- 5 Mart 2021
- 6.247
- 9.055
- 148
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #25.461
Saoalsın canımçok geçmiş olsun bir sürede daha dikkatli davrancaksın olsun sonu selamet olsunda herşey yolunda maşallah
ayy bu haftan olmuş hala değişme ihtimali varmıymış![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saoalsın canımçok geçmiş olsun bir sürede daha dikkatli davrancaksın olsun sonu selamet olsunda herşey yolunda maşallah
ayy bu haftan olmuş hala değişme ihtimali varmıymış![]()
Bence çok sıkıntı etme kendine. Ulaşabilirsen mesaj falan atıp sorabilirsinayy daha bir ay var napsam bilemedim
Mümkünse bende Şubat'ta doğurayım. Tüp bebek yapma gibi bunu da erkenden alıp bı yerde büyütüp 9. Ayda verseler kucağımıza22 Ocak anneleri doğurmaya başlamışlar. Mayıs'ta bizim de başlar mi yani
![]()
Saoalsın canım amin inşallahHadi gözün aydın canım, sağlıkla gelsin oğluşun.
.
Amin kuzum tabi ki de öyle. Benim söylediğim şey yanlış anlaşıldı sanırım yani erken doğumdan kastım bir iki hafta erken olması. Tüm gelişimini tamamlamış bir şekilde doğsun bebislerimizÖyle deme canım ya anne karnında 1 gün bile o kadar önemli ki. ben uzun süre yattığım için ciğer geliştirici iğneler falan yapılmıştı o yüzden hastanede kalmadı. Ama çok zorlandık yine de hem bakımı çok zor hem de çok riskli oluyor. Alerji mesela bize erken doğumdan miras. Hala çekiyoruz. Ben ki sağlıklı yaşam aman iyi beslensin şeker yemesin falan kafasında bir anneydim. Alerjisi geçtiği zaman ağzımı açmam hayatta istediği her tatlıyı çikolatayı alıcam. Bütün arkadaşları yerken onun benim alerjim var yasak bana diyip uzatılan bir çikolatayı geri çevirdiğini görmek çok zoruma gidiyor.
Allah hepimize sağlıkla zamanında doğum yapmayı nasip etsin![]()
Maşallah canım. Bende dün ultrasonda doktor detaylı bakarken çok dikkat ettim erkek gibi gördüm ama bilmiyorumGeldim kızlar
Öncelikle kızımız geliyor
Sata göre 13+6 ultrasonda 14+3 çıktı.
Plasenta yukarı çıkmışRahim ağzı kapalı dedi 20 Li bir rakam söyledi anlamadım onu
Bebeğin ense kalınlığını tekrar sordum her şey yolunda, kaburgaları bak burda, midesi burda diye gösterdi.
Covid aşısı için biraz daha bekle, tetanoz için ise 28. Hafta gibi yaptırırsın rahimde kasılma yapabiliyor dedi. Tek doz olcam zaten önceden 2 doz olduğum için.
Kabızlık konusunda; omega ilacımı değiştirdi probiyotikli başka aldırdı. Düzelmezse toz bir ilaç yazdı aldık onu kullanacakmışım.
Baş ağrısı için yapçak bişi yok, nane yağı ile masaj geçmezse parol.
Aklımdakiler şuan bu kadar![]()
Amiiin canimMerak etme benim 2.de sezeryan mayis sonu olacak %90Hayirlisiyla gelsin miniğin
Oglum 39+5 de sanciyla geldi normal dogumdan hooop sezeryana alindim
Yeterki sağlikla gelsin
![]()
bana daha cinsiyet yorumu bile yapılmadıSaoalsın canımHep erkek dedi bence değişmez ama yine de açık kapı bırakılıyor sanırım.. bişi diyemiyorum çok tatlı bir doktorum var saolsun ilgileniyor
Zaten bişi de almıyorum daha onun için sorun yok
![]()
Benimde kaç gündür aklımda unutuyorumayaza sabah yataktan kalktığım da aklıma ilk gelen isim.
nasıl diye mesaj atayım dedim
işe gelince unuttum
Ay benimde aşağı yukarı bu kadar olduKızlaar benim karnım artık baya baya çıktı sanırım bi mutluyumbu arada uyumsuz kombinimi görmezden gelin saçı başı dağıttık
![]()
Tabiki öyle yeter ki sağlıklı olsunlar kuzum.Maşallah canım. Bende dün ultrasonda doktor detaylı bakarken çok dikkat ettim erkek gibi gördüm ama bilmiyorumSağlıklı olsun da ne olursa olsun.
Ay tebrik ederim canım benimYaa gözün aydınnnn sağlıcakla gelsin fıstıkkk benimde oğlum olcakSağlıcakla kavuşmayı nasip etsin Allahım hepimize
Kızlar bu arada progestan ilaç baş ağrısı yapıyormuş haberiniz olsun![]()
İyiyim. Allah'a şükür birşey yok.Tabiki öyle yeter ki sağlıklı olsunlar kuzum.
Sen nasılsın iyisin dimi?
Teşekkür ederim öneri için, bende bakıp araştırayım en kısa zamanda alayım bitaneAy evet o yüzden badem yağına hiç bulaşmadım şahsençatlak yağı da yorumlara bakarsınız kıl tüy artırdıysa mutlaka yazmışlardır insanlar affetmiyor hiç yorum yazarken
ben hiç olumsuz yorum görmediğim weleda Çatlak yağını seçmiştim herkesi memnun etmiş
2-3 günde bir kullanmaya başladım
@cotton palmers önermişti, o markanın yorumları da çok iyiydi
bunu ben de duydum, çok korkunç allah korusun ya, lansinoh krem kullanıyolar doğumdan önce bir süre, meme ucu problemleri olmasın emzirirken diyeKizlar ya emzirirken meme ucu kopması diye bişey var mı inst gördüm yüreğim kaldırmadı![]()
Evet daha geçen hafta yoktu sanki birden çıktı ben de gaz falan sanıyorum halaBende cumartesi farkettim daha da büyümüş. Bi anda çıkıyor sanki![]()
B basiliferd gümüş uçlar duymuştum ben. doğuma yakın zamanlarda takmaya başlayın diyorlardıTeşekkür ederim öneri için, bende bakıp araştırayım en kısa zamanda alayım bitane
çok pahalı olanlar da var arada şöyle orta fiyatlı önereceğiniz kremler var mı kızlar çatlak olmaması için ???
bunu ben de duydum, çok korkunç allah korusun ya, lansinoh krem kullanıyolar doğumdan önce bir süre, meme ucu problemleri olmasın emzirirken diye
Evet daha geçen hafta yoktu sanki birden çıktı ben de gaz falan sanıyorum hala![]()