Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Oyy kuzum benim

Canim bebislerin once kafasi gelişti,simdi govdesi gelişti en son bacaklar gelişecek,daha var bacaklara.dikkatli olun fazla ayakta tutmamaya çalişin.bacaklar henuz guçsuz agirlik bacaklara binmesin
Yok kuzu agirligni verdirmiyoruz

İnsan danhiç kıyamıyor ya öyle ağlayınca. Birkaç güne hiçbi şeyi kalmaz toparlar hemen küçük olmaları avantaj

Sevgili arkadaşlar sizler astronot,kozmonot kabanlarinizi kaç ay olarak aldiniz,ben bugun e bebekte bi tane beşigin icinde denedim ogluma.1 yas denedim buyuktu,ama baska beden yoktu.onunde ayı vardi ama fermuarlar berbatti zorla actim sonrada kapatamadim nefret ettim

Bizi bir hafta sonra kontrole çağırmıştı ondan sonra yüzü kendimize dönük tutmaya başladık. Krem verdi dimi

Tombiş tombiş ya maşallah aynı performansı el gıdada da bekliyoruz ama sen benden erken başlıcaksın bi bak bakalım inşallah iştahı devam eder
Inşallah canim iştahli olur,ablasina keke yapiyorum o da yanimda bebeyatmazi yiyo:)

Eklentiler

• 20221028_191831.webp
    30,2 KB · Görüntüleme: 42
Ben hm den 9-12 aylık aldım. Birazcık büyük ama onu zaten ancak aralikta giydiririm diye düşündüm daha o kadar çok soğuklar olmadı. Bu arada benm kızım 6200 gr suan. Benmki ufak doğdu belki sizlerinkine tam olabilir.

Heralde ben de 9-12 alirim ellerini ayaklarini kapamasi cok sorun olmaz zaten

Canim ben sağdiğim icin nekadar içmek istedigini biliyorum artik.ama eskisinden daha fazla içmek istiyo.e mideside buyudu yetmiyo.benim corbaya felan gecmem 5 bucuk ayı bulur tabi 6 aya yakin.şimdilik tadimlar

Haklısın tadimlara başlamak gerekir

Ben 6-9 aldım çok büyük. Geçen lcw dan 6-9 peluş tulum aldım o daha iyi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…