Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Aynen canim kkk asisi vurulduk yaptirmycaktim ama hem doktorumuz hemde tanidigim butun saglikcilar yaptir dedi o yuzden fikrimi degistirdim sonradan keske demek yerine
Bencede bende vurdurdum kafam rahat cunku salgın oluyo suriyeliler falan heryerde yabancılafdan kaparlar neolur neolmaz saglık bakanlıgıda 9ay dediyse niye sıkıntı olsun drumda yaptırin dedi bizde yaptırdık

YApıyomu kv vallaha bende 2 ci hamilede neolurum bilmiyorum banada herkes uzak
Evet kuzum yapiyor istedigim zMan ama bende herzaman gidemiyorum duzenim cok bozuluyor ozellikle bebisin uykusu

Reactions: Jou
Bencede bende vurdurdum kafam rahat cunku salgın oluyo suriyeliler falan heryerde yabancılafdan kaparlar neolur neolmaz saglık bakanlıgıda 9ay dediyse niye sıkıntı olsun drumda yaptırin dedi bizde yaptırdık
Aynen kuzum bizim doktorda oyle dedi salgin cok suan gelen bütün mülteci cocuklar aşısız çünkü dedi bitmediler bi ya olan bize oluyor her acidan

Reactions: Jou
Kizlar bugün nohut yemeği yapmayi dusunuyorum etli. Bebis yese bi sorun olurmu ki hic vermedim daha ònce
Olur kuzumm gaz yapıyomuş ama sanırım kabukları cıkıyorsa nohutun gaz yapmıyomuş ben yedirdim dün birşey olmadı

Zaten kurubaklagillere geçebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…