• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ben de ailenizin grev habercisi gibi …

Ne yazık ki bir doktor muayene sırasında şehit olmuş . ( Ağlayacak kadar üzüldüm okuduğumda, gencecik bir doktor 😢 ) ve sendikalar eylem planı yapıyor. Devlet hastanelerinde randevusu olanlar , iyice öğrenmeden gitmesin diye sıcakta , naçizane uyarmak istedim.

Anladım canım evin yakınsa avantajı var tabiki ben Bilecikten gidicem Eskişehire doğum için o yüzden öyle düşündüm bide büyük boy bi çantam yok öyle bebek için aldığım çantayada sığmaz yine battaniyesi falan olacağı için duruma göre yine bakıcam artık canım sağolasın
Canım eğer bi sorun olmazsa hepi topu kalacağımız 1 ya da sezeryan olursa 2 gün. Bavul abartı gibi geliyor bana. Bebek çantası ya da seyahat için kullandığımız büyük kamp çantamız var onu düşünüyorum açıkçası. Çok fazla eşya da düşünmüyorum evimiz yakın sayılır baktık Allah korusun bi terslik oldu bi hafta kalmamız gerekti eşim getirir tekrardan eşya. Boşuna yük etmemiş oluruz

Canım ben koyabilcegim eşyalarım sıgacagı bavul harici boyutu uygun çantam yok o yüzden ufak bi bavul var onu götürmeyi düşünüyorum birde bavulda daha düzenli durur kırış kırış olmaz diye .bn bavul içi organizerlerden aldım 2 takım ben bavulda hem dolaptada kullanılır.boyutlarıda iyi geldi bana
Aynen canımm bende o yüzden küçük bi bavulum var onu düşündüm evet bu hurçlardan diyorum çok güzel 2 takımmı aldın bende 1 yetermi yetmezmi diye düşünüyordum sonrasındada kullanılabilirliği olduğu için 2 takımda fazla olmaz aslında nasılsa yine değerlendirilir bende öyle yapayım sağol😘

Aynen canımm bende o yüzden küçük bi bavulum var onu düşündüm evet bu hurçlardan diyorum çok güzel 2 takımmı aldın bende 1 yetermi yetmezmi diye düşünüyordum sonrasındada kullanılabilirliği olduğu için 2 takımda fazla olmaz aslında nasılsa yine değerlendirilir bende öyle yapayım sağol😘
Trendyolda 1tanesi kargo ücretli oluyordu bnde kargo ücreti vercegime 2tane alayım bi şekilde kullanarım diye düşündüm.önemli değil canım böyle böyle tecrübe kazanıcaz artık🤗

Trendyolda 1tanesi kargo ücretli oluyordu bnde kargo ücreti vercegime 2tane alayım bi şekilde kullanarım diye düşündüm.önemli değil canım böyle böyle tecrübe kazanıcaz artık🤗
Bu arada bilginize canım vodafone herşey yanımdada her ay farklı kampanya yaparak 50 tl üzeri alışverişlere 15 tl indirim veriyor ve kargosuda bedava her aranan ürün olmuyor kimi zaman ama ben baya alışveriş yaptım ordan çok uyguna geliyor vodafoneluysan uygulamasından girebilirsin haberin olsun yada ailede birileri varsa ben kardeşimin hesabındanda alıyorum her ay kampanya için 3 hak var çünkü..😊

Bu arada bilginize canım vodafone herşey yanımdada her ay farklı kampanya yaparak 50 tl üzeri alışverişlere 15 tl indirim veriyor ve kargosuda bedava her aranan ürün olmuyor kimi zaman ama ben baya alışveriş yaptım ordan çok uyguna geliyor vodafoneluysan uygulamasından girebilirsin haberin olsun yada ailede birileri varsa ben kardeşimin hesabındanda alıyorum her ay kampanya için 3 hak var çünkü..😊
Bu olmadı şimdi bi tek eşimin vodafone gelince bi kurcalayayım 🥴 eksigimiz bitmemişmiydi diyecek ama napaym 🤣

Bu olmadı şimdi bi tek eşimin vodafone gelince bi kurcalayayım 🥴 eksigimiz bitmemişmiydi diyecek ama napaym 🤣
🤣🤣🤣 Hep bitiyor sözde ama işte 😝 Bi bak canım bebek için olmasada kendi ihtiyaçlarını bile alırsın 😀 Deterjanları aldım geçen gün bende ordan baya uyguna getirdim bide üstüne yanlışlıkla 2 paket göndermişler deterjanı sağolsunlar 😆 Oğlum çok kısmetli😬

