- 8 Nisan 2017
- 7.368
- 8.434
- 198
- 38
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #76.061
Bak simdi koydum yatağına gözümden uyku akıyor tam daldım 10 dk uyandı gözler kapalı agliyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet uykuya dalması için ideal süre sanırım anne yanındaAma anneler yorgun anneler bitkin
![]()
9:30muu benimki simdiye kadar hic 9:30da uyumadi, hep 11 12Ben işe giderken önce bebeyi emzirdim geri kalanı sağdım. O bile fark ettirdiydi.
Benim bebe bir 15 dk önce uyudu. Normalde akşam 8 gibi uyumaya çalışırdı. Doktor 9.30 gibi uyut diyordu bana uzun bir süre öle yaptık ama erkenden uyumaya yelteniyordu tabi daha sık kalkarak. Şimdi baya aştı uyku saati çok düzensiz olduk.
Bakiyim bi cok tesekkur ederimSabaha kadar emzik tabi normal değil o ayda zaten kilo alımları azalıyor. Gece aç kalırsa kilo verir ki bebe.
Ben işe başlama ihtimaline karşı denedim bi kaç gün. Ama düzensizdi. O yüzden farkınsa değilim artışın. Mastit olmazsın da gereksiz sağım tanzik yapar o sıkıntı. Tanzik de meme reddine sebep oluyor. Benim o sağımlar bir memede tanzik yapmıştı bıraktım sağmayı. Zaten sonra işe dönmemeye karar verdim. Facebook da emzirme akademisi var, oraya bir danış istersen. Emzirme danışmanları yönetiyor sayfayı.
O lanet parkelerden bizde de var malesef, cocugu en cok uyandiran sey o evdeki yaAz hele o bizim parke…. Çocuk her sıçrayıp uyandığında yapana sövüyorum yeminle
Ahahah citirdamayan yerleri tespit ettin dimiKız gıcırdasa gene iyi. Altına köpük yerine kum döşemişler sanki. Bastığım yer çatır çutur ediyor. Odadan belli yerlere basarak çıkıyprım ki ses çıkmasın uyanmasın diye![]()
Evet onden sagarsam ya biterse diyorum, sonradan sagicm ben bakalim ne cikicakBenimde korkum o oluyor
Ay bende bu yüzden sagmiyorum ablam sağ sutunundiyor ya emmek istsrse süt bulamazsa diyorum oda diyor sagilmis sutu verirsinnama biberona alışırsa diyorum zTn ise başlayınca mecbur aliscak evdeyken bol bol emsin
Uyuduktan sonra 25dk yaninda mi beklemek gerekiyomus?Evet uykuya dalması için ideal süre sanırım anne yanındaAma anneler yorgun anneler bitkin
![]()
9:30muu benimki simdiye kadar hic 9:30da uyumadi, hep 11 12
Bakiyim bi cok tesekkur ederim
O lanet parkelerden bizde de var malesef, cocugu en cok uyandiran sey o evdeki ya
Ahahah citirdamayan yerleri tespit ettin dimiayni bende oyleyim, bebikler bizi ne hallere soktu ah
Evet onden sagarsam ya biterse diyorum, sonradan sagicm ben bakalim ne cikicak
Uyuduktan sonra 25dk yaninda mi beklemek gerekiyomus?
Benmde bu hafta başladı dökülmeye.Kizlar benim saçlar elden gidiyiiii avuç avuç dökülüyor resmenbemiks evigen bepanthene serumlarini kullansam sorun olurmu ki bakim icin ?
Odanın ısısını 24,5 ta tutuyorum. Minik fanli ısıtıcı var giydirip kremlerken onu da açıyorum bazen. İçine atlet ve uzerine de uzun patikli tulum giydiriyorum. Uyuyunca da penye battaniye örtüyorum belden asagisina. Tabi giydir uyut bu öyle yazdığım kadar kısa sürmüyorHer akşam banyo yaptırdıktan sonra nasıl giydirip yatıyorsun en merak ettiğim konulardan biri![]()
Bizimki her gündüz uykusuna dalarken en az 3-5 kere sıçrayarak uyanıyor. Cok sık oluyor biz de ama sadece gündüz uykularında rastladim.Kizlar Güneş 9 gibi uyudu simdi uyandı yanındaydım sıçradı resmen sizinkilerde bu şekilde korkuyor mu ?
