• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
İllaki dediğin gibi kopukluk oluyor. Ben heralde cumartesiyi isteyemem sanırım vermeyedebilirler.
Benim sıkıntım evde annemle bırakınca kvgil hemen üşüşüyorlar annemin başına benim istemediğim hareketlerde bulunuyorlar bebeğime aklım burda kalıyor.

sıkıntı ya vallahi aklın kalınca kötü oluyor :(
hayırlısı ile 3 yaşına gelsin kreşe göndermeyi düşünüyorum
oğlumun okulu çok iyi bu konuda gönül rahatlığıyla gönderirim

Bu tarz hiç düşünmemiştim önermiyorlar diye.. Bu tarz fileli bir şeydi markasını hatırlayamadım. Tabi 2 senede çok pahalanmışlar. Bahçeli balkonlu yerler için ideal. Tabi her şey gibi belli bir taşa kadar kullanılıyordur. Sizde bu hoppalalardan mı var. Eki Görüntüle 3215453
Attım işte bendekini. Doktorlar yürüteci önermiyolar hoppala günde 20 dk öneriyolar hem bacak kas gelisimi hem de enerjilerini atabilmeleri için

Yulaflı peynir
Karadut özü

20230310_110958.webp

Kızlar günaydın. Jou Jou mmm Allah senden razı olsun şurada kuymak-mıhlama paylaştın ben de gördüm yaptım kızım da acayip çok yedi bu sabah ben şok😁 çok dua ettim sana görmesem aklıma gelmezdi 😍
Yaaaaaaaaa 🤩🤩 duan kabul olsun insaallaaahhhhh😘😘😘 afiyetler olsunnn muhlama yenmezmi yavvv bayılıruuuhhhhh benimkide baya yedii 🤤 iste buyüzden paylasiyoruz görüyoruz yarin yapayim diyoruz hemen🤤

Yaaaaaaaaa 🤩🤩 duan kabul olsun insaallaaahhhhh😘😘😘 afiyetler olsunnn muhlama yenmezmi yavvv bayılıruuuhhhhh benimkide baya yedii 🤤 iste buyüzden paylasiyoruz görüyoruz yarin yapayim diyoruz hemen🤤

Ne yemek yapacam elcoooo

• Komik
Reactions: Jou
Back
X