• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Benimki de sevse keşke. Tek sevdiği içecek su ve çay 😒

Çok geçmiş olsun canım 🙁
Kuzum onlarda guzelki ☺️ benimkide su sevmez mesela en iyi sey oysaki.. bide biz ilk meyve suyuyla basladik ya tadimlara ondan daha düşkün sekerli tatlara

Bugün çok zordu. Belise yoğurt verirken birden ağlamaya başladı yüzü kıpkırmızı oldu nefes alamadı evde tektim. O kadar çok korktum ki. Reflü gibi bişi oldu. Midesi ağzına geldikçe sanırım yaktı onu oyüzden canı acıdı diye düşünüyorum. Bir kaç dakika sürdü. Nefes alamıyor. Aldığı zamanlar da çığlığı basıyor ☹️ hayatımın en zor günlerinden biriydi. Sonunda yoğurt ağzından burnunda geldi ve bir süre sonra rahatladı yavrum. Halbuki daha bir kaç kaşık yemişti neden öyle oldu anlamadım. Bugün uyandığından beri çok fazla huzursuzluk vardı. Şimdi nasıl yoğurt vereceğim bilmiyorum çok korktum 😐

Bugün çok zordu. Belise yoğurt verirken birden ağlamaya başladı yüzü kıpkırmızı oldu nefes alamadı evde tektim. O kadar çok korktum ki. Reflü gibi bişi oldu. Midesi ağzına geldikçe sanırım yaktı onu oyüzden canı acıdı diye düşünüyorum. Bir kaç dakika sürdü. Nefes alamıyor. Aldığı zamanlar da çığlığı basıyor ☹️ hayatımın en zor günlerinden biriydi. Sonunda yoğurt ağzından burnunda geldi ve bir süre sonra rahatladı yavrum. Halbuki daha bir kaç kaşık yemişti neden öyle oldu anlamadım. Bugün uyandığından beri çok fazla huzursuzluk vardı. Şimdi nasıl yoğurt vereceğim bilmiyorum çok korktum 😐
Yaaa kuşum benim niye öyle oldu ki acaba. Üşüttü falan mı ki midesi bulandı

Kuzum cok gecmis olsun bende 2 kez yasadim o durumu cennet elmasi ve ekmekte kitlenip kaliyorum ama bi sekilde mudahale ediyorum Rabbim korumuş ayran seklinde verirsin birsey olmaz korkma ben mecbur ekmek veriyorum tutsun midesini diye bide sekerli buz gibi su ic simdi yuregin kalkmistir iyi gelir ( bizde adet böyle korkunca yapariz iyide gelir )

Bizim uyku duzeni diye birseyimiz kalmadi ya sadece sabah 6 da kalkip 9 gibi en fazla 1 saat uyuyor sonra tüm gün ayakta hala uyumadi bayilicam artik

Eklentiler

• Screenshot_20230312-223024_Trendyol.webp
    Screenshot_20230312-223024_Trendyol.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 45
Kızlar aşçı anneden bebek salçası kullananlar açıldıktan sonra zyağı gezdirin yazıyor. Siz nasıl bir saklama yaptınız? 1mrw 1mrw Gugubi Gugubi kimler kullanıyordu başka hatırlayamadım yardım acil 🙈
Ben og natural kullanıyorum canım ama mantık aynı galiba üstünü örter zyağı koydum bir de ben buzdolabında saklıyorum açalı 2 ayı geçti bi sorun yok tadında

Gece uykusu nasıl peki? Rahat veriyor mu? Bana geceleri haram oldu bi kaç haftadır.
Bizim de kötüydü uykular ama son zamanlarda iyice kötü oldu. Gece sürekli uyanıyor geri uyutmak çok zor oluyor bazen 2 saate yakın uyanık kalıyor gece 3 4 gibi:( ben sallanarak uyumasına bağlıyorum desteksiz uyuyamıyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz?

Bizim de kötüydü uykular ama son zamanlarda iyice kötü oldu. Gece sürekli uyanıyor geri uyutmak çok zor oluyor bazen 2 saate yakın uyanık kalıyor gece 3 4 gibi:KK43: ben sallanarak uyumasına bağlıyorum desteksiz uyuyamıyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz?
Beni emzik yapmak istiyor, bizim sıkıntımız o. Gece saat başi kalkip emmek istiyor bazen emiyor bazen de sadece emzik olarak agzinda tutmak istiyor. Buna izin vermedigim de ciglik atarak agliyor. Ayakta sallayarak uyutuyordum normalde ama artik ayakta hemen hemen uyumayi kesti. Kucagimda salliyorum bazen uyuyor bazen ille de meme diye inat ediyor. Ayakta pispisla, gezdir, uyut sonra koy yrm saat sonra başa sar... dişten diyecem ama ust dişleri de patladi artik arsizligindan yapiyor sanirim. Bazen artik sussun diye memeye koyuyorum napicam bilmiyorum, emzige de alıştıramadım 🤷‍♀️ sizin dişler çıktı mı?

Ay nasıl duruyor o kadar saat. Sen yoruluyorsun o yorulmuyor
Inan bende onu sorguluyorum suan agliycak kadar yorgunum hala uyumadi bütün gün pesinde kosuyorum ayaga kalkiyor tutunup düşmesin diye yalnizda birakamiyorum her yeri kurcaliyor cekmeceler hali altlari evin kenar köseleri surekli ayni yerlerde donuyoruz cocuk biranda huy degistirdi uyku yok masallah enerji tavan

Gece uykusu nasıl peki? Rahat veriyor mu? Bana geceleri haram oldu bi kaç haftadır.
1 yada 2 en fazla kalkip emip uyuyor ama surekli ustunu aciyor yerde yatiyorum korkma duser diye bi yukari bi asagi capraz yanlama her cesit uyku poz. Giriyor sabaha kadar bende 10 kez uyanip duzeltip ustunu ortup bidaha yatiyorum tabi uykum bölük börçük oluyor alamiyorum

Bizim de kötüydü uykular ama son zamanlarda iyice kötü oldu. Gece sürekli uyanıyor geri uyutmak çok zor oluyor bazen 2 saate yakın uyanık kalıyor gece 3 4 gibi:KK43: ben sallanarak uyumasına bağlıyorum desteksiz uyuyamıyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz?
Benimki hep memede uyuyor sanirim en basta buna alistirarak hata yaptim ilk kolayima geldi ama simdi yapisik ikiz gibi olduk valla nasil düzen degistircem bilmiyorum

1 yada 2 en fazla kalkip emip uyuyor ama surekli ustunu aciyor yerde yatiyorum korkma duser diye bi yukari bi asagi capraz yanlama her cesit uyku poz. Giriyor sabaha kadar bende 10 kez uyanip duzeltip ustunu ortup bidaha yatiyorum tabi uykum bölük börçük oluyor alamiyorum
Uyku tulumu alıp denemek istiyorum ben de incelerinden benim kızım da çok açıyor. Uyku tulumu denediniz mi hiç?

Inan bende onu sorguluyorum suan agliycak kadar yorgunum hala uyumadi bütün gün pesinde kosuyorum ayaga kalkiyor tutunup düşmesin diye yalnizda birakamiyorum her yeri kurcaliyor cekmeceler hali altlari evin kenar köseleri surekli ayni yerlerde donuyoruz cocuk biranda huy degistirdi uyku yok masallah enerji tavan
Ah yavrum yaaa. Hamile hamile daha zor sana da😕

Back
X