Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Ay hadi hayırlı olsun, arada kiralarız.

.

19+0 oldum gece 12 itibariyle

şuna baksanaa neredeyse yarısı bitti
%47'si bitti diyor

Eklentiler

• 9F89BA9A-A193-4322-B150-4EE37F955113.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 49
Yalnız bişey soylim mi o Su işi genelde filmlerde oluyormus ben ablamda tecrübe ettim şok oldum. Kan geldi dediğinde

Yok kız, o kan dediğin nişan.
Suyu evde gelip doğuma giden de çok tanıdığım var benim.

En güzeli tam doğarken suyu gelip doğması, eşim öyle doğmuş.

O kadar rahattı ki diyo kayınvalidem, suyuyla geldi.

.

amaan ben bunu kaçırmışım -C-A-N-A-N- alıntılayınca gördüm

seversen söyle ben de alayım

gaza gelmem için küçük bi fişek yeterli

amaan ben bunu kaçırmışım -C-A-N-A-N- alıntılayınca gördüm

seversen söyle ben de alayım

gaza gelmem için küçük bi fişek yeterli
Ayy ben çok merak ediyordumm hareketlerinide hissetmiyorum hala alayım dedimm memnun kalırsam size de söylerimmmÇok heycanlı en geç ctesi elimde olur sanırım

19+0 oldum gece 12 itibariyle

şuna baksanaa neredeyse yarısı bitti
%47'si bitti diyor
Muhteşem ya maşallah susam tanesi muz kadar olmuş bile gerçeği hayalinden daha güzel olan şey evlatmış ya öyle de olacak inşallah hepimiz mis kokularını içimize çekeceğiz

Kesinlikle öyle ablam sezaryen doğmasına rağmen annem bana gebeyken birden suyu gelmesiyle beni normal bir şekilde rahatça doğurmuş hala hayret ederim aynı anne ama her gebelik farklı ya, nasibimizde ne varsa o olacak inşallah çok kolay olur doğumlarımız

Oyyyyy maşallah, gözünüz aydın canım.

.

Yok canım güzellik gelmiştir hamilelikte daha fazla kan pompalandığı için yüzümüz daha parlak ve pembemsi duruyormuş annen de yüzüne hamile güzelliği gelmiş demek istemiştir

Kuzum benim bazen oluyo, doktor mesane çok dolu diyo. Muayeneden sonra arabaya binmeden WC ye gidiyorum. Azıcık.

Çok şükür, her şey yolundaymış zaten.
Bebiş kendine yer açıyo annesi.

.

Yok canım güzellik gelmiştir hamilelikte daha fazla kan pompalandığı için yüzümüz daha parlak ve pembemsi duruyormuş annen de yüzüne hamile güzelliği gelmiş demek istemiştir
Bu nasıl güzel bir bakış açısı ve pozitif bir yorum sarılıyorum sana kocaman

Yok kız, daha neler. Hamile yüzü ne şimdiden

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…