- 28 Eylül 2021
- 1.411
- 3.503
- 53
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #20.021
Bolca dinlen canım biraz da eşinden masaj talep et. Bu arada çok fazla eğilme bir daha kuzum.Kızlar bugün biraz egilmeli iş yaptım şiddetli bel ağrım var ne yapmalıyım sizce![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bolca dinlen canım biraz da eşinden masaj talep et. Bu arada çok fazla eğilme bir daha kuzum.Kızlar bugün biraz egilmeli iş yaptım şiddetli bel ağrım var ne yapmalıyım sizce![]()
Bende öyle oluyorum feci belim ağrıyor. Normal bunlar dinlen geçerKızlar bugün biraz egilmeli iş yaptım şiddetli bel ağrım var ne yapmalıyım sizce![]()
Eşimen uzaktayım şuanda ailemin yanındayım kardeşim evleniyor evini dizmeye gittik bi işin ucundan tutayım dedim pişman oldumBolca dinlen canım biraz da eşinden masaj talep et. Bu arada çok fazla eğilme bir daha kuzum.
Ay çok şükür okadar vicdan azabı çektim ki anlatamam. Resmen hareket bile edemiyorum simdi :)Bende öyle oluyorum feci belim ağrıyor. Normal bunlar dinlen geçer![]()
17 bitince oluyormuş kuzum.16 bitince 4 ay olcak demi![]()
Hahahha sevin canım büyük olmasının derdi daha çok oluyor zaten kızım doğar doğmaz hemşireden kahve fincanı isticemAy benimki büyümedi valla az bişey belkizaten küçükler
![]()
Ayyykız bebe sinyallerini vermeye başladı
evett yazacaktım sana gece 12 itibariyle 4 sün artık![]()
Hayırlı uğurlu olsun canım. Daha iyi kardeşinden işteEşimen uzaktayım şuanda ailemin yanındayım kardeşim evleniyor evini dizmeye gittik bi işin ucundan tutayım dedim pişman oldum
Ay çok şükür okadar vicdan azabı çektim ki anlatamam. Resmen hareket bile edemiyorum simdi :)
Bende bi kışlık ayakkabıları çıkardım sporları kaldırdım da eğil kalk aynı olmuştumEşimen uzaktayım şuanda ailemin yanındayım kardeşim evleniyor evini dizmeye gittik bi işin ucundan tutayım dedim pişman oldum
Ay çok şükür okadar vicdan azabı çektim ki anlatamam. Resmen hareket bile edemiyorum simdi :)
Aaaa kahve fincanı niye anlayamadım17 bitince oluyormuş kuzum.
Hahahha sevin canım büyük olmasının derdi daha çok oluyor zaten kızım doğar doğmaz hemşireden kahve fincanı isticemüstüne kapatmaya.
Valla arası çok fena yara şuan birde terleme oranımız arttı ya
Ayyyozgis abla yaaa goyuslerimde sivilce yüzümde sivilce sırtımda sivilce
ben ergenken bu kadar sivilce dokmedim neden ki acaba sebebi ya.
Ah çok teşekkür ederim ❣ evet son günlerimizi doya doya yaşıyoruz bidaha geldigimde 2 kisi geleceğim buraya özgürlüğün tadını çıkarıyoruzHayırlı uğurlu olsun canım. Daha iyi kardeşinden iştekardeş şevkati daha hızlı toparlar seni
![]()
Nekadar sürdü ağrın canım uzun sürdü müBende bi kışlık ayakkabıları çıkardım sporları kaldırdım da eğil kalk aynı olmuştum![]()
Aa yok ya yatıp dinlendim sabaha bişey yoktuNekadar sürdü ağrın canım uzun sürdü mü
17 bitince dort oluyor kuzum16 bitince 4 ay olcak demi![]()
Dinlenip magnezyum alabilirsin.Kızlar bugün biraz egilmeli iş yaptım şiddetli bel ağrım var ne yapmalıyım sizce![]()
Kız mıydı seninki canım?Bendede ilk hamilelikte olmuştuAyyyozgis abla yaaa goyuslerimde sivilce yüzümde sivilce sırtımda sivilce
Bende öyle düşünüyorum ama doktor öyle diyince doğrudur dedim küçük kıpırtı mı desem balık yuzmesi gibi bişey ama emin olamıyorumBende sırt üstü yattığım zaman hafiften bişiler hissediyorum bence hiçte gaz değil :)
Orta halli şekilli olsun diye.Aaaa kahve fincanı niye anlayamadım![]()
EvetKız mıydı seninki canım?Bendede ilk hamilelikte olmuştu![]()
17 bitince oluyormuş kuzum.
Hahahha sevin canım büyük olmasının derdi daha çok oluyor zaten kızım doğar doğmaz hemşireden kahve fincanı isticemüstüne kapatmaya.
Valla arası çok fena yara şuan birde terleme oranımız arttı ya
Ayyyozgis abla yaaa goyuslerimde sivilce yüzümde sivilce sırtımda sivilce
Erkek bebek balik gibi kayae der hep kaynanamama tabiki bunlar bence eski usul koca kari yontemlerinden birisi
![]()
Aminnn canım, inşallah allah'ın izniyle kuzular hep iyi olsunGüzel haberlerle gel inşallah![]()