• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Bonusumuz eklenmemiş ☺️
Yaaa resmen bi rahat bırakın kardeşim uyuyoruz burda demiş😂
Maşallah kuzuya kilosu da çok iyi. 1 kilo olmuş mudur derken geçmiş bile.
Boyu da bizimkiyle aynı hemen hemen💓

Şeker için de şaşırdım valla insan ne yiyeceğini bilemez ki böyle. Gerekli yönlendirmeleri yapmış takipte olacaksın canım. Kendin de ölçüyorsun dimi?

Ben bugün diş doktoruna gittim, haftaya randevu verdiler. Bide sordum tehlikeli olur mu bu ayda diş tedavisi diye, aslında doğumdan sonra daha iyi olur dedi ama eğer rahatsızlık duyuyosaniz tedavi olabilirsiniz dedi, bende haftaya gitmeye karar verdim, kanal tedavisi olacak büyük ihtimal. Ben tedaviden sonra iltihap fln kaparsa diye de endişeleniyorum biraz ama, gitmekte istiyorum bakalım. İnşallah sorunsuz bi şekilde çözülür. Şimdilik çok sert olmayan yiyeceklerle zaman geçiriyorum.
Geçmiş olsun canım. Ya benimde ağrı yok ama bu son kırılan dişin bildiğin yan tarafı kırıldı içi görünüyor içine içecektir yiyecektir hepsi girip çıkıyor doğuma kadar dayanması mucize bence😌 içim o yüzden hiç rahat değil. Orayı kaplayıp kapatırlar mı ki inş öyle bi koruma olur geçici bile olsa

Yaaa resmen bi rahat bırakın kardeşim uyuyoruz burda demiş😂
Maşallah kuzuya kilosu da çok iyi. 1 kilo olmuş mudur derken geçmiş bile.
Boyu da bizimkiyle aynı hemen hemen💓

Şeker için de şaşırdım valla insan ne yiyeceğini bilemez ki böyle. Gerekli yönlendirmeleri yapmış takipte olacaksın canım. Kendin de ölçüyorsun dimi?
Ahh evet kg alımı güzel dedi allahtan. Evet düzenli saatlerde diyetisyen listesine göre beslenip ölçüyorum canım. Yarın hastanede ölçüm yapacaklar yine aynı besleneceğim evden aç gidip kahvaltımı oraya götüreceğim bakalım doktorda şaşırdı ya alet bozuk ya da bebektenmiş. Aletide istedi kontrol edecekmiş

Bebegimize ne
Günaydın 28+0 olduk bile 🌸 bugün kontrol günümüz artık 3 haftada bir gidince arası baya uzun geldi vakit geçmedi resmen. Miniğim aşırı hareketli ama dünden beri çok az kıpırdadı yine göstermeyecek herhalde kendini şansa artık ☺️ Bugün kandan demire falan baktıracağım düşük gidiyor sürekli ilacı günde 2 defa yaptık bir ayı geçti. Ben sıdefer kullanıyorum ama sanırım daha iyi bir şeyle değiştireceğim. Öneriniz var mı birde solgarın demir ilacı nasıl acaba kullanan var mı
Canim kan ilaci ne kullaniyorsun bende 2 ye cikardim 2 hafta once ayni ilacmi diye merak ettim ise yaramiyor mu acaba?

Bebegimize ne

Canim kan ilaci ne kullaniyorsun bende 2 ye cikardim 2 hafta once ayni ilacmi diye merak ettim ise yaramiyor mu acaba?
Sıdefer kullanıyorum. Bugün kontrolde sordum solgarla içeriği aynı diye değiştirmedi ilacımı. Kan verdim hala düşük mü bakılacak birde enfeksiyondanda kaynaklı olabilir dedi onuda araştıracak detaylı kan, idrar ve kültürden bakalım

