• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Yaa anlaşılıyor demek ki. Ben hiç ayırt edemiyorum. Yağ dokum fazla kilolarından ötürü bu yüzden olabilir mi yoksa başka bir şey mi vardır
Oğlumda anlıyordum sert tekmeler oluyordu şimdi çok hafif bende kiloluyum inşallah ondandır

Insallah 🥲😍😍
Simdi geldi doktor dun kanda enfeksiyon vardi bugunde devammis ama azmis antibiyotik baslatmayip arastircaz dedi
Bugun ve Yarin Idrar testi yapacaklar protein varmi diye bakilacakmis
Onemlisi ilac vermislerfi kasilmalar icin yavaslatmis ntsde bakti ama az agrilarim dévam dedi Yarin bu ilac biter o zaman daha kasilmalarin devam ederse bakariz devam etmezse senin icin iyi 🥹
İnşallah devam etmez 🙏 preklampsi riski in proteini kontrol ediyorlar genelde, umarım herşey yolunda gider 🙏

İnşallah devam etmez 🙏 preklampsi riski in proteini kontrol ediyorlar genelde, umarım herşey yolunda gider 🙏
Bilmiyorum o nasil ama insallah enfeksiyon da nerden cikti onuda anlamafim inan tek guzel soze ihtiyacim var ama suanlik durum stabil yarin ilacsiz asil olacak aceba

Kuzum benim sag kasikta agrim felaketti acile geldim beni bir saatlik baska hastaneye transfer ettiler rahim agzi yzunlugu dun 27deyken bugun 11 e dusmus ciger gelistirici yaptilar
kramplari azaltmaya calisiyorlar
Merhaba şuan nasılsın muhtemeln erken doğumu durdurmaya çalışıyorlar. Baya düşmüş rahim uzunluğu iyiki gitmişsin acile geçmiş olsun nstde sancın çıkıyormu. Nidicard ve benzeri dil altı sancı durdurucu ilaç vermedilermi.bolca dua ferah tut canım kendini bundan sonra evde genelde dinlenerem geöireceksin inşallan önce 30 lu haftalara geliceksiniz berabaer 🤲🏻

Son düzenleme:
Merhaba şuan nasılsın muhtemeln erken doğumu durdurmaya çalışıyorlar. Baya düşmüş rahim uzunluğu iyiki gitmişsin acile geçmiş olsun nstde sancın çıkıyormu. Nidicard ve benzeri dil altı sancı durdurucu ilaç vermedilermi.bolca dua ferah tut canım kendini bundan sonra evde genelde dinlenerem geöireceksin inşallan önce 30 lu haftalara geliceksiniz berabaer 🤲🏻
Merhaba cok tesekkur ederim bugun 28 hafta olmustum 🥲
Doktor gecti ve dun kasilmayla beraber 11 mm deydi uzunluk kasilmasiz 25 mmde genel anlamda bu sabah ilacin ise yaradigini sakinlestirdigini soyledi kasilmalari Evet durdurmaya calisiyorlar Insallah da basaritlar ne kadar gec hafta o kadar temiz 🥲enfeksiyonu arastiriyorlar kanda cikan birde Idrar da yarin protein varmi bakacaklar temiz cikarsa sorun yok demektir insallah
Dun gece ve bu aksam da ciger gelistirici igneye devam edecekler hayirlisiyla dursunlar tutunsunlar hayata insallah 🥲💛

Doktor gecti ve dun kasilmayla beraber 11 mm deydi uzunluk kasilmasiz 25 mmde genel anlamda bu sabah ilacin ise yaradigini sakinlestirdigini soyledi kasilmalari Evet durdurmaya calisiyorlar Insallah da basaritlar ne kadar gec hafta o kadar temiz 🥲enfeksiyonu arastiriyorlar kanda cikan birde Idrar da yarin protein varmi bakacaklar temiz cikarsa sorun yok demektir insallah
Dun gece ve bu aksam da ciger gelistirici igneye devam edecekler hayirlisiyla dursunlar tutunsunlar hayata insallah 🥲💛
Hiç korkma canım bişey olmaz Allah'ın izniyle ikizler hep erken doğmak istiyor ne kadar geç okadar iyi

Bilmiyorum o nasil ama insallah enfeksiyon da nerden cikti onuda anlamafim inan tek guzel soze ihtiyacim var ama suanlik durum stabil yarin ilacsiz asil olacak aceba
İdrarda protein kaçağı, halsizlik, yüksek tansiyon vs gibi belirtilere bakılıyor, Allah korusun olası bir gebelik zehirlenmesi riskine karşı. Güzel haberlerini bekliyoruz yarın 🌸

İnşallah temiz çıkar sonuçların iyi haberlerini bekliyoruz yarın 🙏🙏

Magnifiaque Magnifiaque canım şimdi gördüm yazışmaları çok geçmiş olsun en azından hastanedesin doktorlar sana çok iyi bakıp hayırlısıyla gönderecektir inşallah evine🙏

Valla ben hareketlerini hissediyorum ama bu ayağı bu poposu bu eli diyemem daha hickirigi bile.ayirt edemiyorum sanirim bende sorun var 😅
Benimde bu 3. Ama bende ayırt edemiyorum neresi neresi. Sadece hıçkırık ritmik birşekilde en aşağımda onu hissediyorum anlıyorum 😀

Dün yumruğunu gördüm ben yarım cm kadar dışarıda göbek deliğinin yanında🤩 bir saniyenin üzerinde uzatıp kalıyor elini ayağını, yatıyorum diye kan fazla mı gidiyo nedir😬 doğru yani senin de yakındır ☺️
Yaaa yumruk derken ben bile.heyecanlandim darısı benim basima

Dün yumruğunu gördüm ben yarım cm kadar dışarıda göbek deliğinin yanında🤩 bir saniyenin üzerinde uzatıp kalıyor elini ayağını, yatıyorum diye kan fazla mı gidiyo nedir😬 doğru yani senin de yakındır ☺️
Ayy gerçekten mi maşallah 😇 inşallah bende görürüm çok heyecanlı bir şey olmalı

Dualarımız seninle.canim.canini sıkmamaya calis
Stres iyi gelmez sana şimdi
Allah ne derse o olucak
Bu arada kaç haftalık bebekler

Yaa anlaşılıyor demek ki. Ben hiç ayırt edemiyorum. Yağ dokum fazla kilolarından ötürü bu yüzden olabilir mi yoksa başka bir şey mi vardır
Canim bende kiloluyum 86 civari sert tekmeler hissettigimde oluyor minik hareketlerde.bi arkadasim ben hamileliklerimde sert tekme hic hissetmedim dedi .

Canim bende kiloluyum 86 civari sert tekmeler hissettigimde oluyor minik hareketlerde.bi arkadasim ben hamileliklerimde sert tekme hic hissetmedim dedi .
Herkes de farklı oluyor demek ki. Sağlıklı olsunlar zamanı gelince de kucağımıza alalıö başka bir şey istemiyorum artık 😀

Dualarımız seninle.canim.canini sıkmamaya calis
Stres iyi gelmez sana şimdi
Allah ne derse o olucak
Bu arada kaç haftalık bebekler
Allah razi olsun canim 28 haftaliklar
Enfeksiyon cok yuksek degil ama dogum riskini arttirirmis diye bisey okudum insallah olmaz

Back
X