- Emoji Skoru
- 1.218
- Puanlar
- 113
T
temmuzekim
selam canım , olamadım henüz
Çıkınca yazarım diyordum , bir türlü olmadı.
normalde sezaryen seçeneği yokmuş ( Bol bol sordum herşeyi ) gerçekten gerekirse yapıyorlar.
Normal doğumda epidural falan yok, epizyotomi atabiliyorlarmış, kesi yani.
İstemiyorsan ona göre değerlendirebilirsin.
Şartlar yolunda olursa, ben de özelde yapmayı düşünüyorum. Ama alti gündür buradayım. Hiç bir şeyi ihmal etmiyorlar ve kesinlikle sepet havasında değiller. Emin olmadan bırakamayız dediler. Devlet hastanelerini küçümsememek gerekirmiş ki ben ilk doğumumu özelde, Kent’te yapmıştım.
…..
Dün aksamustu NST de sanci gorunce beni Servisten alip dogumhaneye yolladılar, uzun sureli NST sadece orada çekiliyormuş. Sancı sonucuna göre serklajı alırız falan dediler , sonra doğum başlayabilir , dediler. Ben yıkıldım tabii… 2,5 saat NST de kaldım, aklımdan geçenleri , endişelerimi 31 haftalık daha, prematüre doğacak , hiç bir hazırlığım yok. Doğsa yaşar mı? Anne sütü emer mi? Neler neler…
Sancı çıkmadı… beni yine servise yolladılar.
Serklajımı yapan Perinatalog, sonuçlarımı dinleyince almayın demiş , dikişleri.
Emir komuta zinciri gibi bir şey var sanırım ve daha uzmanını dinlemek durumunda kalıyorlar.
Her gün bekliyorum, iyisin evde bekle bu süreci artık, falan demelerini. Bu gece de burdayım ve yarın sabah tam bir hafta olacak. En azından bir hafta daha durdu karnımda
, küçük adımlara seviniyorum artık. 
Umarım herkes çok iyidir
Ben İzmir- Çiğli devletteyim şuan , Perşembe’den beri… üç gece önce 7 tane sezaryen oldu. Hemşire, ne yaptı bunlar , hepsi bayram temizliği mi yaptı, diye takılıyordu.Bende hem ozelle gidiyorum hem devlette her iki doktorumda iyi , iki doktorumda biliyor hem devlette hem ozelle gittigimi, karar ver nerde yapcan doğumu dedi özel doktorum, her iki doktorumu da seviyorum, devletteki İzmir Torbalı Devlet Hastanesi'nde , İzmir Torbalı devlet Hastanesi'nde dogum yapan var mı
normalde sezaryen seçeneği yokmuş ( Bol bol sordum herşeyi ) gerçekten gerekirse yapıyorlar.
Normal doğumda epidural falan yok, epizyotomi atabiliyorlarmış, kesi yani.
İstemiyorsan ona göre değerlendirebilirsin.
Şartlar yolunda olursa, ben de özelde yapmayı düşünüyorum. Ama alti gündür buradayım. Hiç bir şeyi ihmal etmiyorlar ve kesinlikle sepet havasında değiller. Emin olmadan bırakamayız dediler. Devlet hastanelerini küçümsememek gerekirmiş ki ben ilk doğumumu özelde, Kent’te yapmıştım.
…..
Dün aksamustu NST de sanci gorunce beni Servisten alip dogumhaneye yolladılar, uzun sureli NST sadece orada çekiliyormuş. Sancı sonucuna göre serklajı alırız falan dediler , sonra doğum başlayabilir , dediler. Ben yıkıldım tabii… 2,5 saat NST de kaldım, aklımdan geçenleri , endişelerimi 31 haftalık daha, prematüre doğacak , hiç bir hazırlığım yok. Doğsa yaşar mı? Anne sütü emer mi? Neler neler…
Sancı çıkmadı… beni yine servise yolladılar.
Serklajımı yapan Perinatalog, sonuçlarımı dinleyince almayın demiş , dikişleri.
Emir komuta zinciri gibi bir şey var sanırım ve daha uzmanını dinlemek durumunda kalıyorlar.
Her gün bekliyorum, iyisin evde bekle bu süreci artık, falan demelerini. Bu gece de burdayım ve yarın sabah tam bir hafta olacak. En azından bir hafta daha durdu karnımda
Umarım herkes çok iyidir
agustosta tekrar sipariş vericem çok şükür tüm kıyafetler olmadı