- Emoji Skoru
- 458
- Puanlar
- 33
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benimde öyle sert tekmeleri çok yok. Genellikle pıt pıt şeklinde. Çok az öyle sert tekmeleri bazen günlerce olmuyor olunca da 1 kez falanKızlar benim bebegin hareketleri öyle çok değil hareket ediyo ama böyle pıt pıt şeklinde öyle sert tekmeler olmuyor normal mi sizde nasil
Normal mi acaba ayakları ellerini hiç hissetmedimBenimde öyle sert tekmeleri çok yok. Genellikle pıt pıt şeklinde. Çok az öyle sert tekmeleri bazen günlerce olmuyor olunca da 1 kez falan
Eli ayağı hissediliyor muymuş ki bu aylar da. Ben neresiyle vurdu anlayamıyorum asla. Eşim soruyor bilmiyorum ki diyorum. Eğer neresiyle vurduğu anlaşılıyorsa kilolu olduğum için anlayamıyorumdur diye düşündüm şimdi. Umarım normaldirNormal mi acaba ayakları ellerini hiç hissetmedim
Eli ayagı oldugunda minik bi top gibi şişiyor bi bölge kafası veya popişiyse büyük top gibi şişiyor ordan ayırt edebliyorum bnEli ayağı hissediliyor muymuş ki bu aylar da. Ben neresiyle vurdu anlayamıyorum asla. Eşim soruyor bilmiyorum ki diyorum. Eğer neresiyle vurduğu anlaşılıyorsa kilolu olduğum için anlayamıyorumdur diye düşündüm şimdi. Umarım normaldir
Çok haklısın ama bebeklerin için sakin kalmak zorundasın, iyi düşün ki herşey iyi olsunIster istemez stres yapiyorum icim rahat hic degil beni ne bekledigini bilmedigim icin cok korkuyorum Cok tesekkur ederim sozleriniz icin
Kanda ufak capli enfeksiyon cikti ona bakiyorlar birde surekli Idrar testi istiyorlar ne insallah iyi olurlar![]()
Aynen sert minik şişlik ayak ve el oluyor. Popisin yeri sabit arada vurarak seviyorum. Her durtmede uyanıyor ztn rahatına pek düşkün, yan dönüp biraz üzerine yatsam uyandiriyor.Eli ayagı oldugunda minik bi top gibi şişiyor bi bölge kafası veya popişiyse büyük top gibi şişiyor ordan ayırt edebliyorum bn![]()
Yaa anlaşılıyor demek ki. Ben hiç ayırt edemiyorum. Yağ dokum fazla kilolarından ötürü bu yüzden olabilir mi yoksa başka bir şey mi vardırEli ayagı oldugunda minik bi top gibi şişiyor bi bölge kafası veya popişiyse büyük top gibi şişiyor ordan ayırt edebliyorum bn![]()
InsallahÇok haklısın ama bebeklerin için sakin kalmak zorundasın, iyi düşün ki herşey iyi olsun![]()
Kilonun etkilediğini bi cok yerde okudummm.kontrol günü ne zamanYaa anlaşılıyor demek ki. Ben hiç ayırt edemiyorum. Yağ dokum fazla kilolarından ötürü bu yüzden olabilir mi yoksa başka bir şey mi vardır
4 temmuz daKilonun etkilediğini bi cok yerde okudummm.kontrol günü ne zaman
Evet soluma yatınca sanki kalk yatma demeye çalışıyor öyle ittiriyorkiAynen sert minik şişlik ayak ve el oluyor. Popisin yeri sabit arada vurarak seviyorum. Her durtmede uyanıyor ztn rahatına pek düşkün, yan dönüp biraz üzerine yatsam uyandiriyor.
Acaba ileri günlerde el ve ayagın belirdiği dogrumu aynı izi çıkıyormuş bazı yerlerde öyle yazıyorAynen sert minik şişlik ayak ve el oluyor. Popisin yeri sabit arada vurarak seviyorum. Her durtmede uyanıyor ztn rahatına pek düşkün, yan dönüp biraz üzerine yatsam uyandiriyor.
Hastanedemisin evdemisin canımInsallah
Simdi geldi doktor dun kanda enfeksiyon vardi bugunde devammis ama azmis antibiyotik baslatmayip arastircaz dedi
Bugun ve Yarin Idrar testi yapacaklar protein varmi diye bakilacakmis
Onemlisi ilac vermislerfi kasilmalar icin yavaslatmis ntsde bakti ama az agrilarim dévam dedi Yarin bu ilac biter o zaman daha kasilmalarin devam ederse bakariz devam etmezse senin icin iyi![]()
Bnde su 2 haftadır sert bi sekilde kayıdıgını hareket ettiği hissediyorum.kilo aldıkça sertleşiyor normaldir bence hiç4 temmuz da
Evet kayma durumunu ben de hissediyorum inşallah normaldir teşekkür ederim cevap içinBnde su 2 haftadır sert bi sekilde kayıdıgını hareket ettiği hissediyorum.kilo aldıkça sertleşiyor normaldir bence hiç![]()
İşte bı durum yok bndeEli ayagı oldugunda minik bi top gibi şişiyor bi bölge kafası veya popişiyse büyük top gibi şişiyor ordan ayırt edebliyorum bn![]()
Acil şifalar dilerim inşalah her şey yolunda giderAllah razi olsun hepinizden
Kramplari azaltmak icin cabaliyorlar kendi sehrimde ultrasonda 11 mm cikmisti uzunluk kramp halinde oldugu icinmis burda 25 mm cikti
Kanimda enfeksiyon varmis ama onemli degilmis azmis
Sonra igne vurdulae iste ama hic anlamiyorum bunlar olumlu veya olumsuz bisey demiyorlar umarim hersey guzel gecer
Dün yumruğunu gördüm ben yarım cm kadar dışarıda göbek deliğinin yanındaAcaba ileri günlerde el ve ayagın belirdiği dogrumu aynı izi çıkıyormuş bazı yerlerde öyle yazıyor![]()