Gündüz hadi neyse de gece zor yaEvet uykuya dalması için ideal süre sanırım anne yanındaAma anneler yorgun anneler bitkin
![]()
Almayınca napıyor çok mu ağlıyorBak simdi koydum yatağına gözümden uyku akıyor tam daldım 10 dk uyandı gözler kapalı agliyo
Güneş erken doğduCok uykum var beee bari bu gece anana acı Güneş![]()
25 dakka beklemek miii, ev işleri büyüğün dersi derken kendime 5 dakka ayıramıyorumMaşallah Ahseneİnşallah uyku düzelir ya uykusuzluk zor bana da
Doktora emzirirken uyuttuktan sonra bazen 25 dk bekleyemiyorum demiştim. Oda bana kendine yaparsın. İnsanlar uyku düzeni oturtmak için uğraşırken senin böyle bir sorunun olmayacak demişti
![]()
Valla yaklaşık bir aydor vermiyordum. Ama bugün bir kere 4 damla verdim. İlaçtan mıdır bilmiyorum ama 2 kere kustu köpüklü köpüklü, öksürüğü var zaten balgamlı muhtemelenBenimkide dun gece uyumadı ayağıma fln aldim memeden çektim an ağlıyor
Ve esnek değil kaskatı şekillendirip kucağıma alamıyorum çocuğu:)
Bakalim bu gece nasil olucak ama 10 buçukta beri sürekli kalkip 45 dk memede duruyor simdi tekrar memede bu gecede saat basi ayaktayız
Gaz ilaci vermeye devam ediyor musun
Ahahah yavaş yavaş alışır ya çok zorlandığında ver elinle tut desyekle gerekirseBen ilk gün verdim ağzına bir ay emdi
Sonra çekti çekti sür gelmeyince attı
Sonra hiç almadi
Sonra ogurmeue başladı
Geçenlerde denedim ağzında oynayip durdu tekrar deneyince güldü oyun yapiyorum sandı sanırsam![]()
Emziği işte böyle karnı tok ama tam dalamamışlen veriyorum ben. Onla upraşorken uyuyor zaten. Dalınca alıyorum geri.Bak simdi koydum yatağına gözümden uyku akıyor tam daldım 10 dk uyandı gözler kapalı agliyo
Ettim tabi etmem mi ceylan gibi sekiyorum parkelerin üstünde söve söve9:30muu benimki simdiye kadar hic 9:30da uyumadi, hep 11 12
Bakiyim bi cok tesekkur ederim
O lanet parkelerden bizde de var malesef, cocugu en cok uyandiran sey o evdeki ya
Ahahah citirdamayan yerleri tespit ettin dimiayni bende oyleyim, bebikler bizi ne hallere soktu ah
Evet onden sagarsam ya biterse diyorum, sonradan sagicm ben bakalim ne cikicak
Uyuduktan sonra 25dk yaninda mi beklemek gerekiyomus?
Benmde bu hafta başladı dökülmeye.
Odanın ısısını 24,5 ta tutuyorum. Minik fanli ısıtıcı var giydirip kremlerken onu da açıyorum bazen. İçine atlet ve uzerine de uzun patikli tulum giydiriyorum. Uyuyunca da penye battaniye örtüyorum belden asagisina. Tabi giydir uyut bu öyle yazdığım kadar kısa sürmüyor1-1,5 saat
Bizimki her gündüz uykusuna dalarken en az 3-5 kere sıçrayarak uyanıyor. Cok sık oluyor biz de ama sadece gündüz uykularında rastladim.
Almayınca napıyor çok mu ağlıyor
Güneş erken doğdu![]()
25 dakka beklemek miii, ev işleri büyüğün dersi derken kendime 5 dakka ayıramıyorum
Valla yaklaşık bir aydor vermiyordum. Ama bugün bir kere 4 damla verdim. İlaçtan mıdır bilmiyorum ama 2 kere kustu köpüklü köpüklü, öksürüğü var zaten balgamlı muhtemelen
Ahahah yavaş yavaş alışır ya çok zorlandığında ver elinle tut desyekle gerekirse
Emziği işte böyle karnı tok ama tam dalamamışlen veriyorum ben. Onla upraşorken uyuyor zaten. Dalınca alıyorum geri.
Ettim tabi etmem mi ceylan gibi sekiyorum parkelerin üstünde söve sövebide yatıracağım zaman evdekileri odaya yaklaştırmıyorum onlar ben gibi yerini bilmiyor
![]()
Sleepy nin kalıpları çok dardı yaBen sleepy den memnunum sorun yaşasam bende goon a geçecektim![]()
Canım diğer mesajı alıntılamayı unuttumHep denedim almadı![]()
Canım diğer mesajı alıntılamayı unuttum
Benim bebe de sıçrar hatta bazen deli gibi ağlar ki o zaman gaz sancısı oluyor
Aynen canım o deli gibi ağladığında hemen kaldırıp sırtını sıvazlıyorum pat pat yapıyorum gazını atıyor sonra susuyor. Acı veriyor demek kiYavrularim gazdan demek![]()