Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İyi akşamlar hanimlar bişi danisacaktim
Aşağı tarafta dolgunluk hissi yürürken olması normalmi enfeksiyon yok geçen ay yaptırdım akıntım falanda yok ama.bebegi aşağıda hissediyorum

Ben sadece 1 şişe badem yağı bitirdim bi daha almadım şu anda niveaQ10 bide lierac jel kullanıyorum hiç zeytinyağı sürmeyi denemedim ama bebe yağı sürdüm bi iki sefer aşırı derecede kaşıntı yaptı bende hemen kestim o yüzden

Badem yağı kullanırken tüylenmede bir artış falan oldu mu peki birazda besleyici bir yağ olsun istiyorum da o yüzden soruyorum

Evet alınıyo aman amanda yemiyorum şuan akşam 7 den sonra sadece meyve ceviz falan yiyorum mutfağın önünden geçsem kilo alıyorum
Anlarsın anlarsın. Ben 3.doğumda bildiğin uykumdan suyum gelecek diye kalktım ve kalkınca 1 dakika sonra suyum boşaldı
Ayy çok heycanlı kııız
Aman sağlıklı olsunlarda aldıklarımız önemli değil be kuzu
Hahahahaha gece güzel gidiyo ama ya herkesi gece buluyoruz mübarek özellikle Zekta1 sweetgirlcandy
Ayy hoca resmen kafayı bana taktı

Eşimden yemeyi tercih ederdim ya :)

Hahahah

Selamlar kızlar
Bir şey sormak istiyorum
26.haftadayım yaklaşık 3-4 gündür ara ara adet sancısı gibi sancılarım oluyor uzun sürmüyor yada düzenli de değil ama korkutuyor var mı bu durumu yaşayan aranızda

Kan dolaşımı hızlandığı zaman olurr öyle ağrılar benimde arada oluyor rahim genişliyor bide o sebeotende olur korkulcak bise yok1

Badem yağı kullanırken tüylenmede bir artış falan oldu mu peki birazda besleyici bir yağ olsun istiyorum da o yüzden soruyorum
Yani benim normalde de göbek çevresinde tüylenme vardı o yüzden ekstra bi tüylenme yaşamadım ama böyle tüylenme oluyor diyenler çok olduğu için şişe bitince almadım tekrardan
Buyurun kahveye efeniim
Afiyet olsunn çok güzel görünüyorr

Sağol canıım
Hele helee bakkk bu kahve şekerli değilmii
Afiyet olsunnn efeniimmmm
Kahvede şeker yok krem şantide var ama
Eeee çağırmıyonnkii geleekkkk
E gel canım yakınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…