- 25 Ekim 2021
- 3.710
- En iyi cevaplar
- 1
- 3.972
- 83
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #102.181
Sorma kuzu inan 5 dk uyumak icin neler veririm suanAh yavrum yaaa. Hamile hamile daha zor sana da![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sorma kuzu inan 5 dk uyumak icin neler veririm suanAh yavrum yaaa. Hamile hamile daha zor sana da![]()
Eşin ilgilense biraz akşamları dinlenirsin en azındanSorma kuzu inan 5 dk uyumak icin neler veririm suan![]()
Aman uğraşma be kılıf fln çıkartılabiliyor zaten kirletince çıkar yıka . Ter icin de illa olur diye düşünüyorum ya . Ne bileyim benim ki her türlü terliyor meselaAnnem arada sarı kafam diye seviyor![]()
Sade frappe oto koltuğu kılıfları oluyor demişti. Ona bakmayı planlıyorum şu terletme ve temizleme açısından.. ahahahah ya çok rahat ya da uykuları var
![]()
Yok kuzum ya öyle bi sıkıntı olmadı bizde acaba dar mi geldi sizin arabaya . Denedin mi tekrarMaşallah kuzuyaay sende 360 almışsın.. Benimki kapı açık olmadan dönmedi yana doğru, sizinkinde öyle bir sıkıntı oldu mu?
Boncuk000
Eneee sana cvp olarak yazdım ama düz çıktı burda![]()
Evet düşüyorUyuyunca kafaları düşüyor mu? Ya bizimkinin kafa ta koluna kadar iniyor müdahale etmezsem. Bende ebebekten böyle boyunluk gibi bişey aldım daha denemediğin inşallah işe yarar
Off ya ne güzel Bahçeli evde çok güzel olur. Bizim de otopark geniş aslinda olabilir ama eşim de diyo millete karşı saçma olur diyo. Aslında görümcemin villası var Bahçeli fln ama onu da diyemem tabi .Evde yapicam kuzum ama aydindaki evde bahceli orasi o yuzden orayi tercih ettim bide cevrem orda
Çok gecmis olsun cnm. Midesi rahatsizlanmistir yoğurt da denk gelmiştir. Bence ne versen aynısı olacaktı. Geçmiş gitmiş olsun bir daha da olmaz insallahBugün çok zordu. Belise yoğurt verirken birden ağlamaya başladı yüzü kıpkırmızı oldu nefes alamadı evde tektim. O kadar çok korktum ki. Reflü gibi bişi oldu. Midesi ağzına geldikçe sanırım yaktı onu oyüzden canı acıdı diye düşünüyorum. Bir kaç dakika sürdü. Nefes alamıyor. Aldığı zamanlar da çığlığı basıyorhayatımın en zor günlerinden biriydi. Sonunda yoğurt ağzından burnunda geldi ve bir süre sonra rahatladı yavrum. Halbuki daha bir kaç kaşık yemişti neden öyle oldu anlamadım. Bugün uyandığından beri çok fazla huzursuzluk vardı. Şimdi nasıl yoğurt vereceğim bilmiyorum çok korktum
![]()
Şundan aldım denemedim daha. Bazen tutabiliyor kafasını arkaya yaslıyor ama genelde düşüyor öneEvet düşüyornapcaz onu ya . E aslında koltuğun boyunluk kısmı ekstra kalın ek sünger gibi bişe var ama yetmiyo. Sıkan bişe lazım o da rahatsız etmez mi ya bilemedim
kendine de bebişede bakabilmen gerekiyor kuzum yaINsallah kuzum cok zor bi durum bugün yemek yapamadim kendimize cocuga bi corba yaptim okadar ac kaldik valla neyi tutsam tiksindim
Bugün fenaydım sabah kahvaltı hazırlamadım mama içirdim. Öğlen yoğurt çorbası içti. Sonra makarna yapmıştım sebzeli makarnalardan kefirle. Annem yedirememiş mama içirmiş yatırmış. Uyandığında zaten toktu mamadan dolayı yani bugün ek gıda almadı pek
Hurma, muz, yulaf ezmesi, ceviz
Eki Görüntüle 3216594
Bizim uyku duzeni diye birseyimiz kalmadi ya sadece sabah 6 da kalkip 9 gibi en fazla 1 saat uyuyor sonra tüm gün ayakta hala uyumadi bayilicam artik
Eksiği var fazlası yok
Bizim de kötüydü uykular ama son zamanlarda iyice kötü oldu. Gece sürekli uyanıyor geri uyutmak çok zor oluyor bazen 2 saate yakın uyanık kalıyor gece 3 4 gibiben sallanarak uyumasına bağlıyorum desteksiz uyuyamıyor. Siz nasıl uyutuyorsunuz?
Beni emzik yapmak istiyor, bizim sıkıntımız o. Gece saat başi kalkip emmek istiyor bazen emiyor bazen de sadece emzik olarak agzinda tutmak istiyor. Buna izin vermedigim de ciglik atarak agliyor. Ayakta sallayarak uyutuyordum normalde ama artik ayakta hemen hemen uyumayi kesti. Kucagimda salliyorum bazen uyuyor bazen ille de meme diye inat ediyor. Ayakta pispisla, gezdir, uyut sonra koy yrm saat sonra başa sar... dişten diyecem ama ust dişleri de patladi artik arsizligindan yapiyor sanirim. Bazen artik sussun diye memeye koyuyorum napicam bilmiyorum, emzige de alıştıramadımsizin dişler çıktı mı?
Kuzum cok gecmis olsun bende 2 kez yasadim o durumu cennet elmasi ve ekmekte kitlenip kaliyorum ama bi sekilde mudahale ediyorum Rabbim korumuş ayran seklinde verirsin birsey olmaz korkma ben mecbur ekmek veriyorum tutsun midesini diye bide sekerli buz gibi su ic simdi yuregin kalkmistir iyi gelir ( bizde adet böyle korkunca yapariz iyide gelir )
Çok gecmis olsun cnm. Midesi rahatsizlanmistir yoğurt da denk gelmiştir. Bence ne versen aynısı olacaktı. Geçmiş gitmiş olsun bir daha da olmaz insallah![]()
canım şimdi okudum çok geçmiş olsun oğlumda boğazına 2 kere bişi kaçmıştı nefessiz kalmıştı o gün bugündür çok korkuyorum seni çok iyi anladım
bu arada yulaf ezmesini pişirdin dimi ben ne kadar su ile pişirsemde kıtır geliyor sanki bana ya tam ölçü var mı![]()
Grip oldum cano yaa fenaydım bugün biraz daha iyiyim şükürneyin var canım ?
Dur artık diye kızıyorum kikir kikir gülüyorOfffff bagirıyorum ensonda yaaa![]()
Anlamayyy benimki gülmeyyy dahada sinirlenip dikiliyo ayağaDur artık diye kızıyorum kikir kikir gülüyorkızmadan da anlamıyor bu kız
![]()