• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2022 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    228
Ya inanılmaz gerçekten ben yürüyemiyorum bazen 😅 karnı benden cok daha büyük bi kadına denk geldim avmde, adımları aşırı seri ve çok dinçti maşallah.
Ben yaşlı kadınlar gibi yürüyorum zaten tam bi hamileyim eşime yaslanmışım. Bi an önce işimizi halledip gitmeye bakıyoruz. Arada sertleşiyorum. 2-3 gündür inanılmaz bi büyüme ve değişim var vücudumda.
O tamamen vücuttan vücuda değişiklik gösteren bir şey kuzum benim spor geçmişim var o yüzden belki de biraz daha rahat geldim bu zamanlara. Ama artık ister istemez ayakkabı giyerken bile hareket kısıtlaması başladı🫣

Ben göbek fotoğraflarıma bakıyorum da 25-26. Haftadan sonra bi atak olmuş sanki. O zamana kadar ben söylemeyince hala anlamayanlar oluyordu artık saklanmıyor tabi.Bence senin haftalar atak haftaları.
27. Haftadan 29. Haftaya 300 gram oynamış bebekte mesela, 24. Haftadan 27. Haftaya kadar da yine 300 gr civarı artmıştı. Düşün 24. Hafta 900 gram olan şey kalan 13-14. Haftalık süreçte neredeyse 3 katına ulaşacak.

Herkes iyi değil niye gittin gibi konuşunca biraz korktum ama çok şükür bı sıkıntım yok evet bu arada oluyordu zaten ben yola bağladım işte psikolojik🥰
Herkes ne çok biliyor🤷🏻‍♀️
Ağzı olanım fikri de var malesef, hiç takılma ben hiç takılmıyorum. Doktorumdan daha mı iyi bilecek yoldan geçen Ayşe teyze.
Bana da göbeğin ne küçük diyorlar moral bozuluyor tabi ama amaaaan diyorum sallamaya çalışıyorum🥲

Kimse uyuyamamış bu gece, ben de memleketteyim hamile yastığım var ama o da rahatsız etmeye başladı artık.
Kafama, bacak arama ve sırtıma yastık koydum 3 yastıkla yaşıyorum😂
3-4 arası nöbetteydim şimdi yine uyandım.
3. Trimester uyku problemleri yükleniyor…

Bugün de tam 30+0 oldum. 2 Li haftalardan 3 lü haftalara geçince bi heyecan basmadı değil, artık son düzlük.

Günaydın kızlar ben bu gece uyumuşum ama sol tarafım uyuşmuş resmen oraya yatmaktan 😂 yatakta çok zor dönüyorum normal demekki artık sonlara yaklaştıkça. Mide yanması problemimi düzenli gaviscon ve lansor kullanımıyla atlattım ama kullanmayayım yine oluyor bendede. Kaşıntı sorununuda çözdüm mü rahatlayacağım ama ona bir çare yok sanırım.

pecan pecan canım ses ver bize nasılsın taburcu oldun mu

Açıkçası bilmiyorum doktorum 1 ay önceki epikriz raporunda celestone yapılacak yazmış. Muhtemelen bu cumartesi randevumda bilgi verip planlanacak.
Zaten erken doğum riskinden dolayı gebeliğin başında bu durumları konuşmuştuk ama tam olarak su zamanda yapıcaz diye konuşmadık.

Hiç bilgim olmadığını farkettim şeker konusunu da hiç bilmiyordum
Kuzum hayırdır neden erken doğum riski ortaya çıktı önemli bir durum yoktur insallah

Kimse uyuyamamış bu gece, ben de memleketteyim hamile yastığım var ama o da rahatsız etmeye başladı artık.

Bugün de tam 30+0 oldum. 2 Li haftalardan 3 lü haftalara geçince bi heyecan basmadı değil, artık son düzlük.
Günaydın canimcim valla benim ikinci olmasına rağmen benim de oyle ya korku heyecan stres bide bu ilki gibi değil zorlu geciyot biraz ağrılar bakımından gece uykuları benim de öyle yarım yamalak uyuyup uyanıyorum sürekli az kaldı 🙈

Kizlar benim durumum cok vahim

Kasinmaktan helak oldum kasiniyor yara tutuyor surekli vucudum mahvoldu
Sizde de boyle Bisey varmi aceba
Hastanede tum testler yapildi bisey cikmadi karaciger enzimi dahil
Uyuz olmuş olabilir misiniz aşırı yaygın şuan herkes uyuz

Benim de oluyordu bir dönem kendiliğinden geçti sonra

Kızlar ciğer geliştirici iğne yaptırıp yan etki yaşayan oldu mu ? Kortizonlu iğne olduğu için soruyorum, sanırım cumartesi günü yapılacak bana da. Sonra yolculuğa çıkma ihtimalim var.
23haftalikken yaptırmıştı doktor hic yan etki olmadi

O tamamen vücuttan vücuda değişiklik gösteren bir şey kuzum benim spor geçmişim var o yüzden belki de biraz daha rahat geldim bu zamanlara. Ama artık ister istemez ayakkabı giyerken bile hareket kısıtlaması başladı🫣

Ben göbek fotoğraflarıma bakıyorum da 25-26. Haftadan sonra bi atak olmuş sanki. O zamana kadar ben söylemeyince hala anlamayanlar oluyordu artık saklanmıyor tabi.Bence senin haftalar atak haftaları.
27. Haftadan 29. Haftaya 300 gram oynamış bebekte mesela, 24. Haftadan 27. Haftaya kadar da yine 300 gr civarı artmıştı. Düşün 24. Hafta 900 gram olan şey kalan 13-14. Haftalık süreçte neredeyse 3 katına ulaşacak.
Sanki Bebiş sığmıyor ya çok gerginim göbeğim çok acıyor 😂
Özellikle dönerken acımalar haftalardır var bende.
Spor geçmişinin pozitif etkisi olduğuna eminim. Ben de hareketlerimi çok yavaşlatmak istemiyorum çünkü dediğin gibi hamladıkça daha kötü oluyorum. 🤗

çok hızlı büyüyorlar atağa geçtiğimi hissediyorum göbüşüm kocaman oldu 🥳
Kıpır kıpır oluyor içim nohut kadarlardı ya 🥹😅

Az kaldı az başladı mı yıkama yerleşme hazırlıkları 😂 ben haftaya başlamak istiyorum ama ne yapacağıma dair hiçbir fikrim yok 😂

Kuzum hayırdır neden erken doğum riski ortaya çıktı önemli bir durum yoktur insallah
Çiçeğim en başından beri biliyorduk zaten kanamalarla başlamıştık.
Rahimde şekil anomalisi ve perde var bu da erken doğum riski getiriyor 🥲

Canım gebelik.kolestazi diye bir hastalik varmis aç karnına sabahtan kan veriyorsun bende de oyleydi safra asidine baktırdım mı

Back
X