Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Olumsuzu konuşmayalım gerek yok iyi düşünelim ama Canan’ı görünce yazmadan edemedim neyse kızların da alışveriş enerjisini düşürmeyelim dimi ☺️

Onlar alsınlar ben almaya başladığımda hepsini darlayacağım Şunu ne aldınız bunu ne aldınız diye 😂😂

Para biriktirip değer kaybetmeyecek şekilde elde tutmaya çalışıyoruz olabildiğince. Yoksa kafayı yiyeceğim fiyatlar karşısında.

Allah hepimize güç kuvvet versin canımlar 💓
Bizde öyleyiz değer kaybetmeyecek şekilde tutuyoruz ama hayırlısı 🤷‍♀️
Cinsiyet net değil ama isimlerim hazır 😅
Kız olursa minel
Erkek olursa göktuğ (eşimle benim ismimin ilk heceleri😍)
Aa ne kadar anlamlı hadi bakalım adıyla yaşasın 🙏😍
Bak kuzum, bak da için açılsın. 😉
Bir süre sonra almaya da başlarız inşallah. 🤗

.
İnşallah güzelim, detaylidan sonra yavaştan başlarım bende inşallah sende öyle düşünüyorsun herhalde 😍🤗

Evet tadıda lezzetliydi ama patlatmalık mısır hiç almadım ordan bi denemek lazım aliim bari😅
Bi kere ben aldım böyle organik ata tohum bilmem ne diye. İçinden salyangoz kabukları var ha iki tane minik ondan çıktı. Artık bilerek mi atmışlardı bilmiyorum çok gülmüştüm ama🤣🤣🤣

Bir umuttur yaşatan insanı👀😁😁
Ya geçen gün nasıl canım çekti anlatamam yazın her gün mısır haşlanır bizde çok severim. Ara tara yok. dondurulmuş olanlardan yedim de hiç tat vermedi😩
Ben de aşırı severim biliyor musun?

Her Mısır kaynatıldığında rahmetli dedem aklıma gelir, biz küçükken köye giderdik o tarladan topladığı mısırları odun ateşinde haşlar, közlerdi bize özenle yapardı.

Artık hiç o tadı bulamıyorum da, yine de en sevdiğim şeylerdendir

Ben de aşırı severim biliyor musun?

Her Mısır kaynatıldığında rahmetli dedem aklıma gelir, biz küçükken köye giderdik o tarladan topladığı mısırları odun ateşinde haşlar, közlerdi bize özenle yapardı.

Artık hiç o tadı bulamıyorum da, yine de en sevdiğim şeylerdendir
Çanakkaleden.com yazın baya kargoyla taze mısır yolluyor. Tadı markettekilere göre bence daha güzel süt Mısır.
Böyle dağınık dağınık oluyor ya onları çok seviyorum da yok artık onlardan:(

İnşallah güzelim, detaylidan sonra yavaştan başlarım bende inşallah sende öyle düşünüyorsun herhalde 😍🤗

Evet canım ama dediğim gibi sadece hastane çantası hazırlayacağım ilk etapta.

24.haftda doğan bebeler var, bana da erken doğum olabilir dedi ya doktor. Onun için hazır olsun istiyorum.

Mayıs’a doğru da önce bi şifoniyerle beşik ve 1 ay götürecek kadar da yeni doğan kıyafet ve acil ihtiyaçları alırız inşallah.

Yine yani çok kıyafet yığmak istemiyorum.

Doğduktan sonra yavaş yavaş alırız inşallah. 🥰

.

Yatırım işlerini eşime pasladım ben. Dün maaş günüydü ya, gümüş almış bu ay. Globalde kıymetli madenlerin değeri artacak dedi. Bir şeyler yapıyor ama mutlaka TL de bırakmıyoruz. Bazen borsa bazen döviz, altın.

Para işleri oldum olası yorar beni düşününce bile daral geliyor 😂

Ooooohhh, en güzeli. 🥰

Ben maaş aldığımda ihtiyacım kadarını ayırır kalanıyla hep altın alırdım. 😉

Eşim sürekli al sat yapardı, ben de hiiiiiç anlamam o işlerden. 🙈

.

