- 31 Ekim 2019
- 1.871
- 3.819
- 133
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #9.701
Kız fark ettin mi bilmiyorum ama aşı yapan kadınlar daha çok hamile kalmış çok enteresan değil mi?Bende 2ci dozumu vurunca kaldım o ay şaşırdımda kaldımm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kız fark ettin mi bilmiyorum ama aşı yapan kadınlar daha çok hamile kalmış çok enteresan değil mi?Bende 2ci dozumu vurunca kaldım o ay şaşırdımda kaldımm![]()
Aynen bendee, 2 yıl gebe kalamamistim. Tesadüf mü oldu bilmiyorum![]()
Al bak demek ki aşının bi olayı var burdaKız fark ettin mi bilmiyorum ama aşı yapan kadınlar daha çok hamile kalmış çok enteresan değil mi?![]()
Ya ben ondanmı diyorum bilmiyorum bide nisandan beri pek regl olamıyordum korona olmuştum regl düzenimi bozmuştu baya 4 ay 2 kez regl oldum ben agustos sonunda ağır enfeksiyon kaptım herhalde içim iyice temizlendi ve ben duzenli regl oldum o olduğum gün 2ci dozumu oluyim çıksın aradan dedim hiç kesilmedi devam etti öyle o ay dedim genede düzenli çalışalım dedim hep yürüyüş yaptım yumurtalarım belki hareketlenir dedim 3 sene dir olmuyordum çünkü herşeyde var bi hayırrrAynen bendee, 2 yıl gebe kalamamistim. Tesadüf mü oldu bilmiyorum![]()
Omu değilmi bilmiyorum canım işte enfeksiiyon geçirince regl düzeldii bende anlamadım hangisiKız fark ettin mi bilmiyorum ama aşı yapan kadınlar daha çok hamile kalmış çok enteresan değil mi?![]()
Allah en güzel zamanı nasip etmiş canımYa ben ondanmı diyorum bilmiyorum bide nisandan beri pek regl olamıyordum korona olmuştum regl düzenimi bozmuştu baya 4 ay 2 kez regl oldum ben agustos sonunda ağır enfeksiyon kaptım herhalde içim iyice temizlendi ve ben duzenli regl oldum o olduğum gün 2ci dozumu oluyim çıksın aradan dedim hiç kesilmedi devam etti öyle o ay dedim genede düzenli çalışalım dedim hep yürüyüş yaptım yumurtalarım belki hareketlenir dedim 3 sene dir olmuyordum çünkü herşeyde var bi hayırrr
Canım ben deerma nınkini aldım f600olan çok memnun kaldım tipi şekli çok hoşuma gitmişti bir de esans ekleme özelliği var 5lt kapasitesi var üstten dolum özelliği yok kaldırıp doldurup yapıyorum çok uzun süreli kullanmadığım için suyunu sık değiştirmiyorum çocuk olunca nasıl olur bilemedim fakat üstten dolum olan modelleri de var f300 gibi onlara da bakabilirsin kullananlar memnundu üstten dolum olması avantajlı fiyat olarak da uygun alacaksan bir de kasım sonu indirime girebilirKızlar günaydın
Gece çok tikandim hem öksürük hem burnum tikaliydi. Bebek için alacaktım zaten ama bana da çok lazım o yüzden buhar makinesi öneriniz var mı, kullandığınız ya da arastirdiginiz bir model var mı
Gerçektende öyle klomen aşılama hiçbirşey değilmişşAllah en güzel zamanı nasip etmiş canım![]()
Ya ben ondanmı diyorum bilmiyorum bide nisandan beri pek regl olamıyordum korona olmuştum regl düzenimi bozmuştu baya 4 ay 2 kez regl oldum ben agustos sonunda ağır enfeksiyon kaptım herhalde içim iyice temizlendi ve ben duzenli regl oldum o olduğum gün 2ci dozumu oluyim çıksın aradan dedim hiç kesilmedi devam etti öyle o ay dedim genede düzenli çalışalım dedim hep yürüyüş yaptım yumurtalarım belki hareketlenir dedim 3 sene dir olmuyordum çünkü herşeyde var bi hayırrr
