Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Kızlar çok tatlı bir grubuz ya, iyi ki varsınız. Böyle kıkır kıkır gülüyorum deminden beri gece gece ne iyi geldi Uyuyanlar çok şeyler kaçırıyorlarmış meğer

Evet yaa, bence de çok tatlıyız.

Hele bi de minnoşlar doğsun, daha da şenlenecek bu grup.

.

Kızlar çok tatlı bir grubuz ya, iyi ki varsınız. Böyle kıkır kıkır gülüyorum deminden beri gece gece ne iyi geldi Uyuyanlar çok şeyler kaçırıyorlarmış meğer

karaca3443 de sabah kahvaltıda okurken kıkır kıkır gülüyorum demişti akşam yazılanlar için
Duygu sabah okursun sana da selam olsun

İnşallah canım, çok teşekkür ederim.

Rahim genişlediğinden dolayı o zaman o ağrı.

Benim nasıl oluyo biliyo musun, gaz sancısı bi girer çıkar ya hemen.

Onun gibi. Tam o anda elimi sert olan yere götürüyorum, diğer tarafa kayıyo.

.

Bende evlendigimden beri kahve makinesi alacağım hala alacağım ama 3 sene oldu her seferinde daha başka birşey alıyorum neyse bakiyim tekrar ben çok teşekkür ederim
Bende kahve makinesi (300 TL) ile çay makinesi alacağım (400 TL) kaç senedir. Hepsi oldu 1000 er lira vazgeçtim hepsinden

ahahaa elim sende oyunu bu

ooo şakacı evlat

severizzzz

Gördüm görmez olur muyum sabahtan beri alsam mı almasam mı die bakıyorum karar veremedim millaya göre fiyatı çok geldi

Özel tarifin varsa alırız.

.
Sosu için zeytinyağı pulbiber karabiber tozbiber sarımsak tuz biraz isot biraz kimyon kekik
Patates soğan biber çipura hepsini sosla iyice budala sonra tepsiye diz iyice ne baligin ustune dilimlenmiş limonları diz ver fırına misss üstüne de yağlı kağıtla kapat tabii yarım saat öyle pişsin sonra alırsın tekrar iyice kızarsın

Anladım cnm benim muhtemelen öyledir..

Sen bayağı anlıyorsun bebişin yerini
bende tek kalp atışı gibi oluyor bebeği öyle hissediyorum

Yanına çorba ve salata, mis.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…