• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Çok kötüyüm kızlar yatışım yapıldı bugün. Rahim boyu uzunluğu 10 cm olmuş düşme riski çok yüksek. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün hastanede yatırıp daha sonra dikiş atacaklarmış ☹️
Rabbim yardımcınız olsun. Sakin ol bebeğinde etkilenmesin. Her şey güzel olacak. Doktoru da takma en ufak şeyde bile olumsuz konuşabiliyorlar sen iyi düşün iyi olsun

Bende gebeliğin başından beri var. Ayrıca benim sarı akıntı oluyor bazen. Çünkü idrar yolu enfeksiyonum hiç bitmedi. Fitil kullandım, şu suda eritilen tozlardan kullandım, geçmedi ardından antibiyotik, toz ve fitil kullandım azaldı sadece geri geldi tekrar şimdi iğneye geçtik. Ayrıca fitilde kullanıyorum. Tek sebebi ben bağışıklığı baskılamak için kortizon kullanıyorum o tetikliyormuş enfeksiyonu. Neler neler çektim ve halada çekiyorum. Allaha emanet iletliyorum vallah bu gebelikte.
Yaaaa canım benim çok geçmiş olsun benimde ilkbaşlarda sarı akıntım geliyordu ama çok şey etmiyordum sonra sonraya geçmiştii vajinal akıntım çok olmaya başladı
Gebelikte bazen vücud şaşırabiliyor cano kiminin vücudu hassas olurr kolay kolay geçmezz hanii onun gibi

Tutma kuzum bırak alsın hevesi var demek sağlıcakla iyi günlerde kullanmak nasip olsun bizde ilk kamera aldık cinsiyet belli olduktan durabilirmiyim bilmiyorum niyetim 5 6 ay birşey almamaktı bakalım yarın randevum var gösterecekmi sıpa kendini
Geçen hafta bende gazla bir iki bişi aldım sonra korktum geri çektim kendimi canan gibi 😔 şöyle 20 haftalık olsunda artık almaya başlarım diyorum🥰
Kızlaarrr sizde vajinal akıntı olmaya başladımı benimki baya baya hep geliyor beyaz ve şeffaf akıntı rahimler genişliyorr buara sıksık oluyomuş akıntı 🤗
Bende çok oluyor hatta bazen günde 2 kere iç çamaşırımı değiştiiriyorum.Genelde beyaz oluyor bazen sarı oluyor ama kaşıntı vs olmadığı için takmıyorum açıkcası.

Biz geldik kızlar şimdi kontrol den çıktım elhamdulillah 15 haftalığız cinsiyetimiz %90 KIZ 🤩🤩😍 3.prensesim geliyo sağlıkla sıhhatle inşallah 🤲🏼🤲🏼👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️🧿🧿🧿
Allahım arzu eden cümlesine nasip etsin en hayırlı vakitte bizlerede sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Maşallah subhanallah canım. 🥰
3 kız çok güzel, kız kardeşimin de öyle. 😉
Sağlıkla gelsin inşallah. 🤲

Ramzi amcam yine yanılmadı. 😂

.

Biz geldik kızlar şimdi kontrol den çıktım elhamdulillah 15 haftalığız cinsiyetimiz %90 KIZ 🤩🤩😍 3.prensesim geliyo sağlıkla sıhhatle inşallah 🤲🏼🤲🏼👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️👱🏻‍♀️🧿🧿🧿
Allahım arzu eden cümlesine nasip etsin en hayırlı vakitte bizlerede sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
Aiyy çok sevindim ne güzel 3 kz mı olucaklar💞💞 Benimde bugün kontrolümm güzel haberlerle inşallahh🙏🏻

Çok kötüyüm kızlar yatışım yapıldı bugün. Rahim boyu uzunluğu 10 cm olmuş düşme riski çok yüksek. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün hastanede yatırıp daha sonra dikiş atacaklarmış ☹️
Canım çok geçmiş olsun stres yapma Rabbim ol dediyse benişin seninle kalıcak sağlıkla inşallah duam seninle dikiş atılıp sağlıkla doğum yapm çok kadın var erken farkedilmiş tedbir alınmış hiç korkma 🤲🏼🤲🏼

Geçen hafta bende gazla bir iki bişi aldım sonra korktum geri çektim kendimi canan gibi 😔 şöyle 20 haftalık olsunda artık almaya başlarım diyorum🥰

Bende çok oluyor hatta bazen günde 2 kere iç çamaşırımı değiştiiriyorum.Genelde beyaz oluyor bazen sarı oluyor ama kaşıntı vs olmadığı için takmıyorum açıkcası.
Evettt kaşıntı olmadığı sürece nornall bende degiştiriyorum eve don kalmadıı🤣🤣 dun yıkadımm donları:KK48:
Bende de çok oluyor beyaz özellikle
Evetttt 😅

Maşallahhh sağlıcakla gelsin kuzucuk🧿🧿kızlar çoğalmaya başladı 🥰

Maşallah subhanallah canım. 🥰
3 kız çok güzel, kız kardeşimin de öyle. 😉
Sağlıkla gelsin inşallah. 🤲

Ramzi amcam yine yanılmadı. 😂

.
Teşekkür ederim canım benim inşallah kız kardeş olmak gibisi varmı şu hayatta ya hep yoldaş olsunlar birbirlerine inşallah 🤲🏼
Ramzicim maşallah 🧿 bunuda tutturdu 😂👍🤝
Aiyy çok sevindim ne güzel 3 kz mı olucaklar💞💞 Benimde bugün kontrolümm güzel haberlerle inşallahh🙏🏻
Çok teşekkür ederim canım evet inşallah 3.kızçem 🤲🏼😍 sende güzel haberlerle gel inşallah 🤲🏼

Back
X