Yakındır öğrenirsin . Benimde Perşembe kontrolüm var ama söylemez daha erken diyeCevremde yüzde 50 yüzde 50 ayrıldı herkez kafam karıstı bi ögrensem artık![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yakındır öğrenirsin . Benimde Perşembe kontrolüm var ama söylemez daha erken diyeCevremde yüzde 50 yüzde 50 ayrıldı herkez kafam karıstı bi ögrensem artık![]()
Doktorım özgüvenli birine benziyor ama bakalmYakındır öğrenirsin . Benimde Perşembe kontrolüm var ama söylemez daha erken diye
Kusma yok ama bulantı halsizlik uyku hali bende de devam. Elim bir işe değmez olduKızlar hala midesi bulanan var mı ben gibidün yine hastaneye yatırdılar akşamdan beri ne yesem çıkardım artık bende sizler gibi çıkıp kıyafet almak istiyorum bebeğime sürekli ağlıyorum psikolojim iyice bpzuldu
İlk gebeliğim de hiç çizgi oluşmadı canimBebegin kiz mi erkek mi canim Göbeğinde çizgi oluşmaya başlamış bende hiç çizgi yok normal mi ki
İşte hurafe öyle diyorlar doğruluğu meçhulHiç anlamıyorum bu işlerden3 hafta sonra sende koca göbekli olcaksn
![]()
2 gün var aramızdaYakındır öğrenirsin . Benimde Perşembe kontrolüm var ama söylemez daha erken diye
Ayni gün gidicez dilos ikili yaotircam 12+3 olcam bnde bu sefer ayarlicaz Sat tarihimi bi arkadaş grev olacakmis dedi ptesi salı üzüldüm inşallah yoktur ya2 gün var aramızdabende diğer hafta pazartesi günü gidicem 11+2de benim gittiğim doktor eğer gorebilirse falan söylüyormuş sanırım. Ama bazı doktorlarda görse bile asla 16dan önce söylemiyorlar
İçebilirsin cnm ıhlamur dokunmuyor da diğer bitki çayları yasak sanirimMerhaba bu surecte ihlamur iciyormusunuz
Cok hafif kuru gicik gibi öksürügüm varda![]()
Benimki tam 12 haftalık , bende devam ediyor tam gaz. Kusmuyorum tutuyorum kendimi, akşamları daha da artıyor. Öğürme oluyor çok. Zaten yiyebildiğim şeyler kısıtlı. İştah sıfır. Halsizlik de devam. Tabii fazla enerji de olmuyor fazla yemeyince. 12 haftadan sonra biter diyor herkes , ama kesin değil demek ki.Kızlar hala midesi bulanan var mı ben gibidün yine hastaneye yatırdılar akşamdan beri ne yesem çıkardım artık bende sizler gibi çıkıp kıyafet almak istiyorum bebeğime sürekli ağlıyorum psikolojim iyice bpzuldu
Önümüzdeki pazartesi mi olacakmış grev Türkiye genelinde mi yine? değiştireyim madem , boşuna gitmek istemem.Ayni gün gidicez dilos ikili yaotircam 12+3 olcam bnde bu sefer ayarlicaz Sat tarihimi bi arkadaş grev olacakmis dedi ptesi salı üzüldüm inşallah yoktur ya
İçebilirsin cnm ıhlamur dokunmuyor da diğer bitki çayları yasak sanirim
Evet 13 oldum tam.belk geç belli olur ama illaki belli olucakİşte hurafe öyle diyorlar doğruluğu meçhul
Şuan 10+2 sende tam 13sün dimi bakalım kiloda var nasıl olacak hafif alt karnım çıktı biraz ama![]()
Yani öylee bir söylenti var ama gerçek mi bilmiyorum canım kesin bilgi hastaneyi arayıp öğrenmek galibaÖnümüzdeki pazartesi mi olacakmış grev Türkiye genelinde mi yine? değiştireyim madem , boşuna gitmek istemem.
O grev işini bende biri yazmış ordan okudum canım çoğu kişi de haftaya gidicek kontrole valla. Napsam bende bilemedim hastaneyi arayıp sorsak söylerler mi acabaAyni gün gidicez dilos ikili yaotircam 12+3 olcam bnde bu sefer ayarlicaz Sat tarihimi bi arkadaş grev olacakmis dedi ptesi salı üzüldüm inşallah yoktur ya
İçebilirsin cnm ıhlamur dokunmuyor da diğer bitki çayları yasak sanirim
12 de gecmiyor 16 da tam geciykrmus bulanti 14 te azaliyormus diye ögrendim.bende 11 haftaligim 5 hafta daha dayan diye kendimi avutuyorum.ben kusmuyorum ama igrenc garip bir bulanti var ve hic bir sey iyi gelmiyor.Benimki tam 12 haftalık , bende devam ediyor tam gaz. Kusmuyorum tutuyorum kendimi, akşamları daha da artıyor. Öğürme oluyor çok. Zaten yiyebildiğim şeyler kısıtlı. İştah sıfır. Halsizlik de devam. Tabii fazla enerji de olmuyor fazla yemeyince. 12 haftadan sonra biter diyor herkes , ama kesin değil demek ki.Ben de dört gözle bekliyorum yeniden normal hissetmeyi
![]()
Aynen öyle canım hayırlı sağlıklı evlatlar olsunlardaEvet 13 oldum tam.belk geç belli olur ama illaki belli olucak![]()
Benimde persembe randevum ense ölcucek doktorum insallah temiz cikarYakındır öğrenirsin . Benimde Perşembe kontrolüm var ama söylemez daha erken diye
Güzel haberler almanız dileğiyleBenimde sürekli öyle ıslak oluyor transferin 3.gunundeyim korkuyordum yorumlarınız içimi rahatlattı![]()
Senin yine biraz kilon varsa ondanda olabilir canım benim yanlar yok ben baya zayıfım ondan herhaldeYa farkettinmi bilmiyorum benim yanlardanda çok şiş anlamadm![]()
53 kiloyum canım geçen tartıldım.sen kaçsınSenin yine biraz kilon varsa ondanda olabilir canım benim yanlar yok ben baya zayıfım ondan herhalde![]()