- 30 Mart 2013
- 2.841
- 4.578
- 333
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #91.521
Bide saçlarini salmişin boynunu bükmüşunAmaann uzak durr benden haaa![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bide saçlarini salmişin boynunu bükmüşunAmaann uzak durr benden haaa![]()
YunSev bebegim nasıl oldunuz
Allah a yakın bana uzaksınBide saçlarini salmişin boynunu bükmüşun![]()
Iyi ettiinn bi ara tereyag erit tavada pekmez koy limon sık kapat iç iyi gelirrKuzum güneşin atesi şükür çıkmadı bende halsizim boğaz için pastil attim
Evet ya valla ikimizde resmen sınanıyoruz. Yani sürekli aklıma başka şeyler geliyor. Kanda bişey çıkmadı idrar veremedik acaba idrar yolu enfeksiyonu mu ya da reflü mü diye düşünmeden edemiyorum. Dişten olduğuna %100 emin olsam bu kadar takmam. Ama sanırım da diş heralde iyice belirginleşmiş dün beyaz gördüm bugün yoktu siyah olmuş ondan sonra çıkıyor sanırım geçen de öyle oldu. Ama su içiyor ek gıda da eh işte yine yiyor. Sadece mama da böyle oluncaAh kuzum ya bi noktadan sonra sabır tükeniyor dunde ben kızdım uyu artık diye konuşuyor u u u diye çok zor ya
Ben uykudan sen mamadan
Bende kızdığında eşim yorum yapınca daha bir kahirlaniyorum ama annelerin stresini anlayamazlar
Bugün benim dana da sürekli bi kalkmaya çalışıyordu. 2 gündür de dönmeyi öğrendi iyice. Bu sabah mizmizlaniyodu arkamı döndüğümle beşikte göz göze geldik yüz üstü dönmüş bana bakıyor beşiği üsttenKizlar güneş ne yüzüstü ne sırt üstü yatıyor sürekli tutunup kalkmaya çalışıyor sizde durumlar böyle mi sürekli kucak ya da ayakta tutunurken tutmak gerek oyuncaklara emekleme pozisyonunda atlıyor ama tabi ben tutucam
Bana da kusarsan yan çevir şuraya kus dedilerSezeryana ilk girince belden yapilan iğne tansiyonu düşuruyoya,benimkini yerle bir etti..anestezi uzmanina dedimki dogurmuycam midem cok bulaniyo,şu örtüyüde biraz çekin boğulcam dedim![]()
Benimki de söylemiyor ki öyle şeyler. Garip garip sesler çıkarıyor. Gel gel yapıyor bide alkış yapmaya çalışıyor bazen. Oturma desen devriliyor hala desteksiz tam oturamıyorKizlar ya benim oğlan çok tembel sanirim hiç bir gelişme yok hep aynı babıldamıyor sadece agi anne puuu dio oturmuyor hemen yana yatiyor gel gel yapiyoruz tepki vermiyor gülüyor gunde 2 saatimi sadece ona ayiriyorum ugrasiyorum konusuyorum isimi gucumu birakip ama o sadece bakiyor tepki vermiyor gulme ve ciglik atma disindapinpirikliyim biliyorum ama bicok bebegin bu aylarda oturmaya kelime kurmaya calismasina sahit olunca kendimi sorguluyorum
Bi bilgi geçeyim sarı kayısılarda ilaç oluyormuş gün kurusunda olmuyormuş o yüzden gün kurusu tercih edilmeliGün kurusu şeklinde mi sarı kayısı olarak mı kuzum
Ben kaynattımAy daha o malzemeler yıkanacak çok iş var. Sen alıştırma bardağını sadece yıkadın dimi kaynatma vs gerekmiyor dimi
Arada da kaynatıyorum benOfff yaaa kaynatma işlemleri bittiği gün göbek atıcamÜstüne hiç bakmadım bir bakayım. Sadece aldığım yerde satıcıya soru sormuşlar, ilk kullanımda kaynatmak gerekiyor mu diye oda ılık sabunlu su ile yıkarsanız yeter diye cvp verilmiş. Sadece ilk kullanımda kaynattın dimi sonrasında hep yıkayıp kullanılıyor. Saolasın bu arada
![]()
Oo sen 4 öğün mü yapıyorsun canım. Walla bize göre çok çünkü bnm kız açmıyo bile ağzını yemiyo yanı. Emiyorsa eğer bana biraz çok geldi 4 öğün ama mama yla besleniyorsa gayet normal . Tabi yine de sen daha iyi bilirsin ne kadar ihtiyacı olduğunu canimyaa aslında baya da az yiyor. sabah en fazla yarım yumurta sarısı, öğlen 1-2 çorba kaşığı yoğurt, ikindi 3-4 çay kaşığı sebze zeytinyağlı (patates filan vermiyorum) , akşam 5-6 çay kaşığı elma yada armut püresi. çok mu bu sence??
Gitmez mi hemen kardeşine gidiyo bana baktığı fln yokYaaa beraberr ooyyyy ablada hoşuna gitmistirr
YaaaaaaaaaaaaaaGitmez mi hemen kardeşine gidiyo bana baktığı fln yoko da ablayı görünce yüzünde gülücükler acıyo hemen. Bn bebek arabasını sürerken o da kenardan tutar illa bana yardımcı oluyormuş kardeşine destek oluyormuş
![]()
emiyor, gece yatmadan önce 90cc mama veriyorum sadece. doktor bize böyle yapmamızı söylediOo sen 4 öğün mü yapıyorsun canım. Walla bize göre çok çünkü bnm kız açmıyo bile ağzını yemiyo yanı. Emiyorsa eğer bana biraz çok geldi 4 öğün ama mama yla besleniyorsa gayet normal . Tabi yine de sen daha iyi bilirsin ne kadar ihtiyacı olduğunu canim
Yaa yiyerimmm seniiiYaaaaaaaaaaaaaa2ci bebe fikri için çık aklımdannn
![]()
![]()
Kiz valla normal olan bebe anormal geliyor bazen bana milletin cocuklarini gorunce bide canli canli yakin cevremdekilerin cocuklari oldugu icin bian korkuyorumBenimki de söylemiyor ki öyle şeyler. Garip garip sesler çıkarıyor. Gel gel yapıyor bide alkış yapmaya çalışıyor bazen. Oturma desen devriliyor hala desteksiz tam oturamıyor
Evet kullandım geçmedi sonraki kontrolde yazayım bitti demiştim unuttu bu ayda ben unuttum demeyi popoya bakmadı bu sefer. Eczaneden olmadı kendim alayımyaa kıyamamkrem kullanıyo musunuz çatlak için??
2Ci si bana yaramaz bebeolcak gibi geliyo ondan korkuyomYaa yiyerimmm seniiihemen yap hazır gaza gelmişken
![]()
Anladım canım ya bebekten bebeğe çok farklı bu isler . Neyse sen zeytinyağını sur dene bence . İns ilerlemez çatlak vs olmaz kuzumemiyor, gece yatmadan önce 90cc mama veriyorum sadece. doktor bize böyle yapmamızı söyledi. aslında miktarlar çok az olduğu için dört öğün sayılmaz. hepsini toplasan yarım bebek kavanozu eder. meyveyi sabah versem, yoğurdu sebzeyle versem iki öğün oluyo mesela
bi de alışmazsa diye korkuyorum o yüzden 1 kaşık da olsa veriyorum hepsinden her gün.