Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
kız onu hiç düşünmemiştim :)
ama olsun umurumda değil :) :)
ben çıktım öğle aramda yemekten sonra yine yürüdüm hava mis gibi kendime geldim resmen :)
rollercoaster senin akşam yürüyüşü ne oldu :)

ben dün pentiye baktım sütyen hamile sütyenleri beğenemedim bir türlü indirimdeydi bir 70 tl mi neydi
lcw hamile pantolonu taytı baktım beğenemedim :)
elbise bakayım dedim o da yoktu
di mii kel kabak kafasına

Ali atay saçını saymazsak
hadhsdhakdjhsakdh
ay ali atayın oğlu da çok tatlı yiaaa :)

anneme diyorum bazen ben hamile kalırsam 5. aydan sonra söyleyeceğim dedim annem de doğurunca de istersen erken olur dedi bilmiyor ki anneanne oldu

yaa gördüm çok iyi yapıyosun üstelik yine şahane güneş var

eşim dün ofisten çalıştı geldiğinde çok yorgundu bugün değil yarın çıksak olur mu dedi

olur dedim
bugün çıkarız inş

Ali Atayın oğlu da aynısı kendisi değil mi yaaa

ohannesss
25. haftada mııı ben şok

yok artıkk

Bende instagramda bi perinatolog da gördüm ikizmiş oraya gittiğinde 3.bebek de görünüyor

5 tetanoz nedir ya kombo mu yapıyorlarmış

ya bir şey dicem.
bu karnımda ki zonklamayı her gün hissetmeye başladım ben çocuk mu bu acaba yoksa başka bir şey mi
böyle nasıl tarif etsem size bir şeyi batırıp çeker gibi :)

acıtıyo di mi bence bebek, ben otururken karnımı sıkıştırdığımda oluyor, bir de bazen konuşurken

hazal kaya çok sevmiş :)
annem öyle der kim kimi daha çok severse çocuk ona benzermiş :)
zaten ibrahim selimin programına konuk olmuştu orada da aşkını itiraf ediyordu hahha :)
Bende instagramda bi perinatolog da gördüm ikizmiş oraya gittiğinde 3.bebek de görünüyor
neeeeeeeeeeeeeeee amanınınnnnn ayy biz de öyle bir şok yaşamayalım :)

acıtıyo di mi bence bebek, ben otururken karnımı sıkıştırdığımda oluyor, bir de bazen konuşurken
heh doğru terim acıtmak :)
evet acıtıyor valla :)
ben de ayak ayak üstüne attığımda sıkışıyor herhalde o zaman kıpırdıyor :) :)
ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yaşasınnnnnnn bebemi mi hissediyorum ben şimdi :)

o çok güzel bi programdı izlemiştim youtube'da hazal kaya da çok komik bi kız

ve bence o net bebek

Balkupumm çıktın mı kontrolden

güzel haberlerle gel
Evet canım sağol canım Allah razı olsun çıktım çok şükür herşey yolunda cinsiyet %80 90 kız sonradan değişmez dimi gerçi gittim bir sürü şey aldım hemen

yaaaa ben anneme arada espri yapıyorum nasıl yani bu kocaman karından bir bebek mi çıkacak diye aman deyim şaka şaka benim ki büyük falan konuşmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…