Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Arkadaşlar merhaba nifty testi yaptıranlara bir sorum olacak testimin sonucu çıkmış az önce MSj geldi hastaneden acaba gidip alsam sonucu doktora göstermeden olumlu olumsuz olduğunu anlayabiliyor muyuz çıkan kağıttan yoksa onu damı Dr yorumlayacak yarını mı beklemem gerekir bilgisi olan varsa yazarsanız sevinirim boşuna hastaneye gitmeyeyim bakınca anlamayacaksam

Benim sonucum ingilizceydi eğer biraz varsa biraz ingilizce anlayabiliyorsunuz eğer yoksada çeviriden bakabilirsiniz.Beni nifty yaptırdığım şirket sonu çıkar çıkmaz önce risk yok dedi ve cinsiyeti söylemişti sonradan raporu atmışlardı.Şirkete de sorabilirsiniz

Bendee bir çok çocuk odasında gördüm hem çok kullanışlı duruyordu zam gelecek diyorlar bizde alalım hemen dedik çekmeceleri falan bayaa derin baya eşya alır diye düşünüyorumm

Çekmece kulplarını renkli renkli yapıyorlar, çok hoş oluyo.

Bir de bu çekmece içi düzenleyiciler ile çok fazla eşya alıyo bence.

Eklentiler

• 8E83DAF4-8957-4DA6-BE4E-3AC5D5FECEED.webp
    9,1 KB · Görüntüleme: 50
Sağolasın canım bilgi verdiğin için azbuçık İngilizcem var ama çevriden yardım alırsam çözerim öyleyse inşallahSen şirkete yaptırmışsın sanırım benim hastane aracılığıyla yapıldı direk sorma şansımda kalmıyor öyle olunca bakalım umarım güzel sonuç çıkar inşallah çok gerildim şuan

Bende Esra
Ikea dan bende şifonyer alacağım dolap almayacagim büyüyünce alırım feyz aldığım resimler altta ama sifonyeri hauga da alabilirim hem daha uygun hemde dolap kısımlarından birine askı koyarım dedim ama boyut vs gidip gormeden bilemedim

Eklentiler

• Screenshot_2021-10-23-17-44-11-479_com.instagram.android.webp
    14,1 KB · Görüntüleme: 60
  • Screenshot_2021-10-23-17-09-11-664_com.instagram.android.webp
    25,4 KB · Görüntüleme: 39
  • Screenshot_2021-10-23-16-36-43-294_com.android.chrome.webp
    15,3 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2021-10-23-14-19-28-673_trendyol.com.webp
    23,7 KB · Görüntüleme: 41
  • Screenshot_2021-10-23-14-19-23-890_trendyol.com.webp
    22,1 KB · Görüntüleme: 59
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…