Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ya gece surekli memede olmak istiyormu bu aralar gözler kapalı vaziyette
Emzik benimkide almiyor
Emzik oğlum almıştı ama gece bağımlısı gb
Ağzından düştükçe uyaniyordu 9 aylikken fln bıraktirmistim🤣
Canim benimki gece gündüz memede doktora sordum gecen gittigimde hatta oda bana hala gaz problemi yasiyor olabilir bide alerjik durumunuz var sizinle huzurlu hissediyor bırakın istedigi gibi emsin uyusun dedi zaten 2 ay sonra ek gıdalara baslanicak ozamn rahat ediceksiniz azıcık sabredin dedi 😇

Kabızlık vardı bizde de arttı mamadan oluyor dediler bilemiyorum. Bide kabızken yeşil oluyordu şimdi sarıya normal rengine döndü
Mamalar yapiyor ya biz sma dan aptamile gecmistik cocugun tüm boşaltım sistemi degisti asiri kusma gaz kabizlık artik mama vermiyorum sinir oldum onun yerine süt yapicak seyler tuketiyorum gerekirse saatlerce emziriyorum ama bi tık rahat etti yavrum

sweetgirlcandy sweetgirlcandy canim ishal demişsin ya benimkide 2 gündür az az sulu sulu yapıyor birazda koku var sanki
Usuttuler mi acaba
Dun sabah 5 de yaptı aksam 5 gb tekrar yaptı bide gaz çıkarırken yaptı
Valla bilmiyorum ki havalar soğudu da gece uyku tulumuyls yatıyor öğlene kadar duruyo üstünde. Öğlen altına 2 alt 2 çorap giydiriyorum üstüne de yelek. Bizim ev soğuk baya üşütmemeye çalışıyorum. Kaç gündür banyo yapacak bi yaptıramadım soğuk diye. Normalde 1 kere yapardı bu zamana kadar sadece 2 kez 2 kere yaptı. Dün öğlen gece 1 sabah 7 de olmak üzere 3 kere yaptı. Daha 24 saat olmadı 24 saate kadar kaç kere yapcak bakalım 🤭

Bende dün cıvık görünce korktum ama benimki arada yapiyordu
İshal olması için 7 kez diyor doktor
Benim ki de arada yapıyordu. Ama genel olarak kabızdı mamadan. Değişince rahatladı sanırım 😂
Mamalar yapiyor ya biz sma dan aptamile gecmistik cocugun tüm boşaltım sistemi degisti asiri kusma gaz kabizlık artik mama vermiyorum sinir oldum onun yerine süt yapicak seyler tuketiyorum gerekirse saatlerce emziriyorum ama bi tık rahat etti yavrum
Evet ya kimi kabız yapıyor kimi ishal yazık yavrulara

Canim ben yanıma alamam oğlum gece yanıma geliyor
Ayaktayken bile uyumamaya gayret ediyorum
Bu beşikten var bendede salonda gunduzleri onda sallıyorum gece de salonda yattim artık bunaldım yatak odasındayim2 gündür park yatakta

Catlak-kurabiye Catlak-kurabiye bizim veletler neden böyle
Ah ah 😒🥵 şu 4.ayı atlatalım uyku eğitimine başlıcam

Benim ki de arada yapıyordu. Ama genel olarak kabızdı mamadan. Değişince rahatladı sanırım 😂

Evet ya kimi kabız yapıyor kimi ishal yazık yavrulara
Valla sırf bu yüzden ek gıdaya erken başlamak istiyorum ben doktorlada konusucam tamam derse 5. Ay azar azar vermeyi planliyorum .. bide arada sosyal medyada paylasim yapan annelere denk geliyorum ne tuhaflar ya 1 aylik bebege danone yediren bile var 😵‍💫 bizmi çok pinpirigiz insanlarmi cok rahat cozemedim kendi yedikleri yemeklerden banip tattiriyorlar falan 🤣🤣 delircem inanki ben simdiden bebe bisk. Nasil yapilir onu arastiriyorum yapmaya calisiyorum bikere denedik olmadi bidaha ablamla yapcaz esimde diyor ki sen cok evhamlisin markettekilerle buyumedikmi biz yesin ondan diyor bazen hak vermiyo degilim ona 😂😂

Canim benimki gece gündüz memede doktora sordum gecen gittigimde hatta oda bana hala gaz problemi yasiyor olabilir bide alerjik durumunuz var sizinle huzurlu hissediyor bırakın istedigi gibi emsin uyusun dedi zaten 2 ay sonra ek gıdalara baslanicak ozamn rahat ediceksiniz azıcık sabredin dedi 😇

Bende 2 Ay sonda ise baslicam diye istedikçe tutuyorum benim de hoşuma gidiyor
Geceleri de 2 saatte 1 saatte birnkalkar emer geri uyurdu emme suredi bazen 40 dk bulurdu o bırakana kadar
Simdi gece emiyor yarım saat diyelim bıraktığım an besige başlıyor gözü kapalı aglamaya

