• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Şimdide senin tam tersi oldu bakk şimdideenn anasını uyutmuyoorr eşşeeekkk sıpaaa :KK70:
Bana neler etti böyle😂

al benden de o kadar zombie gibi oldum🥶
gece asla uykum gelmiyor

şöyle bir şey yazmışlardı burada; eğer gece uyuyamıyosan bebek doğunca bebek de aynı olacakmış
yaniii uykusuz her geceeee😂😂😂
Ay inanmıyorum acilen gece uykumu geri kazanmalıyım😂

gece asla uykum gelmiyor

şöyle bir şey yazmışlardı burada; eğer gece uyuyamıyosan bebek doğunca bebek de aynı olacakmış
Eeee kuuzzz benide epey uyutmaya başladı dünden beri uslumu olcak yaniii:olamaz:
Bana neler etti böyle😂
Düzeliir belkii 😀

Ay inanmıyorum acilen gece uykumu geri kazanmalıyım😂

Ya kızlar yok uykularım gitti resmen sabaha kadar otursam banamısın demem ki ben en geç 12 de uyuyan bi insanım uykuya dalmakta asla zorlanmazdım ama sabahları çok zorlanıyorum geç yattığım halde erken uyanıyorum geri uyuyup uyanınca da ayılmak 2 saatimi buluyor napıcam böyle😵‍💫
Bende aynı 2-3 de uyuyorum sabah uyanamıyorum ama prilamdan dolayı. Onu içmezsem erkenden uyanıyor bir daha uyumuyorum 😂😂

gece asla uykum gelmiyor

Eveeeet ablam mesela geceleri uyumazdı. Kızı oldu bebe 4 yaşına girecek hala öyle 2 3 e kadar uyumaz😂 Kuzenim erken yatar sabah erken kalkardı kızı aynı o saatlerde uyuyor uyanıyor 😂😂

Bende aynı 2-3 de uyuyorum sabah uyanamıyorum ama prilamdan dolayı. Onu içmezsem erkenden uyanıyor bir daha uyumuyorum 😂😂

Eveeeet ablam mesela geceleri uyumazdı. Kızı oldu bebe 4 yaşına girecek hala öyle 2 3 e kadar uyumaz😂 Kuzenim erken yatar sabah erken kalkardı kızı aynı o saatlerde uyuyor uyanıyor 😂😂
Ay inanmıyorum
Kız ben bu alıntı ayarlarını bozdum galiba yazamıyorum

Kız benim oğlan elini emiyordu heralde 3 mü4 boyutlu mu verdi öyle duruyor 😂 Bizimkiler elini emen çocuk akıllı olur derler ya bilemedim ordaki zıplamalardan sonra😂😂😂
Yaa yerim maşallah detaylı görmüşsün bende heycanlanıyorum çok ama daha randevuma çok var

Salı bi daha gitcem bakalım senin ne zamandı bundan sonra ayda 1 olur artık herkesin öyle düşünüyorum 🤭
Benimde kasım sonu aralık başı gibi gel dedi işte o zamanda 12+ 5 falan oluyorum ondan sonrada zaten dediğin gibi ayda 1 olur artık

Kız benim oğlan elini emiyordu heralde 3 mü 4 boyutlu mu verdi öyle duruyor 😂 Bizimkiler elini emen çocuk akıllı olur derler ya bilemedim ordaki zıplamalardan sonra😂😂😂

bugün bi tane video izledim instagramda ikiz bebek doğmuş, bi tanesinin elinin parmaklarını ikisi beraber emiyo😂 o kadar tatlılardı ki biri bi parmağını emiyo diğeri öbür parmağını, kardeş payı yapmışlar😂😂

Back
X