Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İllaki dediğin gibi kopukluk oluyor. Ben heralde cumartesiyi isteyemem sanırım vermeyedebilirler.
Benim sıkıntım evde annemle bırakınca kvgil hemen üşüşüyorlar annemin başına benim istemediğim hareketlerde bulunuyorlar bebeğime aklım burda kalıyor.
sıkıntı ya vallahi aklın kalınca kötü oluyor
hayırlısı ile 3 yaşına gelsin kreşe göndermeyi düşünüyorum
oğlumun okulu çok iyi bu konuda gönül rahatlığıyla gönderirim
Bu tarz hiç düşünmemiştim önermiyorlar diye.. Bu tarz fileli bir şeydi markasını hatırlayamadım. Tabi 2 senede çok pahalanmışlar. Bahçeli balkonlu yerler için ideal. Tabi her şey gibi belli bir taşa kadar kullanılıyordur. Sizde bu hoppalalardan mı var. Eki Görüntüle 3215453
Kızlar günaydın. Jou
mmm Allah senden razı olsun şurada kuymak-mıhlama paylaştın ben de gördüm yaptım kızım da acayip çok yedi bu sabah ben şok çok dua ettim sana görmesem aklıma gelmezdi
Kızlar günaydın. Jou
mmm Allah senden razı olsun şurada kuymak-mıhlama paylaştın ben de gördüm yaptım kızım da acayip çok yedi bu sabah ben şok çok dua ettim sana görmesem aklıma gelmezdi