- 25 Ağustos 2019
- 62.873
- 121.240
- 698
- 31
- Konu Sahibi sweetgirlcandy
- #10.701
Tamamdırrr o zamannnŞeffafla geldiyse hiç korkma geldim ama bittim aslın da mesajı veriyor![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdırrr o zamannnŞeffafla geldiyse hiç korkma geldim ama bittim aslın da mesajı veriyor![]()
Bana neler etti böyleŞimdide senin tam tersi oldu bakk şimdideenn anasını uyutmuyoorr eşşeeekkk sıpaaa![]()
Ay inanmıyorum acilen gece uykumu geri kazanmalıyımgece asla uykum gelmiyor
şöyle bir şey yazmışlardı burada; eğer gece uyuyamıyosan bebek doğunca bebek de aynı olacakmış
yaniii uykusuz her geceeee![]()
Eeee kuuzzz benide epey uyutmaya başladı dünden beri uslumu olcak yaniiial benden de o kadar zombie gibi oldum
gece asla uykum gelmiyor
şöyle bir şey yazmışlardı burada; eğer gece uyuyamıyosan bebek doğunca bebek de aynı olacakmış

Düzeliir belkiiBana neler etti böyle![]()
al benden de o kadar zombie gibi oldum
Ay inanmıyorum acilen gece uykumu geri kazanmalıyım![]()
HaydiiiiiiFarkındamısınız topikteki herkes uyuyor bitek üçümüzün bebesi uyumicak gelin sarılalım![]()
Bende aynı 2-3 de uyuyorum sabah uyanamıyorum ama prilamdan dolayı. Onu içmezsem erkenden uyanıyor bir daha uyumuyorumYa kızlar yok uykularım gitti resmen sabaha kadar otursam banamısın demem ki ben en geç 12 de uyuyan bi insanım uykuya dalmakta asla zorlanmazdım ama sabahları çok zorlanıyorum geç yattığım halde erken uyanıyorum geri uyuyup uyanınca da ayılmak 2 saatimi buluyor napıcam böyle![]()
Eveeeet ablam mesela geceleri uyumazdı. Kızı oldu bebe 4 yaşına girecek hala öyle 2 3 e kadar uyumazal benden de o kadar zombie gibi oldum
gece asla uykum gelmiyor
Ay inanmıyorumBende aynı 2-3 de uyuyorum sabah uyanamıyorum ama prilamdan dolayı. Onu içmezsem erkenden uyanıyor bir daha uyumuyorum
Eveeeet ablam mesela geceleri uyumazdı. Kızı oldu bebe 4 yaşına girecek hala öyle 2 3 e kadar uyumazKuzenim erken yatar sabah erken kalkardı kızı aynı o saatlerde uyuyor uyanıyor
![]()
Onun için ne yapıp edip erken uyumaya çalışacazAy inanmıyorum
Kız ben bu alıntı ayarlarını bozdum galiba yazamıyorum
Yaa yerim maşallah detaylı görmüşsün bende heycanlanıyorum çok ama daha randevuma çok varKız benim oğlan elini emiyordu heralde 3 mü4 boyutlu mu verdi öyle duruyorBizimkiler elini emen çocuk akıllı olur derler ya bilemedim ordaki zıplamalardan sonra
![]()
Salı bi daha gitcem bakalım senin ne zamandı bundan sonra ayda 1 olur artık herkesin öyle düşünüyorumYaa yerim maşallah detaylı görmüşsün bende heycanlanıyorum çok ama daha randevuma çok var
Benimde kasım sonu aralık başı gibi gel dedi işte o zamanda 12+ 5 falan oluyorum ondan sonrada zaten dediğin gibi ayda 1 olur artıkSalı bi daha gitcem bakalım senin ne zamandı bundan sonra ayda 1 olur artık herkesin öyle düşünüyorum![]()
Kız benim oğlan elini emiyordu heralde 3 mü 4 boyutlu mu verdi öyle duruyorBizimkiler elini emen çocuk akıllı olur derler ya bilemedim ordaki zıplamalardan sonra
![]()
Benimki 1 kasımda gittim bana daha erkenden uzattı 1 ayıBenimde kasım sonu aralık başı gibi gel dedi işte o zamanda 12+ 5 falan oluyorum ondan sonrada zaten dediğin gibi ayda 1 olur artık
Bende varım 4 4 olmadan uyku yok. Sabah da 9.30 ve kizimdada uyumazdım oda 4 yaşına kadar sabaha kadar otururdu mahvoldum benFarkındamısınız topikteki herkes uyuyor bitek üçümüzün bebesi uyumicak gelin sarılalım![]()
Bana da 1 ay oluyor hemen hemen kasımın 6 sında gittim en sonBenimki 1 kasımda gittim bana daha erkenden uzattı 1 ayı![]()
Ayy gerçekten teori doğru desene belki doğuma kadar düzelir bu durum Allah büyükBende varım 4 4 olmadan uyku yok. Sabah da 9.30 ve kizimdada uyumazdım oda 4 yaşına kadar sabaha kadar otururdu mahvoldum ben
Heee öylemiii bende 1 aralıkta gidicem işte o zamana kadar tabii inşaalllahh eksilik olmazsaBana da 1 ay oluyor hemen hemen kasımın 6 sında gittim en son![]()
Bana da 1 ay oluyor hemen hemen kasımın 6 sında gittim en son![]()
Amin amin Rabbim korusun miniklerimizi ne kadar sevinsekte bi tarafımız tedirgin hep anne olmak gerçekten daha şimdiden zorHeee öylemiii bende 1 aralıkta gidicem işte o zamana kadar tabii inşaalllahh eksilik olmazsa