- Emoji Skoru
- 28.232
- Puanlar
- 598
Aynen birde daha ucuz buluyorumİyiki internet var bu zamanlarda gerçekten cok lazım oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen birde daha ucuz buluyorumİyiki internet var bu zamanlarda gerçekten cok lazım oluyor
Ben vakum poşetleri çok kullanıyorum eşimin işinden dolayı. Gemiden geldiğinde eşyalarını yıkayıp bir paketliyorum giderken valizinede vakumlu şekilde koyuyoruz sığdırmak için kendisi söylüyor açtığında hala yumuşatıcı kokuyorlar mis gibi diyeBn kendi dolabıma koyacagım kiyafetleri illaki aç kapa olucak malesef.vakumlularada bakayım iyi oldu söyledigin hiç olmazsa onlara koyar asarım.veyada ütüledikten sonra düzgünde hurçlayıp dolaba koyucam dogumdan sonra asıcam![]()
Konu dönüp dolaşıp kiloya geliyorHatırlıyorum seninle başlarda bu kiloyu konuşmuştuk zayıftın sende ilk haftalardaZayıflar daha çok alıyor sanırım canım iştahlar iyi bizim
Bende 53den 51 e düşmüştüm o sıralar şimdi 57.5 la yola devam yine bile çok almamışsın gayet iyi, sadece alışık olmayınca kendimizi bu kiloyla bile kaldıramıyoruz
![]()
Ben zaten trendyol hepsi burada e bebek civil...vb derken kafayı yedim bi araAynen birde daha ucuz buluyorum
Öyle. Hem tozlanıyor hem kokusu gidiyor hele de yazın her yeri açıyoruz daha zor oluyor maalesefdolabın kapagını açmasak bile tozlar bi sekilde giriyor gene anlamış degilim.Bugün bi ambalajcıya ugrucam sorayım bakalm varmıymış
Vakumlulardan uygun fiyatlı bulursam onlardanda alabilirimBen vakum poşetleri çok kullanıyorum eşimin işinden dolayı. Gemiden geldiğinde eşyalarını yıkayıp bir paketliyorum giderken valizinede vakumlu şekilde koyuyoruz sığdırmak için kendisi söylüyor açtığında hala yumuşatıcı kokuyorlar mis gibi diye![]()
Migros tarzı yerlerde oluyor ama internettede çok var araştırmak lazımVakumlulardan uygun fiyatlı bulursam onlardanda alabilirim![]()
Bencede doğurduktan sonrada bu kilolarda olabiliriz hiç bi verme sıkıntımız olmucak benceKonu dönüp dolaşıp kiloya geliyor6 kilo maşallah gerçekten ben yedigimi hemen yakarım sen benden daha hızlı çıktın bnce sen olsan olsan 65 olursun onuda geçmessin sanırım
bn tartılacagım bugün bakalm ama hissediyorum 60 geçtim
benm bazen hosuma gidiyor böyle olmak giydigim oluyor üstüme seviniyorum
![]()
Insan cidden bagimlilik yapiyor vallaBen zaten trendyol hepsi burada e bebek civil...vb derken kafayı yedim bi ara![]()
Trendyolda biraz pahalı geldi ambalajcıya bakmak en iyisiMigros tarzı yerlerde oluyor ama internettede çok var araştırmak lazım
Şimdiden ikiye bölündün degilmiInsan cidden bagimlilik yapiyor vallayatarken ozellikle super bir ugras mustela bakiyorum ona gectim
![]()
EvetŞimdiden ikiye bölündün degilmi![]()
Merak ettigim dogduktan sonra giden kilo kaç olucakBencede doğurduktan sonrada bu kilolarda olabiliriz hiç bi verme sıkıntımız olmucak benceKalçalarım büyüdü giydiğim daha güzel duruyor dediğin gibi bende çok memnunum
![]()
Korkma canım hem kafanı dagıt böyleEvetkafami dagitmak icin guzel aslinda ama
Varya bir yandan da korkuyorum tiklarken
Bebişler 3 kilo doğsa kafadan bi 3 gider herhalde azda biz versek 60 iyidir bizeMerak ettigim dogduktan sonra giden kilo kaç olucakSon halim bu benmde halen kalçam çıkmış degil
![]()
Maşallah çok ideal fit gözüküyorsun şuanBebişler 3 kilo doğsa kafadan bi 3 gider herhalde azda biz versek 60 iyidir bizeBuda benim 10 gün önceki halim benim kalçalar çıkıntılı değil çok, yayık ondan yandan çok belli değil
Büyüdü ama farkediliyor önceye nazaran aynıyız sankiii
![]()
Evet canım 2 hafta var aramızda sanırım, 1.67 boyumMaşallah çok ideal fit gözüküyorsun şuangöbek birazdaha şişse senin sekilleride aynı ikimizin
senin biraz boyun uzun gibi geldi
Bnmde 1.57 bn yürüyen topa benziyorum senin yanındaEvet canım 2 hafta var aramızda sanırım, 1.67 boyum![]()
Bence gayet tatlı canım herşeyinle hiç öyle görmedim gerçektenBnmde 1.57 bn yürüyen topa benziyorum senin yanında![]()
Öyle tabiki tek derdim oBence gayet tatlı canım herşeyinle hiç öyle görmedim gerçektenBebelerde sağlıkla gelsinde nasılsa istediğimiz kiloyada varırız
![]()