Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245

Yaaaaa, ne güzel.

Ben hep rüyamda karnımdayken görüyorum.

Hiç kucağıma almadım henüz.

.

ayyyyyy allahım
şimdi bu şapka minnak kafasını mı ısıtcaaakkkkk

Bende bugün gidecektim aslında hatta doktoruma da sordum 16 dan sonra vurdurabilirsin dedi. Ama burada herkese 20 demişler tereddüt etmiştim, peki kalp sesini de dinlediler mi
Bugün rutin kontrole gittim sağlık ocağına.tetanoz için 22. Haftada gel yapalım dedi ama ben yaptırmayı pek düşünmüyorum

kuzum ama zaten asgari ücret vermesi lazım. daha azını vermesi mümkün değil. tabii ki çık işten ama hakkını arayarak çık. böyle bir durumda bildir iş yerini görsünler hak yemenin ne olduğunu.
böyle saçmalık olmaz yani olmamalı
iş verenlere bir sürü hak tanındı o hakların üstüne yatıcaklar resmen

Canom çok geçmiş olsun. İnşallah bu kadarla gelir geçer . Tez vakitte toparlarsin

İnşallah canım benim.

Ben bi profesörün herkese 22+5’te tavsiye ettiğini okumuştum bir yerde.

Bi arkadaşa da burada 22+5’e randevu vermişti merkez.

.

onların beni çıkarması lazım tazminat için be çıkarsam nereye başvuracağım ya da nasıl başvuracağım ?

Çok geçmiş olsun, Allah şifa versin canım yaa.

Çocuğun hastalığı zor, hamileyken evde bi tane daha çocukla senin hastalığın da zor.

İnşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun.

.

onların beni çıkarması lazım tazminat için be çıkarsam nereye başvuracağım ya da nasıl başvuracağım ?
hayır öyle bir şey yok.
170i arayıp şikayet ediceksin.
bana haklarımı vermiyorlar asgari ücretin altında maaş vermeye çalışıyorlar üstüne üstlük hamile olduğum için günlük 7,5 saatlik olması gereken çalışma saatlerimi vermiyor haftalık 45 saati geçiyor çalışmam. resmi tatillerde çalıştırıp mesai ücretimi vermiyorlar diye şikayet edebilirsin

ben de aşı olduğumda vurulur vurulmaz parol alıcam

vurulduğum dozlarda birinde almış birinde almamıştım, aldığımda kolumda falan da hiç ağrı hissetmemiştim

Anca onunla kendime geldim canım.
Çok şükür, gece 4 saat uyumuştum. Sabah da paroldan sonra 3 saat daha uyudum.

.

umarım böyle devam eder :)

İnşallah canım.
ben doktorun orada tartılırken ayakkabımı çıkartıyorum fazla çıkmasın diye hahahaha :)

Kız boşver çok çıksın, herkesin ayakkabıyla bastığı yere çorapla basma.

yaaa ben bebemi hala hissetmiyorum.
ara da böyle göbişim zonk zonk ediyor ağrı oluyor sonra geçiyor.
o zaman mı acaba hissetmiş oluyorum dersiniz

Kuzum siz çalışıyorsunuz, ben bütün gün evde elim karnımda geziyorum.

Öyle kıyafetin üstünden de anlamıyorum, anca görüşe dokununca.

Hissedersin yakında, merak etme.

.

Reactions: kdv

Harika plan.

Biz dün aşıdan sonra Penti, Suwen ve LCW’ya uğradık. Hemen hastanenin yanındaydı.

Penti’den hamile kilodu aldım, yıkamadım henüz ama çok rahat görünüyo.

Suwen’de önü düğmeli pijamalar acayip indirimde ama ben alt üst desenli giyemiyorum.

LCW organik bebek ürünlerine baktım, gerçekten çok güzeller.

Kargom gelsin bakalım, bütün kıyafetleri Carter’s alacak halimiz yok. Çok fark yoksa LCW’dan devam ederiz.

.

Hadi şifa olsun inşallah canım.

.

Hayırlı olsun, karındansa kız canım.

.

Oy o battaniye ne öyle, sıcacık sarılsın minnoş.

.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…