Bebeğim son zamanlarda kaburgamin tam altında hareket etmeye başladı 😁 karındaki,gobekteki gibi bı his değil 😁 biraz huylandiriyor,komik, gülesim geliyor 😅😅

Bebeğim son zamanlarda kaburgamin tam altında hareket etmeye başladı 😁 karındaki,gobekteki gibi bı his değil 😁 biraz huylandiriyor,komik, gülesim geliyor 😅😅
Bir iki haftaya sert vuruslar başlayınca canınız bile yanabiliyor 😅 Kaburga kısmı sanırım saha hassas😬

Geçmiş olsun canım. Ya benimde ağrı yok ama bu son kırılan dişin bildiğin yan tarafı kırıldı içi görünüyor içine içecektir yiyecektir hepsi girip çıkıyor doğuma kadar dayanması mucize bence😌 içim o yüzden hiç rahat değil. Orayı kaplayıp kapatırlar mı ki inş öyle bi koruma olur geçici bile olsa
Benim dişim de öyle, yarısı kırıldı ve içi görünüyo yiyecekler kaciyo, bakalım haftaya ne dicek ne yapacak doktor.

Sıdefer kullanıyorum. Bugün kontrolde sordum solgarla içeriği aynı diye değiştirmedi ilacımı. Kan verdim hala düşük mü bakılacak birde enfeksiyondanda kaynaklı olabilir dedi onuda araştıracak detaylı kan, idrar ve kültürden bakalım
Gyno ferro sanol benimki 10.9 du 2 ye cikardik bakalim bir sonraki randevu 20 temmuz.

Gyno ferro sanol benimki 10.9 du 2 ye cikardik bakalim bir sonraki randevu 20 temmuz.
Ben eskiden kullanmıştım sizinkini hamilelik öncesi. Çok karın ağrısı ishal mide bulantısı yapmıştı bende içememiştim. Bu demir ilaçlarının yan etki yapmayanını bulmak zor ama sıdefer hiç yan etki yapmadı çok şükür. İnşallah değerler artar bebek büyüdükçe daha çok ihtiyacımız oluyor sanırım

Kızlar bugün yine kasıklarımda hissettim bebişi kendi doktoruma gittim. Kasılmalarımdan ve karın sertliğinden ötürü yatış vermem lazım dedi fakat bu hastane maliyetli olur dedi devlete git sen dedi. Devlete gittm onlarda yatış vermemiz lazım dedi ve yatıyorm 2 saattir serumlar veriyorlar karnımın sertliği indi gibi biraz

Kızlar bugün yine kasıklarımda hissettim bebişi kendi doktoruma gittim. Kasılmalarımdan ve karın sertliğinden ötürü yatış vermem lazım dedi fakat bu hastane maliyetli olur dedi devlete git sen dedi. Devlete gittm onlarda yatış vermemiz lazım dedi ve yatıyorm 2 saattir serumlar veriyorlar karnımın sertliği indi gibi biraz
Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın. Benimde ikk gebelikde böyle sorunum vardı bol sıvı takviyesi yapıldı bi kaç gün sonra çıkmıştım. Endiselenme hayırlısıyla gününü doldurursun inşallah

Ne sagda nede solda uyuyabiliyorum
Ayaktami uyucaz
Varmi siznde bole tatliş sorununuZ☺️

Geçmiş olsun canım iyi yapmışsın. Benimde ikk gebelikde böyle sorunum vardı bol sıvı takviyesi yapıldı bi kaç gün sonra çıkmıştım. Endiselenme hayırlısıyla gününü doldurursun inşallah
Bi kaç günmü 😞 bi kaç saat diye temenni ediyorum bende

Ne sagda nede solda uyuyabiliyorum
Ayaktami uyucaz
Varmi siznde bole tatliş sorununuZ☺️
Bende bu aralar öyleyim karnım taş gibi oluyor vajinam acıyor sanki yatakta dönmek bile zor geliyor. Bebek mesaneme vurup duruyor sürekli tuvalete gidiyorum.

Back
X