2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Böyle kavga ediyoruz sonra eve yagdırıyor ama anlamı olmuyor normalde bnd3 hamile olmadan önce takmıyordumda hormonlardan insan takıyor ve onu defalarca uyardım cabuk sinirleniyorum üzülüyorım diye ama onuda anlamıyor 🥲nasıl bi yapıları varsa boş gelmişler boş gidecekler
Dedim ya bacim sen kendini degistireceksin onlar asla degismez her zaman dogru olan onlar egri olan biziz😂

Kesinlikle öyle.
Güzel bir örnek değil ama abim ve eşini anlatayım!!
6 ayda evlendiler daha nişanlı iken aileler problemli idi. Annesi sürekli annemi arayıp taciz ederdi işte size liste verirdik elinize ne aldınız ki falan diye hep şişirdi annemi. Annemde bir o kadar sesiz sakin bir kadındır . Diğer abimin eşi ile 20 yıldır beraberler bir kötü sözleri olmamıştır birbirine karşı .
Bu gelin hep abime senin anan diye hitapta bulunup verip veriştirdi.
Derken 2 ayda gebe kaldı aldırmadı ve tüm hamileliğini annesinin evinde geçirdi . Neymiş Çerkezköy’de sıkılıyormuş annesini özlemiş. Üstüne altınları da almış gitmiş (tartışma yaşamışlar öncesinde). Bebek Doğdu vay efendim özelde olsaydı muhabbetleri.
Bebeği anasının evinde gördük Türkiye’de iken. Ve abimi eve almıyorlar 2 aylık oldu bebek çocuğu göremiyor.
Eş seçimi çok önemli gerçekten . Allah herkesin dağına göre kar versin.
Ne olursa olsun bebeği sırf bu muhabbetler yüzünden babasına göstermemek çok çok kötü. Adam sapık mı katil mi ne yani bu kadar sanki (örnek veriyorum) çocuğunu bile göstermemek. Sırf para uğruna
İşte herkes kendi dengiyle karsilassa bu dünya olur muydu zaten hep imtihan

Bir sürü de hediye gelecek canım üzülme . En bariz ihtiyaçları Alman yeterli. Bizde giyilmeyen çuvalla kıyafet kaldı ilk aylardan. O kadar hızlı büyüyorlar ki sonra farkediyorsun neler almışım böyle diye.
Eşine gelince de umarım biraz daha halden anlar. Çok yeni evlisiniz tartışmaları buna yoruyorum. Bizimde 12 yıl olacak Nisan’da. Öncesinde de bir 4 yıl var.
Onun tarafı bi kere arayıp ihtiyacın varmı kızım demediler ev taşıdık gelip yardım etmediler bi kap yemek bile yapıp göndermedi evlilk arifesnde bile herseyden kaçtılar şimdi
Kayınvalideyi dövmeye kalkan eltim daha cok yaranıyor.aslnda taa buralardan gelen sorunlarla bogusuyorum 🙄

Birazda yetiştirilme tarzından heralde bunlar 🙄

7 ay oldu canım.Bu zamana kadar nettim ama bn bişileri ortak yapalm diye düşündüm yanılmışım.acı dilli olmak daha mantıklı

Almayım idare edeyim gibi bi şansım yok malesef bunu anlatamadm ona demekki daha acımasız daha sert olmak lazım.alabilcek imkanı varken böyle knusması beni geriyor alamıcak olsa bn zaten sesimi cıkarmam.artık kimden gazlanıp geliyorsa bilmiyorum.
Madem alma imkanın var al geç ya sen sinir olacağına o sinir olsun. Sinir oluyorum böyle erkeklere gerçekten para var ama laf yapmak nedir yani sende onun çocuğunu taşıyorsun sonuçta. Aynı eve girince farklı olur derler bizde 2. Yıldan sonra yaptık bebeğimizi önceside bir 7 yılımız var tabii artık birbirimizin her huyunu tanıyoruz birkaç zaman sonra sizinde düzelir alışırsınız inşallah

Kesinlikle öyle.
Güzel bir örnek değil ama abim ve eşini anlatayım!!
6 ayda evlendiler daha nişanlı iken aileler problemli idi. Annesi sürekli annemi arayıp taciz ederdi işte size liste verirdik elinize ne aldınız ki falan diye hep şişirdi annemi. Annemde bir o kadar sesiz sakin bir kadındır . Diğer abimin eşi ile 20 yıldır beraberler bir kötü sözleri olmamıştır birbirine karşı .
Bu gelin hep abime senin anan diye hitapta bulunup verip veriştirdi.
Derken 2 ayda gebe kaldı aldırmadı ve tüm hamileliğini annesinin evinde geçirdi . Neymiş Çerkezköy’de sıkılıyormuş annesini özlemiş. Üstüne altınları da almış gitmiş (tartışma yaşamışlar öncesinde). Bebek Doğdu vay efendim özelde olsaydı muhabbetleri.
Bebeği anasının evinde gördük Türkiye’de iken. Ve abimi eve almıyorlar 2 aylık oldu bebek çocuğu göremiyor.
Eş seçimi çok önemli gerçekten . Allah herkesin dağına göre kar versin.
Bebegini göstermemek ne demek🙄 anasının kızım senin evin yokmu demesi lazım.bazı insanları anlamak cok zor.Allah abine sabır versin.

