Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Amin canıım inşallah

Ayy ne güzel bende eşime dedimde istemedi sanki o hamile naz yapıyor

Valla benim eşimde gelmedi. Ben çocuklarımla gittim mis gibi çekimi yaptık geldik. Çokta güzel oldu. Sen kendin git çektir valla hevesin varsa benim gibi
Sen hangi şehirdeydin
Ben Tekirdağdayım kuzu yani çok hevesli değilim ama olsa güzel bi anı bence ileriye dönük, hamilelik kutsal bişey çünkü

Yaaaa ne güzel

Ya bende istiyorum ama makyaj işini nasıl yaptın kuaföre gidip yaptırmayı düşünmüyorum bu yüzden kararsızım

Ben Tekirdağdayım kuzu yani çok hevesli değilim ama olsa güzel bi anı bence ileriye dönük, hamilelik kutsal bişey çünkü
Hiç değilse bir kostümle çektir bence
Gerçekten çok hoş bir anı
Canimmmmmmmmm
Ya bende istiyorum ama makyaj işini nasıl yaptın kuaföre gidip yaptırmayı düşünmüyorum bu yüzden kararsızım
Yooo kuaföre gerek yok ki ben kendim yaptım
Çoğu fotoğrafı shoplayıp öyle teslim edecek zaten

Of ben hala hiçbir şey alamadım, almaya kalkıyorum hiçbir şey beğenemiyorum Bu gidişle bezle gezicek gibi duruyor. Siz nasıl bitirdiniz ben şoktayım
Ben de almadım canım.Haftasonu durumum iyi olursa alışverişe çıkmayı düşünüyorum artık.Gitgide ağırlaşacağımı hissediyorum çünkü.Para olunca her sey 1 günde hallolur çok da kafana takma.Çok inceleme alacağın şeyleri detaylarda kalırsan birşey alamazsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…