Kızlar doktorlar diyor zâten bu sene hamilelik arttı ve ikizler de çoğalmışAllah en güzel zamanı nasip etmiş canım![]()
Evet busene baya baya kalan varrKızlar doktorlar diyor zâten bu sene hamilelik arttı ve ikizler de çoğalmışbunlar aşının içine koronada ölen kişilerin yerini doldurmak için bize gebelik eklettiler
![]()
Ama sen emin ol aşıdan kaldık bende 3 senelik evliyim ve düşük kimyasal geçirdim ne yaptılar bilmiyorum ama iyi yaptılar hepside allahın mucizesi tabikiEvet busene baya baya kalan varr
Hakikaten bu sene senelerce gebelik haberi bekleyen bir sürü kişiden gebelik haberi aldım bendeKızlar doktorlar diyor zâten bu sene hamilelik arttı ve ikizler de çoğalmışbunlar aşının içine koronada ölen kişilerin yerini doldurmak için bize gebelik eklettiler
![]()
Doğuma kadar almayıp üstüne kilo vermek maşallah ya bebeğin de kilosu iyidir muhtemelen çok duydum böyle olanlarıay kuzu sorma psikolojim bozuldu benim de giremeyince taytlara hahaha. ki ben de 36 - 38 arası gider gelirim kalıplarına göre. içimden sövdüm onlara. hiç mi kilo almadınız insafsızlar diye hahaha kardeşim 56 kilo ile hamile kalmıştı 7 ay boyunca hep kustu 53 kilo ile doğuma girmişti :) kuzenim 18 kg almıştı ama o da 53 kilo ile mi ne hamile kalmıştı. anlayacağınız hiç işime yaramadı kıyafetleri olmaları hahaha. ben 70 ile hamile kaldım allah sonumu hayır etsin haahah
Tabiiii o ayrııAma sen emin ol aşıdan kaldık bende 3 senelik evliyim ve düşük kimyasal geçirdim ne yaptılar bilmiyorum ama iyi yaptılar hepside allahın mucizesi tabiki![]()
Günaydın anneler nasılsınız?
Aklıma gelmişken sorayım, ben geçenlerde sqglik ocağına gittigimde tetanoz aşısı için bebeğin hareketlerini hissettiğinde gel dedi ama ben yaptırmak istemiyorum. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Aşı yapana bebek hediye süprizi sona saklamışlarHakikaten bu sene senelerce gebelik haberi bekleyen bir sürü kişiden gebelik haberi aldım bende![]()
Erken doğumu tetikliyor diyorlar ve bazı doktorlar gerek görmüyor. Bende doktoruma soracam tabi bu konuyu.Diğer hamileliğimde 20. Haftada yaptırmıştım. Diğeri de 24.haftada olacaktı sanırım. Anne ve bebeği enfeksiyon riskinden koruyor diye biliyorum. Ben yaptırmayı düşünüyorum sen neden istemiyorsun peki
Ben de yaptırmak istemiyorum diye söyledim sağlık ocağına hatta geçen sene bunu Ankara'da güvendiğim bir doktora sormuştum bana açıklamıştı Dr. Bekir tok sayfasını da takip edebilirsiniz, herkesin kendi tercihi tabiiGünaydın anneler nasılsınız?
Aklıma gelmişken sorayım, ben geçenlerde sqglik ocağına gittigimde tetanoz aşısı için bebeğin hareketlerini hissettiğinde gel dedi ama ben yaptırmak istemiyorum. Sizler bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?
Evet busene baya baya kalan varr
Evet aslında çok iyi araştırmak gerekiyor bu aşı konusunu. Aşının bir yan etkisi olmayabilir belki ama yine de insan bi muallakta kalıyor.Ben de yaptırmak istemiyorum diye söyledim sağlık ocağına hatta geçen sene bunu Ankara'da güvendiğim bir doktora sormuştum bana açıklamıştı Dr. Bekir tok sayfasını da takip edebilirsiniz, herkesin kendi tercihi tabii
Hamile kalamayanlara duyurun bence10 yıldır çocuk bekleyen kuzenim bile hamile kaldı cidden bu sene baya bereketli bir sene oldu![]()