Onun tarafı bi kere arayıp ihtiyacın varmı kızım demediler ev taşıdık gelip yardım etmediler bi kap yemek bile yapıp göndermedi evlilk arifesnde bile herseyden kaçtılar şimdi
Kayınvalideyi dövmeye kalkan eltim daha cok yaranıyor.aslnda taa buralardan gelen sorunlarla bogusuyorum 🙄
Canım az evvel yazdığımı yanlış anlama lütfen tabiki senin ne kadar evladınızda onun da evladı, alacak da bakacak da. Ama stresli dönemler geçiriyoruz böyle iyice stres olmayalım diye diyorum ben. Bebeklerimiz etkilenmesin zaten süreç yeterince stresli😋

Herkesin aile sorunları var ama bu dönemde eşin dışında boşver herkes ne hali varsa görsün, kayınvalideyi dövmeye kalkan elti gerçekten içler acısı ama sen bebeğine odaklan lütfen üzme kendini🙏

Madem alma imkanın var al geç ya sen sinir olacağına o sinir olsun. Sinir oluyorum böyle erkeklere gerçekten para var ama laf yapmak nedir yani sende onun çocuğunu taşıyorsun sonuçta. Aynı eve girince farklı olur derler bizde 2. Yıldan sonra yaptık bebeğimizi önceside bir 7 yılımız var tabii artık birbirimizin her huyunu tanıyoruz birkaç zaman sonra sizinde düzelir alışırsınız inşallah
Ailesinden ne gördüyse onu uygulamaya calısıyor heralde.inşallah düzelir bi an önce

Canım az evvel yazdığımı yanlış anlama lütfen tabiki senin ne kadar evladınızda onun da evladı, alacak da bakacak da. Ama stresli dönemler geçiriyoruz böyle iyice stres olmayalım diye diyorum ben. Bebeklerimiz etkilenmesin zaten süreç yeterince stresli😋

Herkesin aile sorunları var ama bu dönemde eşin dışında boşver herkes ne hali varsa görsün, kayınvalideyi dövmeye kalkan elti gerçekten içler acısı ama sen bebeğine odaklan lütfen üzme kendini🙏
Sagol güzel sözlerin için.perşembe günü herseyi unutturur bebişim bana 🤗🤗

Ben de 12. Haftada tahmin alamayanlardanım. 16. Haftada gel dedi bna inat ettim ondan önce gitmeyecem diye ama zaman Gecmek bilmiyor 😂😂 bir haftam kaldı ama meraktan ölüyorum. Bir an önce netleşsin seninki de inşallah
Bende 13 hafta da gitim tahmin bile yapmadı. Özel hastane bide. devlete söylemzler 16 dan önce

Ne olursa olsun bebeği sırf bu muhabbetler yüzünden babasına göstermemek çok çok kötü. Adam sapık mı katil mi ne yani bu kadar sanki (örnek veriyorum) çocuğunu bile göstermemek. Sırf para uğruna
İşte herkes kendi dengiyle karsilassa bu dünya olur muydu zaten hep imtihan
Elinde çiçekle gelip özür dileyecekmiş hem ondan hem ailesinden, gebelik hediyesi almamış , doğum yapmış yine bişey almamış. Abim video cekmiş artık mahkemede delili olsun diye. Abimde diyor ki sen bir çorba koyamadın önüme , yanik yemeği sürdün masaya, ne kadınlık ettin ki sürekli bekliyorsun mantığı. Hatta bir konuşmada hediye almayı Aydından öğren sen demiş kocamı örnek verip ki ben öyle manyk beklentiler içinde olan her an hediye bekleyen biri de değilim alırsa da kimsenin gözüne sokmam.
Yani sıkıntısı özel günleri atlamayacakmış konuşmasını bilecekmiş falan filan. Topu topu 3 ay aynı evde kaldılar herhalde geldikleri nokta bu. Annem hediyeleri vermeye gitmiş omun arkasından ne aldıki senin anan demiş yine. Bir şükür memnuniyet yok. Daha ilk bayramda annemin elini bile öpmemiş annem nasıl içerledi ama beklentiler o biçim

Uzak ve mesafeli olmak iyidir. Ben öyle yapıyorum . Bende benzer şeyler yaşadım canım ama önemli olan eşinle geçinmek.
Lohusalığımda annem kaldı 20 gün bende sorma hep yalnızdım ve eşimin ailesi 10 dk mesafeye taşınmışlardı ev alıp bir kez arayıp ihtıyacın var mı diye sormadılar bir kap çorba bile getirmediler . Ben bebeği arabaya koyup mutfakta kendime yumurta pişirirdim hızlı olsun diye. Sen kendine yet kimseye muhtaç olma en önemlisi bu!

Birazda yetiştirilme tarzından heralde bunlar 🙄

7 ay oldu canım.Bu zamana kadar nettim ama bn bişileri ortak yapalm diye düşündüm yanılmışım.acı dilli olmak daha mantıklı

Almayım idare edeyim gibi bi şansım yok malesef bunu anlatamadm ona demekki daha acımasız daha sert olmak lazım.alabilcek imkanı varken böyle knusması beni geriyor alamıcak olsa bn zaten sesimi cıkarmam.artık kimden gazlanıp geliyorsa bilmiyorum.
Maalesef öyle canım biraz diş çıkarmak lazim

Amin canım. İlk muayenedeyim ebe iyi idi 2 tane daha denerim yedek olsun diye . Muayene randevuları falan otomatık geliyor. Uğraşmıyoruz yani hersey sistematik oturtulmuş .
Çok iyiymiş o zaman gerçekten çünkü Almanya'da olup 1 2 ay sonrasına alabiliyoruz sırayı diyen çok olmuştu
Hersey istediğin gibi gitsin insallah🥰

Back
X