımin çocuğunda çıktı.Cocuk doktoru çift bez tak demiş.Onlarda bu işin uzmanına götürdüler bir aparat taktılar düzelmeye basladi.Senin doktorun ne önerdiKızlar bebeğimde kalça cikikligi tespit edildi![]()
Pavlik bandaji önerdiler canım haftaya tekrar gidicezGeçmiş olsun benim bir tanıdığımin çocuğunda çıktı.Cocuk doktoru çift bez tak demiş.Onlarda bu işin uzmanına götürdüler bir aparat taktılar düzelmeye basladi.Senin doktorun ne önerdi
Çok teşekkür ederim evet devlette yaptırdım. Pavlik bandaji önerdiler inşallah faydası olur. O kadar huzursuzumki.geçmiş olsun nasıl bir tedavi önerdi bnde erken gitmişim birdaha bakılack sağ tarafına açıları iyi dedi ama bnde birdaha gidicem sdce bna bebeği hep Afrikalılar gbi ayrık tut dedi. devlettemi yaptırdınz acaba
Geçmiş olsunKızlar bebeğimde kalça cikikligi tespit edildi![]()
Ğrotein yiyorum yumurta peynir kahvaltı da akşam köfte tavuk pilav bol salataDoğumdan itibaren kızım da ben de o kadar büyük sorunlar yaşadık ki. Şuan tek derdimin açlığım olmasına inanamiyorumDoymuyorum. Açım demiş miydim ?
Teşekkür ederim. Belirti vermedi canım. Benim eltim çocuk hast. hemşire. Geldi gördü altını değiştirdi gaz için spor falan yaptırdı. O da anlamadı fiziksel birşey. Hatta altını değiştirirken falan ekstra mutlu olan bir bebek. Bacaklarini birleştirmek genelde hatta bezini büyük kullanırım.Geçmiş olsun kuzum yaa. Doktor bakana kadar bebiş hiç belirti vermemişmiydi? Huzursuzluk çığlık vs?
Evet biz de yeni girdik eve, çok güzeldi gerçekten, ama benimki baygın gibi halen uyuyo, gece mahvedecek beni kesinBugün Ankara’da hava çok güzeldi kızlar daha yeni girdik eve önce sitede oğlumu da aldım kızıda kanguruya koydum sitede dolandık sonra kızı bebek arabasını aldım markete falan gittik biraz gezdik inşallah kızı oksijen iyi gelirde bu akşam uyur
Yoktu canım çok üzüldüm ve şaşırdımGeçmiş olsunbelirtisi var mıydı
Geçmiş olsun canım, inşallah hemen düzelir.Teşekkür ederim. Belirti vermedi canım. Benim eltim çocuk hast. hemşire. Geldi gördü altını değiştirdi gaz için spor falan yaptırdı. O da anlamadı fiziksel birşey. Hatta altını değiştirirken falan ekstra mutlu olan bir bebek. Bacaklarini birleştirmek genelde hatta bezini büyük kullanırım.
Bende yapmıştm bir şey olmadı yaparken bacaklarını ayrı tutun mecbur yapıyordm bendeGeçmiş olsun canım, inşallah hemen düzelir.Ben de bir kaç kere gaz masajı yaptım, yukarı doğru itekliyorsun ya, işe de yaradı gazı çıktı çocuğun ama doktor bugün kalça çıkıklığına sebep olursunuz dedi, şu an korkuyla kalça ultrasonunu bekliyorum. Umarım ellerimle çıkartmamışımdır çocuğun kalçayı
![]()
Geçmiş olsunn daha kemikleri çok esnek düzelir bence merak etmeyin bacaklarını ayrı tutmaya çalışın ne yazıkkı dışardan anlaşılan bir şey değilmiş bu, birinci ayında bakılmışmıydı bizim birinci ay kontolumzde bakıldıKızlar bebeğimde kalça cikikligi tespit edildi![]()
Teşekkür ederim USG ile bakılmadi. İkinci ay bakalım demişlerdiGeçmiş olsunn daha kemikleri çok esnek düzelir bence merak etmeyin bacaklarını ayrı tutmaya çalışın ne yazıkkı dışardan anlaşılan bir şey değilmiş bu, birinci ayında bakılmışmıydı bizim birinci ay kontolumzde bakıldı
Erken bakılmasındaki amaç zaten erken teşhis ve kolayca tedavi edilmesiYoktu canım çok üzüldüm ve şaşırdım
Çocuk ortopedisine mi götürdünüzTeşekkür ederim. Belirti vermedi canım. Benim eltim çocuk hast. hemşire. Geldi gördü altını değiştirdi gaz için spor falan yaptırdı. O da anlamadı fiziksel birşey. Hatta altını değiştirirken falan ekstra mutlu olan bir bebek. Bacaklarini birleştirmek genelde hatta bezini büyük kullanırım.
sizden snr bnde devlete randevu aldım cocuk dr. una gdicem o mu yönlendiricek özelde dr. 3.ayda gel dedi gec kalmakta istemiyorum. yoksa kalca usgsı için ayrıca birşey yapıcakmıyımÇok teşekkür ederim evet devlette yaptırdım. Pavlik bandaji önerdiler inşallah faydası olur. O kadar huzursuzumki.
Aman geç kalmayın. İlk aylarda müdahale olmazsa alçı falan gerekirmiş. Çocuk doktoruna gittim kalça USG istedi. Sonuç ile ortopediye yönlendirdisizden snr bnde devlete randevu aldım cocuk dr. una gdicem o mu yönlendiricek özelde dr. 3.ayda gel dedi gec kalmakta istemiyorum. yoksa kalca usgsı için ayrıca birşey yapıcakmıyım
Haftaya ona goturucem. Bugün normal ortopedi doktoru gördüÇocuk ortopedisine mi götürdünüz
Sagolasin canimAkıllı kuzularımızDora paşa napıyor dualarımız hep sizlerle canım
Benimkide tam bosaltamıyor canım bende sağıyorum hemen emzirme ardına sonrada beslenme sondasıyla onuda veriyorum
Erken teşhis canım insallah geçecektir
Canım ben diyorum ya sana sen çok uzun süre tutuyorsun bebeyi oda gaz yapıyor işte sonra ağlama meme gaz vs vs kısır döngüde işte. Birazcık uzaklastırmaya bak gögsünden emin ol rahatlayacaksınızdır
Çok geçmiş olsun inşallah kısa sürede çözüme kavuşurKızlar bebeğimde kalça cikikligi tespit edildi![]()