- 2 Ağustos 2013
- 38.956
- 132.582
- 798
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #22.661
Orda varis olur mu ki çok alakasız yer ya yerini tam anlatamadım daHamilelikte varis çok oluyor o olabilir mi ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Orda varis olur mu ki çok alakasız yer ya yerini tam anlatamadım daHamilelikte varis çok oluyor o olabilir mi ?
Kullanıyorum 1 haftadan fazladır düzenli şekilde. Ağrı da değil hani basınca acır ya değişik sanki orası hamlamıș gibi yırtılmış gibisweetgirlcandy canım, doktorundan magnezyum istedin mi ağrılar için?
Kullanıyorum 1 haftadan fazladır düzenli şekilde. Ağrı da değil hani basınca acır ya değişik sanki orası hamlamıș gibi yırtılmış gibi![]()
Hhaha çok güzel şeyler vardı dayanamadımsizi mahrum mu bıraksaydım
![]()
ben istanbul şişlide oturuyorum en merkezi yer benim sağlık ocağı tam bir fiyasko şimdiye kadar tek bir test vs yaptıramadım. Tüm tahlillerimi özel labavatuarda yaptırıyorum ve dünya dolusu param gidiyor. Hakkımı helal etmiyorum. Devlete dünya dolusu vergi ödüyoruz hiçbir şekilde hastanelere sıra bulunmuyorda burda. Eşimde bana ne uğaraşıyorsun devlette iş olmaz deyip duruyor.şimdi çok daha hak veriyorum. Hamile olduğumu bildikleri halde bir kere bile aranmadım. Allah izin verirse beneğim olursa tüm aşılarınıda özel hastanelerde yaptırtabiliyoröulum çünkü tam bir öküzler. Birkere sağlık bakanlığına şikayet etmiştim sağlık ocağını ancak şikayeti
dikkate bile almamışlardı. Bende akabinde sağlık ocağını değiştim bu değiştiğim onlardan beter çıktı. Bu sağlık ocağı sözcüğünü bile duyunca sinirlerim zıplıyor.
Bak bak erkek bebek için de çok cool çok tatlı şeyler var. Oğluma 5 senedir ordan alıyorum benKızzz kim dedi hm indirimini yavv batacağız bu gece galiba imdaatbebek kısmında aşırı güzel şeyler varrrr
Ama kızların kıyafetleri enfess ya onlara bakmadan geçiyorum mecbur
![]()
Attım favorilere bakacağım geceBak bak erkek bebek için de çok cool çok tatlı şeyler var. Oğluma 5 senedir ordan alıyorum ben![]()
Paylaşayım tabiiAma olmaz ki, paylaşman lazım aldıklarını.
.
Ahhh kalbimi bıraktımPaylaşayım tabii
Bir de kızlar h&m de geri dönüşüm kampanyası oluyor bilginiz olsuneski hertürlü kumaşı kabul ediyorlar. Eski havlu çarşaf kıyafet herşeyi götürebilirsiniz. Her orta boy poşet için 1 adet indirim kuponu veriyorlar. %15 indirim sağlıyor aldığınız üründe. İnternette de kullanılabiliyor. Ben hep oraya götürüyorum başka birine verilemeyecek gibi kötü olan kıyafetleri eşyaları. Aklınızda bulunsun
Bunlar da benim kızımın cicişleri![]()
Paylaşayım tabii
Bir de kızlar h&m de geri dönüşüm kampanyası oluyor bilginiz olsuneski hertürlü kumaşı kabul ediyorlar. Eski havlu çarşaf kıyafet herşeyi götürebilirsiniz. Her orta boy poşet için 1 adet indirim kuponu veriyorlar. %15 indirim sağlıyor aldığınız üründe. İnternette de kullanılabiliyor. Ben hep oraya götürüyorum başka birine verilemeyecek gibi kötü olan kıyafetleri eşyaları. Aklınızda bulunsun
Bunlar da benim kızımın cicişleri![]()
Çokk aminnnValla işimiz zor kız olursa gel yanımazaten çok kalabalıklar gönlümüze göre seçeriz artık
![]()
Şaka bir yana hepsinin şansları bahtları güzel olsunallahım hep iyi insanlarla karşılaştırsın kuzularımızı
![]()
Benimde öyle bir şey sanırım. Uzun süre oturup kalkınca şiddetli oluyor basamıyorum. Normalde de az oluyor. Magnezyum keser umarım devam edeyimBende o kasıkta değil de göbeğin altında oluyordu.
Kasık ağrısı ve batma oluyordu.
Bir de bir kere kasığa çok yakın iç bacakta kramp oldu ve 3 gün sürdü.
Ben de sağ bacağıma zor basıyordum o zaman.
.
Daha önce cinsiyet tahmininde bulundu mu doktorKızlar selamlarr.Yazmıyorum ama gizli gizli okuyorum sizi. Herkes iyidir umarım. Ben daha iyiyim bulantılar hafifledi ama 3 saatte bir acıkıyorum. Acıkma hissi de eskisi gibi değil. Bulantıya benzer rahatsız edici bir his. Haftaya pazartesi kontrolüm var. İnşallalh cinsiyet netleşir.
Offf bakmayım diyorum ama bakcam sanırımBak bak erkek bebek için de çok cool çok tatlı şeyler var. Oğluma 5 senedir ordan alıyorum ben![]()