• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ben de kemikli kuzu gerdan aldım düdüklüde pişirdim. İçine patates havuç soğan hop haşlama tamam 😁
Sabah yine kuymak yaptım. Öğlen de tarhana çorbası ekmek yoğurt. Akşam da bizimle haşlama yer. Bugünü de atlattık 😃
Ooo kuymaklarrrrr 😅😅
GUzel bi haşlama 😋

Kızlar ya yakın zamanda bebekle uçağa binen oldu mu ? Biz yrn uçacağız ama Dr mutlaka kalkarken de inerken de emzir dedi. Mümkün değil ikisinde de emsin beni. Uyku harici Emzik de almıyor. Orta kulak iltihabı olurmuş. Ne yapacağımı şaşırdım. Kalkarken emzirecegim tmm da inerken asla emmez. 3-4 saat falan geçmesi gerekiyor. Puffff gezmek bile dert oldu bana 😒

Kızlar ya yakın zamanda bebekle uçağa binen oldu mu ? Biz yrn uçacağız ama Dr mutlaka kalkarken de inerken de emzir dedi. Mümkün değil ikisinde de emsin beni. Uyku harici Emzik de almıyor. Orta kulak iltihabı olurmuş. Ne yapacağımı şaşırdım. Kalkarken emzirecegim tmm da inerken asla emmez. 3-4 saat falan geçmesi gerekiyor. Puffff gezmek bile dert oldu bana 😒

Kuzum 3 kez uçak yolculuğu yaptı bişey olmadı. Emmiyordu zaten her defasında emzikte yoktu

He vallaha 😅
Hımm belki birseye çok karıştırdın kuzum

Kuzum dün kaynanam yemek yaptı belise. Çorba yaptı içinde pirinç, bulgur, kıyma, domates, havuç, soğan, maydanoz ne ararsan vardı onu yedi sanırım ağır geldi🤦‍♀️

• Beğen
Reactions: Jou
Back
X