• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
çok geçmiş olsun bir sürede daha dikkatli davrancaksın olsun sonu selamet olsunda herşey yolunda maşallah 🙏
ayy bu haftan olmuş hala değişme ihtimali varmıymış 😁
Saoalsın canım ☺️ Hep erkek dedi bence değişmez ama yine de açık kapı bırakılıyor sanırım.. bişi diyemiyorum çok tatlı bir doktorum var saolsun ilgileniyor ☺️ Zaten bişi de almıyorum daha onun için sorun yok 🙈

Öyle deme canım ya anne karnında 1 gün bile o kadar önemli ki. ben uzun süre yattığım için ciğer geliştirici iğneler falan yapılmıştı o yüzden hastanede kalmadı. Ama çok zorlandık yine de hem bakımı çok zor hem de çok riskli oluyor. Alerji mesela bize erken doğumdan miras. Hala çekiyoruz. Ben ki sağlıklı yaşam aman iyi beslensin şeker yemesin falan kafasında bir anneydim. Alerjisi geçtiği zaman ağzımı açmam hayatta istediği her tatlıyı çikolatayı alıcam. Bütün arkadaşları yerken onun benim alerjim var yasak bana diyip uzatılan bir çikolatayı geri çevirdiğini görmek çok zoruma gidiyor.
Allah hepimize sağlıkla zamanında doğum yapmayı nasip etsin :dua:
Amin kuzum tabi ki de öyle. Benim söylediğim şey yanlış anlaşıldı sanırım yani erken doğumdan kastım bir iki hafta erken olması. Tüm gelişimini tamamlamış bir şekilde doğsun bebislerimiz 🧡🤲

Geldim kızlar 🥰

Öncelikle kızımız geliyor 🥰🥰🥰🥰

Sata göre 13+6 ultrasonda 14+3 çıktı.

Plasenta yukarı çıkmış🙏 Rahim ağzı kapalı dedi 20 Li bir rakam söyledi anlamadım onu😂

Bebeğin ense kalınlığını tekrar sordum her şey yolunda, kaburgaları bak burda, midesi burda diye gösterdi.

Covid aşısı için biraz daha bekle, tetanoz için ise 28. Hafta gibi yaptırırsın rahimde kasılma yapabiliyor dedi. Tek doz olcam zaten önceden 2 doz olduğum için.

Kabızlık konusunda; omega ilacımı değiştirdi probiyotikli başka aldırdı. Düzelmezse toz bir ilaç yazdı aldık onu kullanacakmışım.

Baş ağrısı için yapçak bişi yok, nane yağı ile masaj geçmezse parol.

Aklımdakiler şuan bu kadar 😅😅
Maşallah canım. Bende dün ultrasonda doktor detaylı bakarken çok dikkat ettim erkek gibi gördüm ama bilmiyorum 🤲 Sağlıklı olsun da ne olursa olsun.

Saoalsın canım ☺️ Hep erkek dedi bence değişmez ama yine de açık kapı bırakılıyor sanırım.. bişi diyemiyorum çok tatlı bir doktorum var saolsun ilgileniyor ☺️ Zaten bişi de almıyorum daha onun için sorun yok 🙈
bana daha cinsiyet yorumu bile yapılmadı 🙈 bekliyoruz bakalım ilk bebeğim kız erkek fark etmez allah önce sağlık versin
bende sendenim elim hiç gitmiyor bişey alamıyorum daha bir parça bile almadım :KK43: ben sanırım 6 aya kadar da almıycam annem çok hevesli o yapıyor bişeylerde ona da aldırmıyorum
Geçecek inşallah bu dönemlerde 🙏

Yaa gözün aydınnnn sağlıcakla gelsin fıstıkkk benimde oğlum olcak 😁 Sağlıcakla kavuşmayı nasip etsin Allahım hepimize 💖
Kızlar bu arada progestan ilaç baş ağrısı yapıyormuş haberiniz olsun 😆
Ay tebrik ederim canım benim 💓 sağlıkla kavuşalım inşallah 🙏

Progestan kullanmıyorum ben ama baş ağrısı çok sıklaştı 🤦🏼‍♀️

Tabiki öyle yeter ki sağlıklı olsunlar kuzum.

Sen nasılsın iyisin dimi?
İyiyim. Allah'a şükür birşey yok.
Annemlerdeyim kontrole kadar. Arada rahme ve kasığa iğne batması gibi anı sancı giriyor. Başağrısı var aşırı o da normal diyorum artık. Tek istediğim bebeği hissetmek artık 😔

Ay evet o yüzden badem yağına hiç bulaşmadım şahsen🙈 çatlak yağı da yorumlara bakarsınız kıl tüy artırdıysa mutlaka yazmışlardır insanlar affetmiyor hiç yorum yazarken🤣🤣 ben hiç olumsuz yorum görmediğim weleda Çatlak yağını seçmiştim herkesi memnun etmiş👀 2-3 günde bir kullanmaya başladım🙌🏻

@cotton palmers önermişti, o markanın yorumları da çok iyiydi
Teşekkür ederim öneri için, bende bakıp araştırayım en kısa zamanda alayım bitane

çok pahalı olanlar da var arada şöyle orta fiyatlı önereceğiniz kremler var mı kızlar çatlak olmaması için ???

Kizlar ya emzirirken meme ucu kopması diye bişey var mı inst gördüm yüreğim kaldırmadı 🥺
bunu ben de duydum, çok korkunç allah korusun ya, lansinoh krem kullanıyolar doğumdan önce bir süre, meme ucu problemleri olmasın emzirirken diye
Bende cumartesi farkettim daha da büyümüş. Bi anda çıkıyor sanki 😂
Evet daha geçen hafta yoktu sanki birden çıktı ben de gaz falan sanıyorum hala 🤣🤣

Teşekkür ederim öneri için, bende bakıp araştırayım en kısa zamanda alayım bitane

çok pahalı olanlar da var arada şöyle orta fiyatlı önereceğiniz kremler var mı kızlar çatlak olmaması için ???

bunu ben de duydum, çok korkunç allah korusun ya, lansinoh krem kullanıyolar doğumdan önce bir süre, meme ucu problemleri olmasın emzirirken diye

Evet daha geçen hafta yoktu sanki birden çıktı ben de gaz falan sanıyorum hala 🤣🤣
B basiliferd gümüş uçlar duymuştum ben. doğuma yakın zamanlarda takmaya başlayın diyorlardı

Merhaba kızlar. Okulda arkadaş çok hasta bir de covid miyim acaba diyor aynı öğretmenler odasindayiz kapıyı pencereyi kapatıyorlar aynı servisteyiz daha dün yanıma oturdu 🤦
Anlayacağınız çok korkuyorum bugün de okulda, test yaptıracak herhalde inşallah pozitif çıkmaz 😒

Back
X