Bende gebeliğin başından beri var. Ayrıca benim sarı akıntı oluyor bazen. Çünkü idrar yolu enfeksiyonum hiç bitmedi. Fitil kullandım, şu suda eritilen tozlardan kullandım, geçmedi ardından antibiyotik, toz ve fitil kullandım azaldı sadece geri geldi tekrar şimdi iğneye geçtik. Ayrıca fitilde kullanıyorum. Tek sebebi ben bağışıklığı baskılamak için kortizon kullanıyorum o tetikliyormuş enfeksiyonu. Neler neler çektim ve halada çekiyorum. Allaha emanet iletliyorum vallah bu gebelikte.
Ya geçmiş olsun canim.. Benimde aklımda sorular vardı. Sarı ve yeşil normal değil diyorlar enfeksiyon belirtisi. Fakat bende özür dilerim süt kesiği gibi oluyor mantarmış 2.gün önce monurol şase suda eritilen kullandım. Ama geçmiyor belli ki . Bir fonksiyonel tip doktoru var ona sordum şekerli ve unlu gıdalardan uzak durmak gerek diyor. Gebelik boyunca enfeksiyon ve mantar sıkıntısı yaşayan varmış. Benimde bastan beri var sana da çok gecmis olsun onceki gebeligimde hiç böyle bişey yaşamadım sürekli rahatsızlık hissi

Canım cilt tipinle alakalı en iyisini kullanıp çatlayan da var. Kullanamayıp çatlamayan da. Bir de genetik diyorlar inanmıyorum annemin karnı harita gibi bende çatlama olmadı çok şükür. Duşta en son çıkarken bebe yağı sürüp durulanıyorum.Sabah akşam da badem yağı varsa elimde onu, vazelin varsa o, hindistan cevizi yağı varsa da onu kullandım. 1 kutu da bio oil çatlak yağı kullandım.Genelde vazelin kullandım. Maksat deriyi nemlendirmek çok pahalı kremlere gerek yok.Bunda da aynısını yapıcam.

**Badem yağı kullanacak olanlar eski bir pijamanızı feda edin çünkü ne kokusu ne de lekesi geçmiyor.Birde çok kullanmamak lazım kıllanma yapıyormuş.
benim çatlayacak bir cilt tip var yazılanların hepsini okuyup en uygun olanı bulacağım teşekkür ederim

Teşekkür ederim canım benim inşallah kız kardeş olmak gibisi varmı şu hayatta ya hep yoldaş olsunlar birbirlerine inşallah 🤲🏼
Ramzicim maşallah 🧿 bunuda tutturdu 😂👍🤝

Çok teşekkür ederim canım evet inşallah 3.kızçem 🤲🏼😍 sende güzel haberlerle gel inşallah 🤲🏼
Tamamen hayalim ne mutlu canim gözünüz aydın kendileri için de çok güzel sizler için de. Sağlıkla kavuşun inşllah 🥰

Evet canım ama dediğim gibi sadece hastane çantası hazırlayacağım ilk etapta.

24.haftda doğan bebeler var, bana da erken doğum olabilir dedi ya doktor. Onun için hazır olsun istiyorum.

Mayıs’a doğru da önce bi şifoniyerle beşik ve 1 ay götürecek kadar da yeni doğan kıyafet ve acil ihtiyaçları alırız inşallah.

Yine yani çok kıyafet yığmak istemiyorum.

Doğduktan sonra yavaş yavaş alırız inşallah. 🥰

.
Aman cano naptın gözünü sevim 24. Hafta nedir. Bebislerimiz zamanlı gelsinler 🤲 Allah'ın izniyle 🤲
Ya geçmiş olsun canim.. Benimde aklımda sorular vardı. Sarı ve yeşil normal değil diyorlar enfeksiyon belirtisi. Fakat bende özür dilerim süt kesiği gibi oluyor mantarmış 2.gün önce monurol şase suda eritilen kullandım. Ama geçmiyor belli ki . Bir fonksiyonel tip doktoru var ona sordum şekerli ve unlu gıdalardan uzak durmak gerek diyor. Gebelik boyunca enfeksiyon ve mantar sıkıntısı yaşayan varmış. Benimde bastan beri var sana da çok gecmis olsun onceki gebeligimde hiç böyle bişey yaşamadım sürekli rahatsızlık hissi
Vitamin benimde sürekli oluyor süt kesiği derken beyaz renk çekince de sünüyor biraz detay verdim ama kusuruma bakma canım tamamen cahilligime ver bilmediğimden merak ettim. acaba o da mı mantar belirtisi ama bende hiç kaşıntı koku yok🤔.

