• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kız helal sana nasıl sakladın :)
ablamın gebeliği çok zordu herkes çok daha hassas bu konuda her kafadan bir ses çıksın istemiyorum. çok sevmem akıl verenleri sonuça herkesin bünye farklı. bir de risk her zaman vardır. allah göstermesin düşükle falan sonuçlanır belki diye. hem ben hem de bebek iyi olsun kesinleşsin şu 3 ayı bi atlatayım diye. eşime ortak karar aldık. ne olursaolsun ben 3 aydan önce söyleme taraftarı değildim genelde de. :) çok şükür her şey olunda. cinsiyet bi kesinleşsin o zaman patlatırım :D :D

yarın bizim kontroller var✌️😍 heyecanlar nasıl?

tupaaaaa tupaaaaa E ela38
1 ay üstüne gidiyorum valla merak ve heyecan içerisindeyim..😍
12. Haftada kız gibi görünüyor dedi hatta ben dedim nubu kız gibi dedim onayladı 😅
Doktora cinsiyet sormaya korkuyorum bu grupta cinsiyetler sürekli değişiyor 🤣😅😅

Ben daha dün verdim kan gitmemiştir bile belki daha🤣🤣 11 iş gününü umarım bulmaz. Şimdi raporluyum yılbaşına kadar da izin yazdım arada. Amire test çıkana kadar dönemem dedim inşallah uzamaz ya

Ya şokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk. Erkek dediğinde kaçıncı haftaydı??(hala bi umut kırıntısı arıyorum🤣) BÖyle bişi olamaz yaaaa🙈🙈🙈🙈

Canım geçen @newnew benettondan aldıklarını paylaşmıştı gördün mü? Orası kaliteli bi de ben marks&spencer bebek cicilerini de çok beğeniyorum, iki marka da indirimdeyse alınır yoksa gereksiz pahalı👯‍♂️❤️
12.haftadaydı ama benziyor demişti 😂 eşim o zaman da kesin demişti dio. Hayır saçmalama benziyor demişti şimdi %90 dedi diyorum yok detaylıyı bekliyor 😂😂

ablamın gebeliği çok zordu herkes çok daha hassas bu konuda her kafadan bir ses çıksın istemiyorum. çok sevmem akıl verenleri sonuça herkesin bünye farklı. bir de risk her zaman vardır. allah göstermesin düşükle falan sonuçlanır belki diye. hem ben hem de bebek iyi olsun kesinleşsin şu 3 ayı bi atlatayım diye. eşime ortak karar aldık. ne olursaolsun ben 3 aydan önce söyleme taraftarı değildim genelde de. :) çok şükür her şey olunda. cinsiyet bi kesinleşsin o zaman patlatırım :KK70: :KK70:
ayy süper kafan rahat resmen. bende 2 ay kadar saklayabildim. sonra kayınvalidemlere gidince hizmet etmek için sürekli yerimden kalkmam gerekiyordu. eşimde söyleyelim kalkma yerinden otur oturduğun yerde dedi :)
benim de işime geldi söyledik sonra :)
Doktorumu seviyorum yaaa bekleyim 20 ye kadar diyorum 🙈😂
1 ay dediğin ne ki göz açıp kapayıncaya kadar geçer.
ilk sefer de tahmin de bulunmuş zaten kesin dememiş ki o da :)
Ben bide kız istiyordum ya kesin mi dedim %90 dedi. Eşim %100 ne zaman dio😂😂😂
hahaha ay biz de tam tersi
ben deli gibi erkek istiyorum
eşim deli gibi kız istiyor.
bakalım kazanan taraf kim olacak :)

Benimkide kizZ ama tabloda var zaten 🤣🤣

ayy çok sevindim hayırlı olsun benimkine arkadaş geliyor kız sorunları erkek sorunları diye konuşuruz buyuyunce gruptan🤣

Ay bende balkona koyacağım 40 derece oluyor buralar vallahi bide onun kokusunu cekemen 😂😂

Hayırlı olsun çok net gözüküyor bence
Ahahah evet yaa kızlar atağa geçti 😂😂

Deminden beri seni etiket yapmaya uğraşıyorum C nin önündeki - koymamışım bi türlü bulamadım seni😅😅
Nasıl oldun kuzum geçtimi baş ağrın

Kızlar bide düşük tehlikesi olan bir arkadaşımız vardı hastanede yatan ismi neydi merak ettim etikette yapamadım

Canoo senin hafıza kuvvetli bilirsin 😁

Canımmmmmm, teşekkür ederim. 😉

Çok şükür 96 saat sürdü başımın ağrısı ama geçti sonunda. 🤗

M -Murphy idi canım.

Hatırlasan da - koymayınca bulamazdın. 😂

.

Deminden beri seni etiket yapmaya uğraşıyorum C nin önündeki - koymamışım bi türlü bulamadım seni😅😅
Nasıl oldun kuzum geçtimi baş ağrın

Kızlar bide düşük tehlikesi olan bir arkadaşımız vardı hastanede yatan ismi neydi merak ettim etikette yapamadım

Canoo senin hafıza kuvvetli bilirsin 😁
sen söyleyince hemen sordum kuzu :)

Evet 12 haftalıkken erkeğe benziyor demişti 😂😂😂
Banada 12 haftalıkken tarama testini yaptırdığımız dönem organ çıkıntısını gösterdi genelde erkek dıyorlar sonra değişiyor kızda olabilir tahmin yapmak icin erken dedi 3 hafta daha bekliyoruz sımdı
Çok enteresan iki cinsiyette erkek gibi oluşmaya başlıyormuş sonra evriliyormuş :D

Back
X