• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Kızlar bugün oğluşumun kıyafetlerinin çoğunu, nevresim ve battaniyelerini falan yıkadık. Koyu renk kıyafetlerin yıkanması ile yıkananların ütülenmesi ve yerleştirme kısmı kaldı🙏🧿. Yıkanınca bile bütün ev mis gibi bebek bebek koktu❣️Allah'ım doğduğunda kim bilir nasıl güzel kokar hem kendisi hem evimiz 😍💓 Zaman azaldıkça insan heyecan yapıyor, merak ediyor 💓

28 haftalik’olan canlar sizde boylemisiniz ?
L Lalalala1
Rica etsem senin uygulamanin ismini atarmisin bu haftaya bakmam lazim 😅🥹
9EA81B46-419B-4273-9B7A-E7300272B09A.webp

Eklentiler

• 48478D06-CA9F-4DBD-937C-0F796C9EA843.webp
    48478D06-CA9F-4DBD-937C-0F796C9EA843.webp
    40,6 KB · Görüntüleme: 59
  • 73633310-A844-431C-8046-E78BA5E1E44D.webp
    73633310-A844-431C-8046-E78BA5E1E44D.webp
    42,4 KB · Görüntüleme: 62
Evet 75 lik yükleme yapıldı. Doktorumla pazartesi görüşeyim de öyle yapalım benimde gözümü korkuttu, bu kadar yüksek çıkacağını hiç düşünmemiştim. Teşekkür ederim cevabınız için. Rabbim hepimizin yardımcısı olsun, sağ sağlim süreçlerimizi atlatalım inşallah
Amin inşallah 🙏 çok panik yapmayın dediğim gibi kontrollü ilerlerseniz düzene girer 🌸

Günaydın herkese, geceler bana da zor gelmeye başlıyo artık, sağdan sola dönerken çok zorlanıyorum bide neredeyse her gece karnıma ağrı giriyo onunla uyanıyorum ama çok şükür ki uzun sürmüyo. Netten baktım, rahim prova yapıyormuş doğum için. Yani inşallah provadır şimdilik 😂
Allah yardımcımız olsun canım, aynı sorunlar bende de , gece olunca daha da hareketleniyor, bı sağdan bi soldan hareket edip duruyor, akşam üzeri Kasıklarimda bı ağrı, bı ağırlık oldu, bı tekmeler, hala tekmeler devam

Selam kızlar bende bu haftasonu alışveriş yapacagım henüz hiçbişey almadım aramızda bazı arkadaslar alışverişe baslamıstı bütün tulumları uzun kol mu alıyorsunuz yarım kolda aldınız mı ben birkaç tanesini yarım kol mu alsam diyorum sonuçta Ağustos sonu eylül başı benim doğum Allah kısmet ederse emin olamadım siz ne düşünüyorsunuz😌
2 kısa kollu, 2 yarım kollu al istersen canım belli olmaz bebisler bazen sabırsız olabiliyorlar

Aynen tam ısırmalık gözüküyor😋 Bakalım kime benzeyecek, bu haliyle biraz babasını andırıyor gibi, kendisi pek mutlu😬
Usg de benim oğlan da babaya benziyordu doğdu gene baba sonra gün geçtikçe bir baktık ki anneye dönmüş 😅😅 yani hic belli olmuyor 😍

Kızlar bugün oğluşumun kıyafetlerinin çoğunu, nevresim ve battaniyelerini falan yıkadık. Koyu renk kıyafetlerin yıkanması ile yıkananların ütülenmesi ve yerleştirme kısmı kaldı🙏🧿. Yıkanınca bile bütün ev mis gibi bebek bebek koktu❣️Allah'ım doğduğunda kim bilir nasıl güzel kokar hem kendisi hem evimiz 😍💓 Zaman azaldıkça insan heyecan yapıyor, merak ediyor 💓
İnsan büyük bir aşkla yapıyor hiçte zor gelmiyor ya mesela ütü yapmasını hiç sevmem ama bebişin ütüleri hiç zor gelmemişti bana 😍

Usg de benim oğlan da babaya benziyordu doğdu gene baba sonra gün geçtikçe bir baktık ki anneye dönmüş 😅😅 yani hic belli olmuyor 😍
Yani azcık bana da benzesin istiyorum tabi, o kadar taşıyoruz karnimizda biraz da bizim genlerin hatrı vardır heralde🤣 Doktorumun tesellisi de ikincide yada üçüncüde de sana benzer dedi😜 Bana dedi 2. 3. dedi😬

Ay cidden bugunde bunlari yasiyorim surekli bir aglama hissi hastane de yalnizim o yuzden mi kotu sey olacak gibi delircem sanirim 😅
Cok tesekkur ederim kuzum indircem hemen
Dün ben de biraz gözyaşı döktüm canım hormonlardan bence🥲
Günaydın anniskolar kimlerin kontrolleri var bakalım 😍
Günaaydın kızlar, benim haftaya inşallah.

Başımı kaldıramıyorum ya neden böyle? İlk trimesterda bu kadar yorgun değildim.
Evde kalmak istiyorum artık, işe gitmek istemiyorum :(

Evde kalmak istiyorum artık, işe gitmek istemiyorum :KK43:
Hersey alt ust oluyor saniirm bu ayda 🥹

Yani azcık bana da benzesin istiyorum tabi, o kadar taşıyoruz karnimizda biraz da bizim genlerin hatrı vardır heralde🤣 Doktorumun tesellisi de ikincide yada üçüncüde de sana benzer dedi😜 Bana dedi 2. 3. dedi😬
Buyudukce kılıktan kılığa giriyorlar bir bilsen 😅 evet neden olmasın 3.icin bişey diyemem ama ikinci olur ya tabiki hemen degil zamanla hele bebişini büyüt yola koy oda kardeş isteyecek eminim ki 😍😍 insan çok özlüyor hamile zamanlarını bebekli zamanları falan derken bı bakmışsın hamile kalmak istiyorsun🙈🙈

Beden agirlasiyor kuzum bebek de uyku yapabilir bide sabah kalkıp işe gitmek zor geliyor son zamanlar benim ayaklarımın alti acirdi 6 buçukta kalkardm zorla 😭 Allah yardımcın olsun

Huyu benzer boşver o daha önemli😀😀

Tatlım vitamin desteği alıyomusun olmadı bi destekle bebiş çekiyodur ne var ne yok magnezyum kalsiyum Demir ayrı ayrı alıyorum ben ama multivitamin de çakıyorum haftada 2 3 defa

Hersey alt ust oluyor saniirm bu ayda 🥹
Olumluyu düşünün bebişlernizi mutlu hissettiren. Yaşananlar zor ama güçlü kalmak lazım🙏 Doğunca Bile herşeyi hissediyorlar öyle bir bağ kii sizin stresli olduğunuz günler onlar da huzursuz oluyo. Biraz rahat olmak lazım yaa keşke yapabilsek

Back
X