Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
ay hadi geçmiş olsun kuzum.
ne kadardı nifty ?
3000 ödedik canım
Ayyy eşime al demiştim aldı ama doktor verince boşuna almış oldu
ayy süper yaa kendi mi videoya aldı? ne güzelmiş o öyle hepimizin kontrolleri böyle olumlu, detaylı geçsin
Yani çok şaşırdım ilk gebelikse video fotoğraf vereyim dedi
gözünAydın canım . Kesinlikle öyle kuzum Allah hepimizin karşısına iyi doktorlar cikarsin. Enseye burna baktı dimi?

Peki bağırsaktaki parlaklık ne anlama geliyormuş kuzum.
Canım çok sağ ol Bağırsağa gelen damarda bi sorun gördü acil kan sulandırıcı başla dedi. Sorgulamadım kan sulandırıcı sorunu düzeltecek heralde diye

Gözün aydın canım sonuçta temiz çıkar inşallah rahatlarsın

cuma gününe az kaldı.
acaba bu kadar erkeğin arasına bir prenses mi gelecek benden :)
ramzi bana kız demişti ama bilemem :)
Ramzi banada kız dedi bakalım ne olacak benimki nazlı göstermiyor bidaha ki kontrole eşime sen gelme belki senden utanıyor göstermiyor diyorum

My-little-bird
İkinci trimesterde yapılan ultrasonografide yaklaşık yüz gebelikten birinde izlenir ve genellikle haftalar içinde kendiliğinden kaybolur. Bişey değilmiş .
Daha Google’a soramadım ama gerek kalmadı senin sayende
Gözün aydın canım sonuçta temiz çıkar inşallah rahatlarsın
Sağ ol canım amin
cuma gününe az kaldı.
acaba bu kadar erkeğin arasına bir prenses mi gelecek benden :)
ramzi bana kız demişti ama bilemem :)
Ayyyy hadi inşallah bi prenses gelsin

senin 23 ünde sanıyodum 24 ünde mi?

Allaah sen artık kesin öğrenirsin cinsiyeti

evet biraz kız gelsin yaa
yok kuzu 24ünde :)
ayy inşallah öğrenirim ya gösterirse :)
ben oğlan istiyorum gerçi ama kızda fena olmaz hahaha
amaaan sağlıklı olsun da :)
Ramzi banada kız dedi bakalım ne olacak benimki nazlı göstermiyor bidaha ki kontrole eşime sen gelme belki senden utanıyor göstermiyor diyorum
hahahahaahahah valla en son 12 haftalıkken gitmiştim ikili test için. doktor %60 erkek olabilir diye tahminde bulunmuştu :)
bakalım ben kendimi hiç bir şeye hazırlamadım daha dahkdljaşl

Selam kızlar
Kan pıhtılaşması olup hamileliğinde covid aşısı yaptıran var mı? Herhangi bir yan etkisi oldu mu aşının? Oksapar+coraspin kullanıyorum bi yandan ama ilk dozu yaptıracağım için biraz tedirginim açıkçası.

Aa doktorumun dediği gibi demiş sana da, bana da yüzde 60 erkek dedi ama başka doktor da kız dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…