Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    245
Ev sahibi olanların gözünu kan bürüdü resmen, kimi duyduysam problem yaşıyor daha fazla para için mi çıkın diyor :/ oglum gelecek fln diyordu sanki
Valla daha taşınalı 8 ay oldu ya. Kendisi oturacakmış. Genç bunun yaşı uzmandı istifa etmiş. Eşim demiş artıralım kirayı onun için diyorsanız diye istifasını göstermiş buraya geliyormuş

Ne alaka ya daha yeni taşındın sen fazla kiraya vermek içinse acık acık söylesin yeni eve verene kadar onlara verin bari
Yok kuzu ondan değilmiş kendi oturacak istifa etmiş gelmiş. Valla canım sıkkın doğru düzgün ev yok ve fiyatları uçmuş gitmiş şok oldum. Bide yeri çok iyiydi annem hemen arka sokağımdaydı. Amaaan valla stres oldum 2 gündür

Stres olunmayacak gibi değil ki inşallah şansına güzel bir yer çıkar her şey dediğin gibi uçmuş kiralar çok fena

Canlar ya bise danışacam size. Daha doğrusu fikrinizi alcam. 3cekmeceli küçük bi dondurucu almayı düşünüyorum ama mutfakta yerim yok . Kullanmadığımız küçük bi cam balkonumuz var. Oraya mı koysak diyoruz . Var mı kullanan bi akil verin bana

Aynen canim az kaldi bakalim 1 2 aya duzelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…