• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar ya şimdi wc de çok afedersiniz akıntıyla beraber çok hafif kırmızılık gördüm tedirgin oldum yaa
Allah allah şey büyük tuvaletin de zorlanma olduysa peçete arkadan öne geldiyse muhtemelen zorlandığı için kanamıştır bende zorlanırken hafif kanıyor makatım onu düşündüm

ne kadar geldi? ve kırmızı mı tam? yakınsa bi hastaneye acile gitsene devam ederse en azından için rahat eder, kanama varsa müdahele ederler hemen, yoksa dediğim gibi tahriş etmiş olabilirsin
Çok belli belirsizdi pembe gibiydi. Şimdi takip etcem bi daha görürsem giderim hemen

Allah allah şey büyük tuvaletin de zorlanma olduysa peçete arkadan öne geldiyse muhtemelen zorlandığı için kanamıştır bende zorlanırken hafif kanıyor makatım onu düşündüm
Akıntıyla görünce sonradan farkettim ama çok aşırı az yani. İnşallah öyle bir şeydir 🤲🏻 takip etcem bakalım

Geçen hafta köyden ilaçsız atalık mısır almıştım. Yarın koca bir leğen yerim artık. 🙈
İşte atalık Mısır olunca bir leğen yenir bence sadece kalorisi oluyor. Ama market mısırları sıkıntı malum 🤦🏼‍♀️ Folik asit masit olduğunu sanmıyorum onlarda 😂
Ama tabi şöyle bir itirafım var dün gece market mısırı patlatıp yedim 😂

Back
X