Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Hadi itiraf et yorumları okumuyon😅😅
Bende dün okuyamadım 🙈
Demir ilacını kuzum. Verdi mi Dr sana başladınız mı. Hangisini alcan
Şiişttt aramizdaa 🙊
Ocean microfer alcam kuzu
Buarada veremiyosanız agzınızı büzün kızlar öyle damlatın ben hep oyle ediyorum sağlıkocagın daki verdiği damalyi hep oyle ettim bide seve seve açıyo ağzını😂

Eyvah bugün 4. Ay aşılarımızı olduk🙁

Süpürge değil kuzum dediğim de hava temizleyici. Havadaki partükülleri tozları virüsleri vs yakalıyor iyon yayıp havayı temizliyor ama nemlendirici dersen o ayrı deerma almıştım hamileyken o sadece nemlendiriyor temizlemiyor

Evet uygulaması var wifi ile evde olmasan bile kontrol edebiliyorsun. Hiç hata vermedi bizim. Orda havanın kalitesini falan gösteriyor. Tasarımı çok güzel ama minik bişey değil ben gelince şaşırmıştım ilk
Evet büyük gibi duruyor. Güzel beğendim baya.. aplikasyon olmadan çalışıyor dimi

Gotunü altinla kapliyoruz fenamı az kaldı gibi bitti bitecek indirim arıyorum😂😂😂
Screenshot_2022-10-06-15-39-15-300_com.akakce.akakce.webp

En ucuzu bu şu an adet fiyatı olarak 😂

Gotunü altinla kapliyoruz fenamı az kaldı gibi bitti bitecek indirim arıyorum😂😂😂
🤣🤣🤣 bende premium care kullanıyorum eşim hemen alma cocugun altini diyor iyice kirlensin diyo 🤣🤣 bitirdiniz lan beni tükettiniz dio 🤭🤭 sonra ehh yap oğlum babanın paralrina diye cocuğun gazını alamayinca yalvariyo degisik durumlar yasiyoruz bez konusunda 😅😅

Back
X