Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
M -Murphy bugün ne yiyor kuşumuz havucun son günü bizde yarın patates vercem. Patatesin 3.günü de kabak patates havuçla çorba yapcam tatlı patates yokmuş burda migros sanala baktım yok bide Carrefour a bakcam bakalım

Bizde bugün patatese başlıyoruz kabakla başladık çok sevmedi içine zeytinyağı koyuyormusun canım

Savaş gibiydi temiz temiz duruyo baza altında
Zafer senindir
@Dreamgirls nerelerdesin? Benim oğlan da dün sünnet oldu. Siz iyileşmişsinizdir artık dimi, nasıl geçti süreciniz. Bakınca üzülüyorum ya yazık yavruma
Hayırlı olsun canım bende öyle hissetmiştim. Bir kaç güne toparlar. Büyüyünce daha zor oluyormuş şimdi bezinin içinde iyileşir.
Sıkı giydirme alt tarafını. Belirli bir süre tummy time da yapmamıştık biz

Reactions: Jou
Bizde bugün patatese başlıyoruz kabakla başladık çok sevmedi içine zeytinyağı koyuyormusun canım
Kabağa koydum yağı ilk 2 gün çok güzel yedi 3.gün pek severek değil havuca koymadım zaten ishal gibi yapıyor diye. Havuca da konulması gerekiyormuş A vitaminin emilmesi için mi ne

Kızlar az önce kontrolden geldik,boyu 67,kilosu da 7,800 civar bişey.doktor guzel kilo almiş dedi.ben artik doymadigini hissediyorum dedim,haklısın dedi doktor.kilolu bebekler bu ay da anne sutuyle doymayabilir,artik tadimlara sebze ve yogurtla başla dedi.hayirlisiyla yarin havucla başliyorum.
Bizim menenjit aşisina 7. Ay demisti.ben 5 aya cekelim mi dedim olur 10 gun sonra getir aşisini yapalim dedi.
Bu bebek cok hareketli dedi, Altini bezlemek,pantalonunu giydirmek icin odadaki hemşire kizlar elimden aldilar ama 2 kisi zor altini kapatti,keşke ben kapatsaydim dedim:))
Bide bebikle bol bol konuşun artik dedi doktor bu kadar:)
Ha bide bidahaki ay göz muayenesi varmiş

E bebekten bi tane mama onlugu aldim onu naylon,arkasi yumusak kolay yikanir tavsiye olarak şuaraya resmini birakiyorum
Biliyorum görmüştüm bunu bende alacağum kuzu hayırlısı olsunn niye doymadığını düşünüyosun ki ama bebeğin gayet iyi kilo almış maşaallahh

Biliyorum görmüştüm bunu bende alacağum kuzu hayırlısı olsunn niye doymadığını düşünüyosun ki ama bebeğin gayet iyi kilo almış maşaallahh
Çok emmek istiyo bu ara,mesela kaşikla demir ilaci verirken bile kaşigi yalayip yutuyo oyle hossediyorum yaa doktorda destekleyince.zaten tadimlara baslasam ancak 5 bucuk aya ögüne gecerim
Bide ben arada sagiyorumya,mesela biberonu bitiriyo gene istiyo

Heee ozaman baya istiyo belli benimkide demir ilacını emiyo yiyo bayaa hatta bayila bayıla sanki oda hazır

Heee ozaman baya istiyo belli benimkide demir ilacını emiyo yiyo bayaa hatta bayila bayıla sanki oda hazır
Mesajimi duzenledim gordun mu bilmiyorum.ben sağiyorumya bazen sütumu.. biberonu bitiriyo ağliyo gene istiyo.sonra meme veriyorum ama baya sagmiş oliyorum zaten süt kalmiyo.

Reactions: Jou
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…