Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İkiside değil bir yere çarparsın ya öyle bir ağrı canım
Ay o bende de oluyor
Bebişler büyüdü iyice normalmiş canım korkma. Dikisin var,fazla hareket edip kendini de yormuyorsun sen elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun inşallah bir şey olmaz

Ay o bende de oluyor
Bebişler büyüdü iyice normalmiş canım korkma. Dikisin var,fazla hareket edip kendini de yormuyorsun sen elinden geleni fazlasıyla yapıyorsun inşallah bir şey olmaz

Yaa canımsın sevindim bunu duyduğuma. Normalse çekeriz sıkıntı değil

Annemleri en son geçen sene gördüm. Gel demeye çekiniyorum. Gidemiyorum da cidden zor ya. Dediğin gibi anca kendimize zor yetiyoruz artık

Reactions: Jou
Annemleri en son geçen sene gördüm. Gel demeye çekiniyorum. Gidemiyorum da cidden zor ya. Dediğin gibi anca kendimize zor yetiyoruz artık
Yaaaa seninki nekadar uzak benim 2buçuk 3 saat arası değişiyor kaynanama 1 buçuk saat neticede oturduğumuz yerde akrabamız çevremiz yok

şu bi kaç gündür aşağıya doğru benimde ağrım oluyor catı kemiğime doğru kontrolümde tee ay sonunda. ikinci hamilelikler hani daha kolaydı

Yaaaa seninki nekadar uzak benim 2buçuk 3 saat arası değişiyor kaynanama 1 buçuk saat neticede oturduğumuz yerde akrabamız çevremiz yok

İkimizde Türkiyenin bir ucundayız maşşallah adana-Trabzon. Eşime kızıyorum bazen insan daha yakın yerde otururdu diye :)

Kocama dedim bugün arada sen değişcen bezini kolay değil dedim büyütmek bön bön bakıyo hahaha dedim bakma öylee tekbaşıma etmedim dedim

Bende diyorum beyefendi hemen planı yapmış. O bizim minnoş kediyle ilgilenecekmiş kıskanırmış bunalıma girermiş bende bebişle:)

Bende diyorum beyefendi hemen planı yapmış. O bizim minnoş kediyle ilgilenecekmiş kıskanırmış bunalıma girermiş bende bebişle:)
Bana dedi balıklara yme veriyonmu Bizimde akvaryum var kocaman hangi birine bakcam dedim arada balıklara sen bakarsın ben bebeğeee sonra ben balığa sen bebeğe nasıl dedim olur olurr muhteşem diyo
Hahahaha kedi mi var kız oyy

Neyse siz anlamışsınız en azından biz daha anlaşamadık. Evet minnoş bir kedimiz var evde arkadaş oluyor bana neyse ki

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…