Gecenin bu saatinde gordum mesajini, baya uzundur buraya bakamadim hic, benim bebegim de memede uyumaya alisti, kucukken bi meme reddi yasamistik emmeyi birakmasin diye uyurken emme duzenine gecirmistim mecbur o gun bu gun emmeden uyudugu yok gibi bisey, anca disarda arabada falan sizarsa o sekil, benden baska kimse uyutamiyo bu beni de baya yormaya basladi, her gece de en az 3-5 kere kalkiyo, sabaha karsi tamamen yanima alip yatarak emzirmek zorunda kaliyorum hatta biraz daha uyuyabilelim diye, gece emzirmesini birakmak istemiyorum gece emzirmeyi birakinca sutte azalma olabiliyomus prolaktin hormonu gece daha aktif oldugu icin ama bu sekilde emerek uykuya gecis de cok sıkıntı olmaya basladi
Emerken uykuya daldi daldi dalamazsa kriz cikiyo son 1-2 haftadir, napicm hic bilmiyorum ben de suan
Memesiz uyuyo mu hic? Ayakta sallama kucakta sallama falan? Emdikten sonra birakiyo yatiyo oyle bazen dalamazsa sonra kalkip gitmeye calisiyo ben de ayagima alayim sallayim dedim bir kac kez ama cok fena aglama krizine giriyo aslA sallattirmiyo, napicagimi sasirdim
Ayni ben de boyleyim, yan komsum yasli amca bi de gecenin 3ünee 5inde ciglik cigliga agliyo bebik, sıkıysa verme memeyi, napcam yapistiriyorum bende
Atak donemi, hastalik donemi, dis donemi hepsinde gece kalkmalari artiyo, bazen kalkip oturuyo 1 saat uyutmaya ugrasiyorm saga dön emzir sola dön emzir, yatakta kaciyo gidiyo yakala emzir ayyy napcaz ya