Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oyle yaparsın kuzuu bebeğin sağlığı için belliki rahat bide sezaryen zorunluluğu yapamazz öyle bi hakkı yok bence de değiş

bizde bulamadık hala emzik zinciri yapıcam ama eşim isim beğenmiyor onun beğendiğini ben beğenmiyorum felan filan

Öfff aynenn öyle yapıyolarr yaaa ensonda dedim bırakın beni dedim ben çocuk değilimm iki canlılıkla hiçbir alakası yok yedirdikleri bana yarıyo bebeğe birşey yaramıyo
Evet ya bunun bir de emzirme dönemi var , onu ye süt yapsın şunu ye süt yapsın

Reactions: Jou
Ben travel sistem aldım. Hepsi içinde olandan. Kanz D-Go marka modeli. Travel sistemler biraz hantal ama benim için sorun olmayacağı için aldım Kabin tiplileri genellikle öneriyorlar. Hafif ve kolay katlanıyor diye
Kabin tipleri cidden hafif, kolay katlanıyor, az yer kaplıyor. Bizim içinde en uygunu böylesi. çok sağol

Tam bi stokçu benimki bende yanında dura dura öyle oldum

Kızlar bu çatı neresi tam olarak tecrübeliler diyor çatı ben anlamıyorum belki benimde var oramda ağrı
aman aman olmasın canım iki bacağın arasında cok rahatsız eden bi ağrı bebişin hareketlerini takip ediyorum yoksa şimdiye kadar coktan giderdim bende bi acile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…