Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
yaa şaka gibi dimi evlenmeden önce biri sana öyle dese gülerdin. Ama yok anacım bizimkiler iste estirikli kız geçen gün bi tanıdığın 4.yu doğurduğunu öğrendim vay be dedim kadın hala taş gibi . Gayet de rahat fikirsiz bi tip
Annem de diyo ki, onun çocukları sakin sessiz oluyo kendi kendine büyüyorlar ondan doğuruyor sürekli. Walla haklı ya .

Kadin olmak zor is benim gardrop tavana cok yakin devasa kız asla silemiyorum sandalyede bile esim silerse oyle ben pek camasir katlamiyorum icerde balkonda hemen katliyorum ondan 1 hafta goturuyor beni vallaha usandim bende okadar temizle yine ayni ama hamileyken yapamam hem cocuk hem hamislik yoruyor simdiden mecbur yardima birini bulmam lazim

Ay yapma be kötüymüş kuzu ama bir yandanda dişi olsun artık ek gıdada başarı istiyorum :)
salya yok ama herşeyi ağzına götürüyor ellerimi alıyor ısırıyor
bazende çenemi ısırıyor
Bu salya bi bizde var sanirim

Hanımlar siz evin tozunu neyle aliyorsunuz? Detarjanli suyla sildiğim zaman iki üç gün toz olmuyor ama sadece suyla sildiğim zaman akşamına hemen yine tozz.
Ben ersagin yuzey temizleyicisini kullaniyorum bitkisel oldugu icin ama bazen misafir geldigi zaman bulasik tabletiyle siliyorum cok guzel oluyor

Ay vallahi öyle kuzum ya
Ay rüyamda 3 numaraya hamileydim Allahım isteyene ver dedim kendime gelemedim 2 gün
Taş gb mi.benim pertim cıktı hurdaya döndüm 2 den sonra ehhehehe
Benim oğlum çok sakindi kuzu ya 2.ondan doğurdum kızımda çok yaramaz onun için son numara olacak kuvveti ihtimal ile
5 kilo vermem.lazim emzirdigim için diyete girmedim henüz 3 Ay sonra başlarım

Ay yerim minik nasıl ❤❤❤
Yorma kendini sakin bırak dağınık kalsın
Vallahi.kizimla.daha kaliteli zaman geçirmeyi planladim artık

Sağ ol teyzoşu yaa güneş e kullanıyor musun kuzum oto koltuğu

Aynen oturtuyorum kuzum 1 aydır
Alıştı arada agliyor ama susuyor sonra
Bakıcı bulamadığımız zamanda baba bakıyordu haftada 2 gun biliyorsun o arada alismis
Babasi onu oto koltuğuna koyup abisini almaya gidiyordu
Okulda girişte seker bi kizce var eşime süper baba geldi diyormuş

Ay yerim minik nasıl ❤❤❤
Yorma kendini sakin bırak dağınık kalsın
Vallahi.kizimla.daha kaliteli zaman geçirmeyi planladim artık
Aşırı halsizim kuzum yarin randevum var bakalim vitaminlerim cok düştü sanirim sabah gözümü zor aciyorum acinca donmeler baslio tüm gün uzanma fırsatim olmuyor aksam pertim cikiyor vallahi zormus emzirirken gebe kalmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…