Korkuyorum, düşüğe neden olur mu?İdrarda çıkıyor malesef![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Korkuyorum, düşüğe neden olur mu?İdrarda çıkıyor malesef![]()
Benim de 9.05 çıkmışKızlar crp değerim sağlık ocağında 9,2 çıkmış ben şok
Endişe etmeli miyim? Enfeksiyon var anla anlamına geliyor bu değil mi?
@temmuzekim
katinaizmir
Direk düşüğe neden olsa doktorlar daha sıkı uyarırlardı herkeste oluyor enfeksiyon ama miktarı şiddeti de önemli bence bende sık sık kontrol ettiriyorum bilemiyorum kiKorkuyorum, düşüğe neden olur mu?
Geçmiş olsun cnm, tipik enfeksiyon verileri muhtemelen antibiyotik başlayacaktır ya da vermediysen idrar kültürü istenebilir. Crp artışı bu enfeksiyon yüzünden olmuştur. Bol su içmeye çalış olur muBenim böyle çıkmış
Endişe etme ilaçla düzelecektir.. Bir çok kişi bu sorunu yaşıyoruz.Korkuyorum, düşüğe neden olur mu?
Canim benimde 24 hafta da 750 gr falandı. Az veya bisey demedi. Dünde randevum vardı 1 kilo 150 gr dedi. Iyi dedi ilerleyen hafya da daha çok alıcak dedi. Ben eve geldim düşünüyorum 1 ayda 250 gram almış sadece bana az geldi üzüldüm araştırdım falan. Sonra doktorun ilerleyen haftalarda daha fazla alacak demesi aklıma geldi sorun etmiyorum şimdi. Bence semde sorun etme. Belki seninki 1 ayda daha fazla alır. Bazı doktorlar böyle maalesef pat diye söylüyor. Bana gorede normal geldi. Ama kasar peynir muz süt kilo aldırıyormuş bebeğe. Bunları yapabilirsin. Bende bu Ay düşünüyorum bunları yemeyi pek yiyemesem de zorlicam. Çünkü ayda 250 gram bana az geldi. Ama sağlıklı olsun ciğerleri iyi gelişsin de kilo doğunca da birşekilde aliyor. Düşünme sıkma canını.Kızlar 25+5 bugün muayene oldum bebeğin kilosu 766 gram, az dedi doktor. Sizin bu haftalarda kaçtı?
Benim 24. Haftada o kadardı diye hatırlıyorum kız mı bebeğinizKızlar 25+5 bugün muayene oldum bebeğin kilosu 766 gram, az dedi doktor. Sizin bu haftalarda kaçtı?
Karşılaştırmak çok doğru olmaz, sağlıklı olması çok daha önemli, arayı kapatamayacak bir değer değil, muz ve kaşar tavsiye ediliyor. Vitamin desteği kullanmıyorsanız belki o da bir fikir olabilir.Kızlar 25+5 bugün muayene oldum bebeğin kilosu 766 gram, az dedi doktor. Sizin bu haftalarda kaçtı?
Evet kızBenim 24. Haftada o kadardı diye hatırlıyorum kız mı bebeğiniz
Ne kadar sıklıkla idrar tahlili yaptırıyorsunuz?Direk düşüğe neden olsa doktorlar daha sıkı uyarırlardı herkeste oluyor enfeksiyon ama miktarı şiddeti de önemli bence bende sık sık kontrol ettiriyorum bilemiyorum ki![]()
Baş çevresi, karın çevresi ölçümleri ne durumda haftası ile uyumlu mu?Kızlar 25+5 bugün muayene oldum bebeğin kilosu 766 gram, az dedi doktor. Sizin bu haftalarda kaçtı?
25+2de 790 gramdı.ama bnce normal kilosu neden öyle dedi acaba doktorunKızlar 25+5 bugün muayene oldum bebeğin kilosu 766 gram, az dedi doktor. Sizin bu haftalarda kaçtı?
Benim doktorum klinik bir şikayet yoksa gebelikte artması normal dedi canım endişe etme.Benim de 9.05 çıkmış
Çok geçmiş olsun bende bugün insüline başladım kaç çıktı değerlerinin?Bana diyet ve egzersiz verdi, parmaktan ölçülen şeker cihazı al dedi eczaneden. Henüz başlamadım, bugün gittim doktora.tokluk 2.saatin yüksek dedi.
Benimki de hep ortalama gidiyor, ilk bebeğim de öyleydi.Kızlar 25+5 bugün muayene oldum bebeğin kilosu 766 gram, az dedi doktor. Sizin bu haftalarda kaçtı?
Açlık 90Çok geçmiş olsun bende bugün insüline başladım kaç çıktı değerlerinin?
Sıkı bi diyetle düzelir bence değerlerin, benim 1. Saat 210 çıkınca direk endokrinolojiye yönlendirdi doktorAçlık 90
1.saat 163
2.saat 161
Özeldeki doktorum da beni endokrinolojiye yönlendirdi, yarına randevu aldım. Bakalım ne diyecek.Sıkı bi diyetle düzelir bence değerlerin, benim 1. Saat 210 çıkınca direk endokrinolojiye yönlendirdi doktor
Ya 1 ay da bazen 2 ayda. Randevüme göre. Zaten akıntı rengi sarı yeşil olursa direk yaptırıyorum. Artık tekrarladığı için takıntı oldu bendeNe kadar sıklıkla idrar tahlili yaptırıyorsunuz?