Kızlar hastane çantasını nasıl yapıcaksınız küçük bi bavulmu tercih edersiniz yada başka bi şekilde? Bide şu bavul içi organizerler var acaba diyorum onlardanmı alsam bebeğin benim eşyaları ayırmak, düzenlemek için alanınız varmı ?
Aynen canım bavulun içine organizer ile ayrı ayrı koyacağım her şeyi ben

Kızlar hastane çantasını nasıl yapıcaksınız küçük bi bavulmu tercih edersiniz yada başka bi şekilde? Bide şu bavul içi organizerler var acaba diyorum onlardanmı alsam bebeğin benim eşyaları ayırmak, düzenlemek için alanınız varmı ?
Bence mantıklı canım. Dediğin gibi daha düzenli olur. Küçük hurçlara koyabilirsin. Bebeğin dogumdan sonra giyeceğini ayrı bi küçük hurca koyarsın bez çorap zihin kıyafetlerini ve battaniyesini. Hemen kolay validen çıkartıp verirsiniz. Bende almayı düşünüyorum daha kolay olur rahat ederim diye

Kızlar bu haftada ayaklarımın altı acıyor 🤦🏼‍♀️ Ayakta kalınca sonrasında ağrıyor. Özellikle terliksiz evde dolaşırsam canım acıyor. Terlik yumuşak rahatlatıyor biraz

🤣🤣🤣 Hep bitiyor sözde ama işte 😝 Bi bak canım bebek için olmasada kendi ihtiyaçlarını bile alırsın 😀 Deterjanları aldım geçen gün bende ordan baya uyguna getirdim bide üstüne yanlışlıkla 2 paket göndermişler deterjanı sağolsunlar 😆 Oğlum çok kısmetli😬
Şanslıymışsın bana genelde baska ürün gönderirler veya dolandırırlar :KK45: bak bu arı seti yanlış geldi mesela onun yerine 5li hastane çıkışı olması lazmdı çok sanslıyımdır :KK53:

Eklentiler

• IMG_20220706_200504.webp
    IMG_20220706_200504.webp
    78,6 KB · Görüntüleme: 87
Gözün Aydın , çok sevindim çıkmana 💙

Ben de English Home dan bir sürü bebek nevresim takımı almıştım. Battaniye, yorgan kullanmıyorlar zaten tehlikeli ağır hantal şeyler Allah korusun. Yastık kullanmıyorlar.

Bir tek çarşaflarını kullandım. ☺️ Yorgan kılıflarını fotoğraf çekerken fon gibi kullandım , çok işe yaradı(!) 🤓

100X100 cm kare polar battaniyeler oluyor. Pamuklu yine öyle , yün gibi dokusu ama değil yine aynı ölçülerde.

Pike gibi olanlar da çok güzel. Ev sıcaksa.

Eylül daha sıcak olur. En azından burda. Daha müslin tarzı örtüler ilk başlarda.
Allah razi olsun cok tesekkur ederim 😍evde dinlenmek surecindeyim insallah bende sag salim kucagima alirim
soylediklerîn cok mantikli aslinda en azindan isime yarayanlardan alip

Battaniye konusunda en iyisi pike muslin olabilir haklisin burasi 10.aya kadar yaz gibi abartmaya gerek yok sanirim🥰

Şanslıymışsın bana genelde baska ürün gönderirler veya dolandırırlar :KK45: bak bu arı seti yanlış geldi mesela onun yerine 5li hastane çıkışı olması lazmdı çok sanslıyımdır :KK53:
Yaptıkları en iyi şey kandırmak zaten, buda çok tatlı ama minik arıcık olcak kızçee aynısını ananesi oğlumada almış giydirip resimlerini atarız artık 🤩 :KK19:

Ben sirf evde de kullanirim diye pusetli alacagim ilk oglumda puset baya işe yaramisti masaya mutfaga heryere getiriyodum iş yaparken bebek gözümün önünde oluyordur
Ana kucağı aynı işlevi görmez mi peki

Yaptıkları en iyi şey kandırmak zaten, buda çok tatlı ama minik arıcık olcak kızçee aynısını ananesi oğlumada almış giydirip resimlerini atarız artık 🤩 :KK19:
Aaa sendedemi var bundan 😍bnde bi evirdim çevirdim koz olurmu diye baya düşündüm iade etmedim sonra değişik geldii :KK36:

Sen birer tane çift katlı penye olanlardan al canım onlara rahat kundakta oluyorlar hem, ama kalın peluşta lazım birer tane malum sonrası kışa gircez. Amin canım inşallah zamanında al yavrularını kucağına 🤲🥰
O zaman bir dogum cantasina alim gerisini zamanla halledim ilk is bu battaniyelerle mustelalar 🥹

Back
X