Valla bilmiyorum ki havalar soğudu da gece uyku tulumuyls yatıyor öğlene kadar duruyo üstünde. Öğlen altına 2 alt 2 çorap giydiriyorum üstüne de yelek. Bizim ev soğuk baya üşütmemeye çalışıyorum. Kaç gündür banyo yapacak bi yaptıramadım soğuk diye. Normalde 1 kere yapardı bu zamana kadar sadece 2 kez 2 kere yaptı. Dün öğlen gece 1 sabah 7 de olmak üzere 3 kere yaptı. Daha 24 saat olmadı 24 saate kadar kaç kere yapcak bakalım 🤭

Bakalim 3 se sıkıntı yapma
Benimde kafama takıldı dun ama sorsam sayısı 2 desem ishal diyemeyiz diyecek
Ama benimki alttan baya baya gazla yapti sulu kakayi

Bende 2 Ay sonda ise baslicam diye istedikçe tutuyorum benim de hoşuma gidiyor
Geceleri de 2 saatte 1 saatte birnkalkar emer geri uyurdu emme suredi bazen 40 dk bulurdu o bırakana kadar
Simdi gece emiyor yarım saat diyelim bıraktığım an besige başlıyor gözü kapalı aglamaya
Kuzum ya sizler inanirmisiniz bilmiyorum pek ama ben nazara cok inaniyorum hatta gunduz tvden bakara suresini aciyorum dinliyoruz birlikte rahatliyor benim oglan nene dede varsa aileden okutun ben hep okutuyorum uykusunda aglamiyor ozaman

al benden de o kadar.

Evet bende ilk dalışta emzik. Derin ıykuya geçtiğinde kendi atıyor zaten emziği

Sabaha kadar emzik tabi normal değil o ayda zaten kilo alımları azalıyor. Gece aç kalırsa kilo verir ki bebe.
Ben işe başlama ihtimaline karşı denedim bi kaç gün. Ama düzensizdi. O yüzden farkınsa değilim artışın. Mastit olmazsın da gereksiz sağım tanzik yapar o sıkıntı. Tanzik de meme reddine sebep oluyor. Benim o sağımlar bir memede tanzik yapmıştı bıraktım sağmayı. Zaten sonra işe dönmemeye karar verdim. Facebook da emzirme akademisi var, oraya bir danış istersen. Emzirme danışmanları yönetiyor sayfayı.
Yanii evett atıyo

Biz bile etkileniyoruz teyzem rizeden köyden istanbula geliyo hemen hasta oluyo 3 5 gün anca geçiyo
Bende nezaman aydina gitsem bebe hemen hasta oluyor esimde hava degisimi yuzunden diye bana kızıyo gondermiyo biyere artık 🥴

• Beğen
Reactions: Jou
Bende nezaman aydina gitsem bebe hemen hasta oluyor esimde hava degisimi yuzunden diye bana kızıyo gondermiyo biyere artık 🥴
Olsun hasta mecbur olucak yanii benimkide hava soğudu artık istanbul yok diyo kafayı sıyırmış bunlarr tabi kendi anasınin odası buz oluyo çunkü biliyo ondan birleştiriyo anamla halbuki annem doğalgazı dünyalarıı yakar kvler yakmazz

Kuzum ya sizler inanirmisiniz bilmiyorum pek ama ben nazara cok inaniyorum hatta gunduz tvden bakara suresini aciyorum dinliyoruz birlikte rahatliyor benim oglan nene dede varsa aileden okutun ben hep okutuyorum uykusunda aglamiyor ozaman

İnanırım kuzum babasi surekli okuyor ama dedesine de okutayım bi

Valla sırf bu yüzden ek gıdaya erken başlamak istiyorum ben doktorlada konusucam tamam derse 5. Ay azar azar vermeyi planliyorum .. bide arada sosyal medyada paylasim yapan annelere denk geliyorum ne tuhaflar ya 1 aylik bebege danone yediren bile var 😵‍💫 bizmi çok pinpirigiz insanlarmi cok rahat cozemedim kendi yedikleri yemeklerden banip tattiriyorlar falan 🤣🤣 delircem inanki ben simdiden bebe bisk. Nasil yapilir onu arastiriyorum yapmaya calisiyorum bikere denedik olmadi bidaha ablamla yapcaz esimde diyor ki sen cok evhamlisin markettekilerle buyumedikmi biz yesin ondan diyor bazen hak vermiyo degilim ona 😂😂
1 aylık bebeğe de yani verilmez. Ben çok evhamlı değilim. Elimden geldiğince uzak tutmaya çalışcam yapay şeylerden. 5.ay başlıycam bende ya doktorum 6 dedi de. Tadımlara başlarım
Swoot anlattımi ben geç gelmişim.anlatmadıysa anlatayım😀
Anlattım kopyala yapıştır 😂😂

Back
X