Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Boyatmakta zararlı değil katkı maddesi olmayan bi boya varmış kuaförde onla ediyolarmış hamileyken bile yapıyolalr yanii

Son ayda çok bir etki ettiğini düşünmüyorum oyüzden normal boyayla sarıya boyatacaktım. Fotoda güzel çıkmak için

Kızlaar alttan ağrım var ya tuvaletimi yaparken oluyor çok az. Birde karnımın sol yanı hep o tarafa yatıyorum ya ondan mı bilmiyorum ama ara ara birden ağrı giriyor kötü bişi değildir dimi
Nasil bir ağrı giriyor? Gaz sancısı gibi mi ? Adet sancısı gibi mi ? Alttan ağrıni tarif edebilir misin canım

Kan dolaşımı hızlandığı zaman olurr öyle ağrılar benimde arada oluyor rahim genişliyor bide o sebeotende olur korkulcak bise yok1
Bende panikledim açıkçası yapacak bir şey de yok ama normal mi diye kendimi yedim teşekkğr ederim cevabın için hatta bi tek sen cevaplamışsın onun için de ayrıca teşekkürler

lego özellikle adet günlerimde benim de bahsettiğin şekilde ağrım oluyor canım düzenli bir ağrı değilse,kanama vs yoksa doktorlar önemli olduğunu düşünmüyor

Aboovvvv vallahaamıı 1buçuk saatlik yerde nekadar acep

Öyleymiş valla Twitter da gördüm bir öğrenci atmış fiyatı nasıl gelecem anne diye yazmış. Bir yerede gidilmez artık

Reactions: Jou
Bende panikledim açıkçası yapacak bir şey de yok ama normal mi diye kendimi yedim teşekkğr ederim cevabın için hatta bi tek sen cevaplamışsın onun için de ayrıca teşekkürler
Nedemekk canımm herkes buara aktif değill yoksa gören hemen cvp veriyor haziran annelerimisiniz

Öyleymiş valla Twitter da gördüm bir öğrenci atmış fiyatı nasıl gelecem anne diye yazmış. Bir yerede gidilmez artık
Aayyy evett bilet değill mazot bile uçmuş o bile para anneme gitmem 250 tutuyo dönmekte 250 gelmiyosunuz etmiyosunuz diyo anlamıyolar kii halimizi demeleri kolayy biz kendimizi yetiştirmekle zorlanıyoruz dondurucum mutlaka ağzına kadar dolu olurdu oda eksildii hiçbirşey yok buzlukta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…