• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Merhaba kızlar. Okulda arkadaş çok hasta bir de covid miyim acaba diyor aynı öğretmenler odasindayiz kapıyı pencereyi kapatıyorlar aynı servisteyiz daha dün yanıma oturdu 🤦
Anlayacağınız çok korkuyorum bugün de okulda, test yaptıracak herhalde inşallah pozitif çıkmaz 😒
Çok hastaysa neden geliyor hala okula 🤦‍♀️

Amin kuzum tabi ki de öyle. Benim söylediğim şey yanlış anlaşıldı sanırım yani erken doğumdan kastım bir iki hafta erken olması. Tüm gelişimini tamamlamış bir şekilde doğsun bebislerimiz 🧡🤲
inşallah kuzum sağlıkla gelsin hepsi. Huzurla sağlıkla alıp kucağımıza gelelim:dua::KK36:

Sadece kafasından yukarısı hastaymış aşağıda bir şey yokmuş ve şu an odada bunu diyen 2 kişi var cikista teste gideceklermis hayır cahil olsalar neyse
:KK70: ayy balkız kusura bakma güldüm ama ilk defa da böyle bir bahane duyuyorum o nasıl bişey yaa :KK70:
Kafanızın yukarısını getirmeyin o zaman lütfen buraya deseydin sen de :KK70:

Ay şu meme ucu kopması konusunu görünce mesaj yazasım geldi benden size tavsiye doğumdan bir ay önce oraya krem başlayın organik kremler var ve ya gumus kapaklardan yada göğüs kalkanları var ya onlardan almaniz temas azaldıkça iyileşme hizlaniyor

Bnm de başıma gelmişti acılı bi durum ama bebek emmeyi ogrenene kadar biraz sabır gerekiyo

@kdv @rollercoaster miya06 miya06
Kızlar herkese günaydın.. Yenicek geldim eve 10:00 da anca girebildim doktorun yanına. Oğluşum iyi 12. Haftadan beri erkek diyor doktorum, ilk defa yüzde 80 erkek gelişimine göre, bir sonrakinde yine bakarız dedi. ☺️ Kanama alanı sabit kalmış. 1 ay kadar daha dikkat edicez. İğne ve ilaçlara devam.. 5. Aydan sonra risk kalkmış olur dedi. Kanama sol tarafımdaydı. O tarafını zorlama dedi. İkili test sonucu ve diğer test sonuçlarım çıkmış güzel dedi. Sadece çok az idrar enfeksiyonu varmış oda hamilelikte olur dedi. Çatlak kremide sordum. Başlayabilirsin artık dedi. Burda konuşulan 3 markayı yazdı bakarsın seçersin arasından dedi. Hindistan cevizi yağınıda okeyledi iyi gelir dedi nemlendirmek için.. Çok yazdım kusura bakmayın. Benim gibi içi rahat etmeyenler için yazayım dedim ☺️
karaca3443 karaca3443 canlar ikinizin de gözü aydın. Verdiğiniz bilgiler için de ekstra teşekkür 🤗. Sağlıkla kavuşuruz bebislerimize inşallah 🤲.
Merhaba kızlar. Okulda arkadaş çok hasta bir de covid miyim acaba diyor aynı öğretmenler odasindayiz kapıyı pencereyi kapatıyorlar aynı servisteyiz daha dün yanıma oturdu 🤦
Anlayacağınız çok korkuyorum bugün de okulda, test yaptıracak herhalde inşallah pozitif çıkmaz 😒
Ay çok sinirlendim ya şimdi. Senin durumunu bilmiyor mu? Onu geçtim hasta madem neden geliyor.😤 Ortalıkta bir salgın söz konusu. İnşallah onun da sonucu bisey çıkmaz da kuzum rahat edersiniz.
Sadece kafasından yukarısı hastaymış aşağıda bir şey yokmuş ve şu an odada bunu diyen 2 kişi var cikista teste gideceklermis hayır cahil olsalar neyse
Okul okumakla alakası yok kuzum cahilliği üzerinden atmanın. İnsanın içinde olması lazım düşünceli tavırlar, empati kurma yeteneği.

inşallah kuzum sağlıkla gelsin hepsi. Huzurla sağlıkla alıp kucağımıza gelelim:dua::KK36:
:KK68:Hoppa
Ay şu meme ucu kopması konusunu görünce mesaj yazasım geldi benden size tavsiye doğumdan bir ay önce oraya krem başlayın organik kremler var ve ya gumus kapaklardan yada göğüs kalkanları var ya onlardan almaniz temas azaldıkça iyileşme hizlaniyor

Bnm de başıma gelmişti acılı bi durum ama bebek emmeyi ogrenene kadar biraz sabır gerekiyo
Ay pirenses bu plastik meme uçları var ya emzirmek için onlar kullanışlı mi 🥺 hiç kullandın mi ?

Bugün idrar tahlili yaptırdım, lökosit 25 çıkmış😟. Sizce yarın doktoru aramalıyım? Haftaya randevuyu beklesem mi? Sanırım burada bazı arkadaşlar da daha önce enfeksiyon yaşamıştı.
Ben bu konuda Master yaptım canım :D kültür aldı mı senden ? Akıntın Nasıl ? Randevuyu bekleme yaz doktora bana ilaç için reçete atmıştı.

Ben bu konuda Master yaptım canım :KK70: kültür aldı mı senden ? Akıntın Nasıl ? Randevuyu bekleme yaz doktora bana ilaç için reçete atmıştı.
Yazdım doktora cnm, dönmedi. Kültür 0 çıkmış. Akıntın var ama doktor normal demişti, yine de fitil vermişti, kullanmamıştım. Başladım şimdi.

Hee o zaman hastalık sayılmaz o 🤦‍♀️🤣
Demekki öyleymiş kuzum
:KK70: ayy balkız kusura bakma güldüm ama ilk defa da böyle bir bahane duyuyorum o nasıl bişey yaa :KK70:
Kafanızın yukarısını getirmeyin o zaman lütfen buraya deseydin sen de :KK70:
Şaka gibi ya 🤦
nasıl insanlar var ya o nasıl hastalık tanımı🤣
Siz düşünün artık 😒
karaca3443 karaca3443 canlar ikinizin de gözü aydın. Verdiğiniz bilgiler için de ekstra teşekkür 🤗. Sağlıkla kavuşuruz bebislerimize inşallah 🤲.

Ay çok sinirlendim ya şimdi. Senin durumunu bilmiyor mu? Onu geçtim hasta madem neden geliyor.😤 Ortalıkta bir salgın söz konusu. İnşallah onun da sonucu bisey çıkmaz da kuzum rahat edersiniz.

Okul okumakla alakası yok kuzum cahilliği üzerinden atmanın. İnsanın içinde olması lazım düşünceli tavırlar, empati kurma yeteneği.
Artık inadına olduğunu düşünüyorum gerçekten. İki kanka bunlar ikisi de kırılıyor hastalıktan hayır bu hastalık buraya gelene kadar neredeydiniz

3 kilo normal canım yaa, 2,5 üstü çok problem değil diyorlar. 😉

.
Doğuma girdimde ilk cocugum 3300 sisi inince 3000 düştü ikinci 3150 oda 2800 oldu 🤦🏻‍♀️ biraz evhamlaniyorum aslında normal dedin gibi ama ah biz anneler evhamlanacak bişi buluyoruz illaki 😁

Back
X