Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Reactions: Jou
Sıpaaaa

Genede alamaammmmm ama ben istemem robotu pek sevmedim halamda vardı çünkü
Ya bosch istiyorum yada dyson

Oo dyson kablosuz süpürgesinden almayı çok isterdim sende en pahalısından istion:) robotu niye sevmedin kız sen oturuyor o süpürüyor :)

Kesinlikle hiç birsey yapamıyorum haftada bir temizliğe abla geliyor o kadar. Sadece yemek yapabiliyorum o bile zorla yani

Korkuyla bekliyoruz Bingöl bize 1saat. size de yakın
Evet canim yakin bize de.Allah korusun olursa yakin zamanda burda çok evi yıkıp tekrar yaptılar.elaziğ depreminden sonra bilinçlendiler.hasarli ev artık kalmadi.inş bingöl,muş,varto bu şehirlerde planli hazirlik yapiyodur.çunku deprem sessiz sessiz değil,bağira bağira geliyo.siz gosterdiniz mi evinizi,şehir bölgeye?

Dakkabası eline birşeyler veriyorum dursun diye ama gerçekten eve kablosuz süpürge şart diyolardı cocuk icin en ihtiyaç diye şimdi anladım vallahii
Evet nereye koysam durmuyor pazar gunu babasi baksin oyle supureyim diyorum ama busefer aglama krizi basliyor robot alicam ya mecbur hem benim icind3 iyi olcak

Kesinlikle hiç birsey yapamıyorum haftada bir temizliğe abla geliyor o kadar. Sadece yemek yapabiliyorum o bile zorla yani
Kiz ne guzel en azindan haftalik temizlige gelen biri var esimi o konuda asla ikna edemiyorum ya

Evet nereye koysam durmuyor pazar gunu babasi baksin oyle supureyim diyorum ama busefer aglama krizi basliyor robot alicam ya mecbur hem benim icind3 iyi olcak
Canm ben bebişi park yatağina koyuyorum,icine oyuncakta koyuyorum bir sure orda oyalaniyo,ben de icim rahat temizlik yapiyorum.eğer sıkılirsa ayağa kaldiriyorum bi sure de park yatakta sıralıyo hoşuna gidiyo

Canm ben bebişi park yatağina koyuyorum,icine oyuncakta koyuyorum bir sure orda oyalaniyo,ben de icim rahat temizlik yapiyorum.eğer sıkılirsa ayağa kaldiriyorum bi sure de park yatakta sıralıyo hoşuna gidiyo
Park yatagimiz var ama icine koydugumda 5dk snra agliyor yalniz oynamayi istemiyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…