Kızlar teşekkür ederim hepinize . Kanamam falan olmadı geçen hafta kontrole gittiğimde doktor kısalık var gibi dedi sonra çok üstelemedi. Ben rahat edemedim tabi atladım sabah geldim tekrardan alttan muayene edince çok şaşırdı tabi. 40 cm falan olması lazımmış sanırım benim 10 cm çok çok kısa nasıl atladık bunu dedi. Tabi hemen yatış. Kan sulandırıcı kullandığım için 5 gün bekletecekler beni. Eve bile göndermedi eşyalarımı almak için 😑

neyse ki doktora gitmişsin🙏🙏 ve şu an herşey kontrol altında🙏🙏

Ben şu alışveriş işini dayanabilirsem 6 dan sonra düşünüyorum. Her şeye birden yüklenmek istemiyorum. zaten dolar aldı başını gidiyor hiçbir şeye yetişemeyeceğiz bari ihtiyacım olanını azar azar alırım. ama şuan alışveriş için çoook erken geliyor bana yaaa :/

Aman cano naptın gözünü sevim 24. Hafta nedir. Bebislerimiz zamanlı gelsinler 🤲 Allah'ın izniyle 🤲

Tabi tabi, zamanlı gelsinler inşallah.
Ama tedbirli olmakta fayda var. 😉

Hiçbir şey almayacağım için acil durum olursa falan evde de hazırda kıyafet olmayacak. 🙈

En azından çanta hazır olsun da kafam rahat etsin. 😉

.

Vitamin benimde sürekli oluyor süt kesiği derken beyaz renk çekince de sünüyor biraz detay verdim ama kusuruma bakma canım tamamen cahilligime ver bilmediğimden merak ettim. acaba o da mı mantar belirtisi ama bende hiç kaşıntı koku yok🤔.
Canım estağfurullah çok önemli bir konu . Bende de koku olmuyor Allah affetsin böyle tarif ediliyor hani süt kesilir küçük parca olurya yada peynir kesiği deniyor küçük beyaz o şekilde . Idrar tahlili ver yine de canim saglik ocağı bakıyor ben geçen ay batırdım hastanede bakteri de ürememiş fakat lökosit wbc yüksekti bakteri urememesi iyi bişey bebeğe zararı yok fakat annenin yaşam kalitesi baya bir düşüyor . Onceki haftada sağlık ocağında bakıldı yine değerler yüksek . Kısır döngü oluyor beslenmeye dikkat etmek de gerekiyormus şekerli hazır gıdalar ünlü mamuller aslında glüten in hepsi bilmiyorum nasıl olcak

ben şu modelden almayı düşünüyorum, heyner marka olanını

bu küçük sepet olarak kullanılıyo sonra genişletip, oval hâlini kullanabiliyosun, 7 ayrı şekilde kullanılabiliyo, bu modelde karar kıldık sonunda✌️ çok kullanışlı geldi, sonra büyük halini odasına da geçirebiliriz
fotoları kaydırınca hangi şekillerde kullanılabildiği görünüyo✌️😇
@Sakinkal seni de etiketliyorum🧡

Stokkenin böyle bir beşiği vardı tabi fiyatı çok uçuktur şimdi çok güzel bir beşik harika uzun zaman kullanırsınız 🥰🥰😍

Bugün sabah tartıda acı gerçek ile karşılaştım :KK43:
İlk defa 73 kg olmuş gördüm.
Hamile kaldığım da 70tim.
3 Kg almış olmak beni derinden sarsıyor :KK43:
Pantolonlarım artık sıkmaya başladı :) :)
Boşver canım o kadar fazla almamışsın.Doğumdan sonra hemen gidiyor zaten 10 kg. Emzirirsek inşallah emzirme de müthiş kalori yakıyor.

• Muhteşem
Reactions: kdv
Back
X